Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Altında motor olan ama insan olmayanlara sesleniyorum !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Altında motor olan ama insan olmayanlara sesleniyorum !

Altında motor olan ama insan olmayanlara sesleniyorum !
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Altında motor olan ama insan olmayanlara sesleniyorum ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün gene bir kaza haberi okudum sabah gazetesinde.Görmüşsünüzdür belki,kaza değil aslında bir cinayet,bir intihar.Kurye şirketinde çalışan bu serseri,işyerinden sevgilisini alıp eylenceye götürüyor,içtiği yetmezmiş gibi,bir de dönüşte benzinlikten alkol alıyorlar ve içe içe gidiyorlar.Sonuç %100 belli tabiki.Kaza yapıyor,kızı düşürüyor,kızın üstünden arabalar geçiyor,bunun üzerine malum şerefsiz motora atlayıp topukluyor.Sabaha kadar üstünden yüzlerce araba gecen ceset tanınmaz hale gelip yola dağılıyor.

Bu sabah haberi okuyan yakınlarım bak işte motorcu sana diyerek anlamsız bir tepki gösteriyorlar bana,ordakinin bir motorcu olmadığını,hatta bir insan bile olmadığını bilmeden !

Sadece bir ricam var,üstüne alınan alınabilir,sözümün arkasındayım;
"İçkili,uykulu,süratli (hangi süratten bahsettiğimi anladınız) motor kullanacak kadar akılsız ve ahlaksız olan MOTORLULAR,lütfen başka vasıtalarla intihar edin,uyku ilacı,kezzap,tabanca ne olursa... Arkanızdan geberdi gitti der geçeriz,ama ölüm için motoru seçmeniz,bizim,yani iki tekere gönül vermiş,motorseverlerin de adını kirletiyor,sevdiklerimizi endişeye sürüklüyor.

Bu ülkede motorcudan kaynaklanan kaza olmuyor olmazda kimse kendini kandırmasın,alkollüden kaynaklanır,bilinçsiz kuryeden kaynaklanır,caddelerde bulunmasına anlam veremediğim yarış motorlarından kaynaklanır,saçı bozulmasın yada sıcaktan bunalmasın diye kask takmayandan kaynaklanır,dünki kaza gibi bir arabaya doluşmuş 4 sarhoş hayvan yüzünden kaynaklanır,en genel anlamda motorCUdan değil,motorLUdan kaynaklanır !

Kaza olmazmı elbet olur adı üzerinde,bir an dikkat dağılır,gözün kararır,lastik çukura girer,yağda kayarsın... Ama yukarıdaki gibi olaylar kaza değildir,motosiklet gibi kötü eleştirileri hiç hak etmeyen bir makinaya bağlı da değildir,(kendisi kişiliksiz de olsa) kişi ile ilgilidir.
http://www.sabah.com.tr/haber,149F1C091FD348F0822331B323AB1195.html

...................................................................................................

Dünki kaza ile ilgili de bir çift lafım var,iki insan nizami şekilde,keyifli keyifli dalıştan dönüyorlar,donanımları tam,süratleri normal,yol düzgün,fakat bu ülkeye hiçbir faydası olmayan,haksız yere oksijen tüketen,4 adet içkili mahluk (insan demeye dilim varmıyor),iki güzel insanın canına kıyıyor,malesef arabadakilerden yanlızca şöförün yanındaki ölüyor,diğerlerinden kurtulamıyoruz.Peki ama gündüz vakti sağda solda pusu kuran trafik ekipleri,niçin gece yolları eşkiyalara,masum insanları da Allaha emanet ediyorlar !

http://www.sabah.com.tr/2007/08/07/haber,898FAD71E65B44149D6BE5265BA98437.html

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kansız, şerefsiz adi köpek. böylelerini cross motorun arkasına bağlayıp dağ taş sürükleyeceksin. kız allah bilir deliler gibi aşıktı ki ona öyle bir serserinin motoruna bindi ama karşılığı ise kancıklık.
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytovuc, Güzel yazı daha ne söyleyebiliriz ki.. Alkışlıyorum
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : ne güzel diyorsun aslında, İÇKİLİ
ama biz alışığız MD sayfalarımızda toplantı resimlerinde tokuşturulan kadehlere toplantı masasında biralı fotolara sonrada motorlarla resim çekinmeye onlarla aramızdaki fark ne biz daha kaza yapmadık

defalarca tartışılmasına rağmen bu sayfalara içkiyi gösteren fotoları koymamayı veya içki muhabbeti açmamayıda yasaklattıramadık

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/baglarbası

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi paylasım arkadasın eline saglık demek kız yerde görünce motoru alıp topuklamıs bi insanın yapamıyıcagı bi hareket nediyim Beğenmedim böle motorcu die gesinen arkadaslar kazalarıyla aramısda ntemisleniyo binevii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaş kitlerim motoru bi ağaca,canımdan kıymetli değil ya biner taksiye giderim,ya da içmekse amacım bırakırım motorumu o günlük evde,bi gece özleriz birbirimizi,hiç olmadı parkeder bi yere,yanında vurur kafayı sabahlarım.Ne emanet canıma zarar vermeye,ne elaleme acı vermeye hakkım var...

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_yildiz, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ayakta alkıslıyorum dostum ıgneyı ılk once kendımıze batırmamız lazım..dedıgın gıbı motora alkollu bınmemek sart..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece motora deil alkollüyken bisiklet bile kullanılmamalı diğer iki kişi hiç bişi yokken durdukyere bi kaç ayyaşın yüzünden öldü bunun hesabını kim verecek peki
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
roadrunner5
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cuneytovuc, eline sağlık çok güzel yazmışsında, racing makinelerden alıp veremedğn ne? racing makine eşittr kazamı demek yani? Caddede durmalarına anlam veremiyorum demek yanlış bi düşünce bence. Motorun türü değil onu akıllı sürmek önemlidr, yoksa scooter, touring tipi motorlarla kaza yapanlar, racing motorlardan daha fazla yani. Sen nasıl motorcuların genellenmsine kızıyosan ben ve racing kullanan arkadaşlrda racing kullananların genellenmesne kızıyorz. Motorun ne kadar hız yaptğı değil, o hızı nerde yaptğn önemldr. Ben şehir içnde,çarşıdan vs geçerken 40,50 yi geçmiyom ama geçen bi ybr 125 gördm, çarşının içinde full gaz gidyo,önüne bi çocuk vs çıksa bitti yani.
Başa dön
roadrunner5 Çevrimdışı roadrunner5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 08.08.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytovuc, Söylenecek fazla söz kalmamış aslında Cüneyt herşeyi özetlemişsin...
İnsanlık bize verilmiş haktır fakaat her kula olmaz nasip... İstemiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

roadrunner5 demiş ki:
Cuneytovuc, eline sağlık çok güzel yazmışsında, racing makinelerden alıp veremedğn ne? racing makine eşittr kazamı demek yani? Caddede durmalarına anlam veremiyorum demek yanlış bi düşünce bence. Motorun türü değil onu akıllı sürmek önemlidr, yoksa scooter, touring tipi motorlarla kaza yapanlar, racing motorlardan daha fazla yani. Sen nasıl motorcuların genellenmsine kızıyosan ben ve racing kullanan arkadaşlrda racing kullananların genellenmesne kızıyorz. Motorun ne kadar hız yaptğı değil, o hızı nerde yaptğn önemldr. Ben şehir içnde,çarşıdan vs geçerken 40,50 yi geçmiyom ama geçen bi ybr 125 gördm, çarşının içinde full gaz gidyo,önüne bi çocuk vs çıksa bitti yani.

Arkadaşım kaideler istisnayı bozmaz elbette racing ide efendi kullanan var ancak şahsen benim gördüğüm oran %20 falandır.Racingle alıpveremediğim yok hatta tam aksine motor sevdasına başlarken benimde hayallerimi fireblade süslüyordu,hala da süslüyor ancak gördüğüm,duyduğum yüzlerce kaza sonunda çıplak ve enduroya doğru kaymak zorunda kaldım.Hatırlarsın marmoktan sonra dönüş yolunda onlarca kaza oldu,neredeyse hepsi racing di.Hergün bir kaza haberi var gazetede,en az üçte ikisi racing,ben eskiden konya ekibindeydim,istanbula gelmeden önce,forumun genel bölümünün son 3 sayfasına bakman yeterli,bi dolu kaza var ve hepsi racing,3 ay önce bir hafta içinde 4 r1-r6 farklı günlerde kaza yapmıştı bugün gibi hatırlıyorum.Racinglerin türkiyedeki motor kazalarındaki payı scooterlar hariç diğerleriyle kıyaslanamaz bile,ölümlü ve ağır yaralı kazalarda ise hiçbir sınıf yaklaşamıyor.Ciddi touring kazaları ise son bir yılda belki 15 belki 25 tane.Racingler bu sayıya bir ayda ulaşıyor hatta kaza ayları diye tabir edilen temmuz,ağustosta daha da fazla.Her hafta en az bir racing in (hatalı ya da hatasız) bir başka araca girişini mobese kameralarından tv ler veriyor.

Hepsini geçtim,ben acıbademde e5 e yakın oturuyorum,hergün yüzlerce motor geçiyor,sadece racingler deli gibi bağırıyor ve 150 nin üstünde gidiyor.Söyliyeni hatırlamıyorum ama sanırım muğlalı bir arkadaştı,çok güzel bir sözü var; "Hız felaket değil,kabiliyettir,pistte yapılırsa".Racing 100km nin altında hararet yapar,oturuşu şehiriçinde yorucudur,uzun yolda (150+km) sırt,bel,bilek ağrısı yapar,ciddi uzun yollardan bahsetmiyorum bile,dur-kalk sırasında insanın canını okur yine şehir içinde,dönüş çapı dardır,dolayısı ile manevra kabiliyeti caddede azdır.Yakıt sarfiyatı fazla,torku diğer sınıflara göre düşüktür.İşte bu sebeplerle racinglerin caddede kullanılmasına anlam veremiyorum.Elbette görüntüsü hoştur ve elinizin altında en az 120 beygirin yattığını (kullanamasakta) bilmek keyif verir.Ben dostlarım ve bir motor sınıfı arasında yaptığım değerlendirmede,dostlarımı seçtim ve ne kendim racing alıyorum (içim gitsede),ne de yakınlarıma aldırıyorum.Kullanmıycaksan onca beygir lüzumsuzdur,kullanıcaksan başın dertte demektir.Elbette altında racing olan motorseverler için bunlar sıkıcı,ciddiye alınmıycak,hoşa gitmeyen sözler olabilir ama piste chopperla,touringle ve hatta otomobille gidip,katılım ücreti yaklaşık 1500-2000 ytl yi yatırıp,ayrıca getirdiği,pist donanımlı racingiyle,asfaltı ağlatan insanların (amatör-pro farketmez) bir bildiği olmalı.

Son bir mevzu;otomobille yola çıktığımda hep motosikletlerin işini kolaylaştırırım,birbirimize yardım icabı,yol veririm,rahat sollasın diye sağa kaçarım,diğer araçlar sıkıştırmasın diye trafiği yavaşlatırım.... Ama çok zaman olmuşturki bir motorcu,sola sinyalimi verip şerit değiştirirken,arkadan makas atarak,aynamda son anda belirip beni sıkıştırmış ya da 120 lik yerde 230 la,sırtıma dayanıp,kaçamayacağım ya da ani hamleyle trafiği tehlikeye atacağım pozisyonlarda sellektör,kornayla beni taciz etmiş,geçtikten sonra da el,kol,baş hareketleriyle haklıymışcasına,rencide edici davranışlara başvurmuştur.Ve ne tesadüfdür ki hapsi racing di !

Caddedeki dezavantajları seni sıkıntıya düşürmüyorsa va kurallara riayet ediyorsan tabiki en doğal hakkın racingini kullanmak,hiçte kabahatin yok,kaldıki sözüm senin gibi bilinçli insanlara da değil,keşke her racing sürücüsü böyle davransa da servisler gsxr-r1-r6-cbr hurdalarıyla,parçalarıyla dolmasa.

Genelleme yapmak elbette yanlış olurdu ! Racing kullananların geneli böyle olmasa... Bravo

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 08.08.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytovuc daha ne denir ki Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanı bozuk bir şahsiyet sadece motorculukla alakası yok .
Benzerleri 4 tekerlerde devamlı oluyor .
Alkollü şöför kamyona arkadan patladı . kaldırıma çıktı . Yaya ezdi vs vs
hep duyduğumuz şeyler .
Busefer Motorlu bir tip başrolde sadece .
Alkollü araç kullanmak .
Göz göre göre kaza yapıp ölüme sebebiyet vermek .
Yaralıyı veya ölüyü bırakıp kaçmak .
Sonra yalan ifadede bulunup yargıyı yanıltmaya çalışmak . Düştüğünü farketmedim gibi saçmalamak .

Hepsinden yargılanıp en ağır şekilde cezalandırılmalı .
Böyle bir insanın tecrit edilmesi gerekir aramızda olmasına gerek yok .
Başa dön
emocan Çevrimdışı emocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aytu-r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 08.08.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alkol=ölüm acı felaket arkanızda başı önünde eş çocuklar aile İstemiyorum
Başa dön
aytu-r1 Çevrimdışı aytu-r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 08.08.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytovuc, söyleneck birşey bulamadım nedesen haklısn kardeş Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal