Tarih: 08.08.2007 - 12:09 Mesaj konusu: ZEALSUN motorları(polen motor) hakkındaki bütün yorumlar....
merhaba arkadaşlar,
ben polen motor dan burçin ....
zealsun motorları hakkındaki düşüncelerinizi,şikayetlerinizi ve önerilerinizi bu konu başlığı altında toplamak istedim ...
olumlu olumsuz ne varsa benimle paylaşırsanız memnun olurum .elimden gelen bişey olursa yardımcı olmak istiyorum sizlere...
isterseniz bana mail adresimden de ulaşabilirsiniz.
info@polen-tr.com yada burcin@polen-tr.com
herşey için şimdiden teşekkürler...
şikayetlerinizi benimle ,memnuniyetinizi çevrenizle paylaşmanız ümidiyle...
herşey gönlünüzce olsun ....
Tarih: 09.08.2007 - 22:27 Mesaj konusu:
Zealsun Bursa bayi olarak [b] tek yıldız motosiklet [b] bu konuda gayet başarılı ve sıcak yaklaşımı var.. Yetkili Kişi Samet YILDIZ cok yaklaşımcı ve ilgili bu konuda bu da Polen Motosikleti iyi temsil ettigininin bir göstergesidir.. Sizlerinde müşteri temsiliyeti ile burda olması ilgilenmesi cok sevindirici başarılar _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
------iStAnBuL------
ben iskenderundan serdar üçkardeş
zealsun 125 cc cross motorum var..
şuanda 3000 km de motorun tüm bakımları yapılmış durumda..
hiç bir sorunumda yok çok şükür..
ama kafamı kurcalayan bişe var
allah nasip ederse eylül ayında yola çıkmak üzere 3500 km lik bir rota çizdim. ama kim ile fikrimi paylaşsam sen manyakmısın çin malı motor ile yola mı çıkılır , hemde 2 kişi çıkacaksın.. gibisnden şeyler duyuyorum
zealsun bu yolu başarırmı gibisinden şeyler düşünmeye başladım... bana en kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim _________________ gerçek motorcu;
motorunun cc büyüklüğü ile değil,
motoru küçükte olsa yaptığı km ile ölçülür...
Ben geçen gün caddede Zealsun un ZS 250 GS modelini gördüm.Çok beğendim.Hele o mat kullanılan yerler cidden çok ilgi çekici.Ban bir motor ayarlarsanız testini sizin için ücretsiz yapar burada yayınlarım...
stranger71, way be baya akıllı bir adamsın maşşşşşşşallah. ben bizim arkadaslara soyleyim ducati versinler test et yayınla
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
burchellin, arkadasım ben kullanmadım ama. marmaris cevresinde cok fazla kullanan var. hor kullandıkları içinmi yoksa motorkalitesindenmi bilmiyorum ama makineler belli bir km den sonra renk degiştiriyor ve motordan inanılmaz sesler geliyor. bu ismini anımsayamadıgım tüm çin motorları için gecerli... tabi cok fazla yorum yuapamayacagım etraftan duydugum degil izlenimlerimden cıkan yorumdur.. saygılarımla _________________ DUCATI 1098
ben iskenderundan serdar üçkardeş
zealsun 125 cc cross motorum var..
şuanda 3000 km de motorun tüm bakımları yapılmış durumda..
hiç bir sorunumda yok çok şükür..
ama kafamı kurcalayan bişe var
allah nasip ederse eylül ayında yola çıkmak üzere 3500 km lik bir rota çizdim. ama kim ile fikrimi paylaşsam sen manyakmısın çin malı motor ile yola mı çıkılır , hemde 2 kişi çıkacaksın.. gibisnden şeyler duyuyorum
zealsun bu yolu başarırmı gibisinden şeyler düşünmeye başladım... bana en kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim
merhabalar,
düzenli bakım yapılır ve ekstra güç beklenmediği sürece yolda kalmazsınız . içiniz rahat olsun ..
yanı aslında bu soruyu sizin motoru kullananlara sormak daha doğru olur netıcede tecrübe daha önemlidir herzmn için kimse sattığı mala kötü demez ama zealsun sizi yarı yolda bırakmaz...
yolunuz açık olsun ... kazasız sürüşler...
herşey gönlünüzce olsun...
bende gs250 spor modeli vardı 2007 model motor 7bin kmde motor yedi (ne kadar dandikse artık) serviste komple motor yapıldı geldi bu seferde silindirden yağ kaçırdı bi hafta sonrada tekrar yatak vurmaya başladı hafiften.. bende görüntüye aldanıp almıştım sizde kanmayın çin çan olaylarına...şuan cbr 125 aldım arkama bakmıyorum 250 lik çin çan lar tozumu yutuyo
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız