Bendeki resimlerin hepsini koydum arkadaşlar, customriders arkadaşlarımızın yanımıza geldıklerı resımler bende olmadıgı için bide onlar geldıklerınde fotograf cekmeyı unuttugum için o resimler yok ama customriders dan gevezehanım cekıyordu resimleri ordan alıp buraya eklerım tabii gevezehanım customriders ne zaman koyarsa resimleri tabi.... gerçi md nın toplantılarına katılmıyacaktı bırı ama başka guruplarla gelıp yine md çatısı altındakı bir etkınlıge katılmış oldu buda bana yeter ohh rahatladım.... sagol kankan helikopterman nım....
tombalak tugba ve ufak kardeşi.....
noscu ve Erol88
barbo ne zamandır yoktu aramızda ama iyiki gelmişsin yavrum özlettın kendını...
yaşlı huysuz kişilik ömer muz motor kullanmayı ögrenmeye başlamış artık ön frenle debriyajı ayırt edebılıyor...
serapz sen 2 teker kullanma hala düzelemedım...
hareketlı kişilik md nın yeni üyelerinden....neydi isim ceyda şenay bulacam az daha düşüneyım...
mali ve aslı kız sende bir degişiklik var ne iş bırşeyler duydun yeni enişte hayırlı olsun....
cico sahalarda 8 km ilerden geldı yoldan degıl....
yorumsuz...
evet 5 km yoldan gelen arzuche motorculugu ögrencek gibi...
yorumsuz....güzellik karşısında....
organizatörümüz agbıgımız yuvaya döndü... emeklı olunca durmadan bir yerlere gidiyor.... emeklı olacam bende....
kadirim motoruyla ne kadar güzel cıkmış....
toplu bir resim...
karşı kaldırımda dedıkodu yaparken yakaladım bu 2sini....
motorlarımız...
gelişim sürücü kursuda aramızdaydı...
aile pozu.....
tombalak tugba düşecen kaykaya bınerken yok senı kaldırıp hastaneyede götüremeyiz....
ve son yılların en sasan motorcusu deliemin sahada bana oglum yaktın benı derken ekamba bak şunun halıne sürünüyor....
organizatörümüz mrenduro bılıyorum bu karede ömer muz'un ne işi var diyeceksın ama idare et işte...
yıne gençlerin arasına gırmiş ömer muz....
ömer muz sallıyor volkan hocam kurtalın beni bakışlarıyla etrafa bakıyor...
benım arkadaşım çigdem motor hastası ama daha motoru yok alacaz sana bir motor canım...
cico nun artistlik pozları...
Volkanrr bir ara geldı malinın yan çantaları aldı ve customriders toplantısına gitti burdan kendısını kınıyorum.....
mete ve kemalrr lak lak yapıyorlar motorların yanında ama sanırsam kemalrr sarhoş yan yan gidiyordu bir ara...
muhabbet koyu deliemın hala ıp nıye değiştirmedım ben yaaa dıyor mıllete benı her gördügündede yaktın benı yaktın dıye bagırıyor noscu konuşmuyor sanırsam deliemınle....
ceyhan ve cico
aslı ve barbo
ne zamandır ortalarda olmayan arkadaşımız aramızda...
farkedin bizi farkedin şarkısının besteciside yanımızdaydı, rüzgarın coçukları dıye bir şarkı daha bestelemış kendılerı zevkle beklıyoruz yenı şarkısının son halını...
En son mezar tarafından 09.08.2007 - 11:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Jul 28, 2007 Mesajlar: 206 Nereden: İstanbul / Beşiktaş
Tarih: 09.08.2007 - 10:10 Mesaj konusu:
Dün Kaptık Kızları Cengizle bereaber, önde o arkada ona yetişmeye çalışan ben. Geldik taaaa bostancı idonun önündeki büyük otoparka kadar. aradık aradık aradık.. 2 tur attık bulamıyoruz. onu ara yok bunu ara yok. Baktık bulamayacaz neyse dedik haftaya inşllah. Oturuduk halin yanındaki bi balıkçıya;
- Getir Gülüm 4 tane balık en bayatından
10 dk. bekle gelmez, 20 dk. bekle gelmez. 25. dk. Cengiz bir hışımla kalktı masadan doğruuuu Adana yemeye
yedik adanaları sonra evli evine köylü köyüne.
Sizde iyi eğlenmişsiniz bizsiz.. _________________ Yamaha FZ6 Fazer
M.Mete KALENDER
Tarih: 09.08.2007 - 10:14 Mesaj konusu:
Whitesun, Bişeyi 40 kere söylemezsen nasip olmazmış...O kadar niyetlenmiştin ama demekki 39 da kalmışsın...Bi dahaki sefere inşallah _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız