Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sizce R 1'in hakkını verebilmişmi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sizce R 1'in hakkını verebilmişmi?

Sizce R 1'in hakkını verebilmişmi?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Sizce R 1'in hakkını verebilmişmi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu adam kesınlıkle acemı degıl ıstese cok daha ıyı surer ama hıc bır rısk almadan vıdeo cekmıs cok bılınclı bı surucu tebrık etmek lazım.
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boşluğu bulunca sıkmış.Akıllıca Bravo şu ön fren hidrolik yağ kutusuna bir çözüm bulamadılar ya çok çirkin görüntü veriyor İstemiyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

temkinli kullanıyor
ayarında gaz açmış güzel bana göre

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.08.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam ıstedıgım gıbı kullanıyo bence Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafasına göre yapmış birşeyler Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1 ekocumm videoyu beyendim paylaşımın için sağol.. ani hız kesmeleri ve plaka olmaktan kurtulma hareketleri insanı heyecanlandırıyor doğrusu Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kurallara uymuş Alkışlıyorum
Başa dön
firtina_511 Çevrimdışı firtina_511 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam gazı açılcak yerde açmış güzel sürmüş bence...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1fatih, Katılıyorum Bravo
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence güzel bir video Alkışlıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakın ve efendıce kullanmış Alkışlıyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stranger71
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burada yorum yapanların içinde 300 km hıza çıkan varmı içinizde gerçekten merak ettim.hehhehehe.
Başa dön
stranger71 Çevrimdışı stranger71 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stranger71,300 km/h ss makineler için normal ve olağan hızlardır Bravo Bravo .Araba gibi uzun düzlüklere ihtiyaç olmaksızın uygun ortamda kolayca çıkılabilir. Delirdim Delirdim Delirdim .Otobanda defalarca çıktığım oldu.Ama önemli olan 300'e çıkmak değil durabilmektir hehehehehe
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.08.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek sellektör ile sağa giden arabalara bayılıyorum.. Süper bir duygu.. Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal