Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 08.08.2007 istanbul md çarşamba toplantısı fotografları...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

08.08.2007 istanbul md çarşamba toplantısı fotografları...

08.08.2007 istanbul md çarşamba toplantısı fotografları...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.08.2007 - 09:45    Mesaj konusu: 08.08.2007 istanbul md çarşamba toplantısı fotografları... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bendeki resimlerin hepsini koydum arkadaşlar, customriders arkadaşlarımızın yanımıza geldıklerı resımler bende olmadıgı için bide onlar geldıklerınde fotograf cekmeyı unuttugum için o resimler yok ama customriders dan gevezehanım cekıyordu resimleri ordan alıp buraya eklerım tabii gevezehanım customriders ne zaman koyarsa resimleri tabi.... gerçi md nın toplantılarına katılmıyacaktı bırı ama başka guruplarla gelıp yine md çatısı altındakı bir etkınlıge katılmış oldu buda bana yeter ohh rahatladım.... sagol kankan helikopterman nım....

tombalak tugba ve ufak kardeşi.....

noscu ve Erol88

barbo ne zamandır yoktu aramızda ama iyiki gelmişsin yavrum özlettın kendını...

yaşlı huysuz kişilik ömer muz motor kullanmayı ögrenmeye başlamış artık ön frenle debriyajı ayırt edebılıyor...

serapz sen 2 teker kullanma hala düzelemedım...

hareketlı kişilik md nın yeni üyelerinden....neydi isim ceyda şenay bulacam az daha düşüneyım...

mali ve aslı kız sende bir degişiklik var ne iş bırşeyler duydun yeni enişte hayırlı olsun....

cico sahalarda 8 km ilerden geldı yoldan degıl....

yorumsuz...

evet 5 km yoldan gelen arzuche motorculugu ögrencek gibi...

yorumsuz....güzellik karşısında....

organizatörümüz agbıgımız yuvaya döndü... emeklı olunca durmadan bir yerlere gidiyor.... emeklı olacam bende....

kadirim motoruyla ne kadar güzel cıkmış....

toplu bir resim...

karşı kaldırımda dedıkodu yaparken yakaladım bu 2sini....

motorlarımız...

gelişim sürücü kursuda aramızdaydı...

aile pozu.....

tombalak tugba düşecen kaykaya bınerken yok senı kaldırıp hastaneyede götüremeyiz....

uzanmışım çimlere herifide göndermişim tekne turuna yaşıyor.... Göz kırpıyorum

aslı ve ben nasıl cıkmışız kız aslı....

ve son yılların en sasan motorcusu deliemin sahada bana oglum yaktın benı derken ekamba bak şunun halıne sürünüyor....

organizatörümüz mrenduro bılıyorum bu karede ömer muz'un ne işi var diyeceksın ama idare et işte...

yıne gençlerin arasına gırmiş ömer muz....

ömer muz sallıyor volkan hocam kurtalın beni bakışlarıyla etrafa bakıyor...

benım arkadaşım çigdem motor hastası ama daha motoru yok alacaz sana bir motor canım...

cico nun artistlik pozları...

Volkanrr bir ara geldı malinın yan çantaları aldı ve customriders toplantısına gitti burdan kendısını kınıyorum.....

mete ve kemalrr lak lak yapıyorlar motorların yanında ama sanırsam kemalrr sarhoş yan yan gidiyordu bir ara...

muhabbet koyu deliemın hala ıp nıye değiştirmedım ben yaaa dıyor mıllete benı her gördügündede yaktın benı yaktın dıye bagırıyor noscu konuşmuyor sanırsam deliemınle....

ceyhan ve cico

aslı ve barbo

ne zamandır ortalarda olmayan arkadaşımız aramızda...

farkedin bizi farkedin şarkısının besteciside yanımızdaydı, rüzgarın coçukları dıye bir şarkı daha bestelemış kendılerı zevkle beklıyoruz yenı şarkısının son halını...

En son mezar tarafından 09.08.2007 - 11:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, ım çoook yakışıklı çıkmıssın valla Çok gülüyorum
ellerine sağlık canım arkadaşım Alkışlıyorum
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mEZAR, birazdaha çalışman gerek.Flaşh yetersiz canım Dil çıkarıyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öğrenicek abisi Dil çıkarıyorum
dalton
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim ilk yorum benden harikaydı yine çç...sırf bu buluşmaya katılmak için çarşambaları izin alıorm işten ve annemden.. Göz kırpıyorum eee motor delisi olmak kolay değil Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

mmmmm ben yorumu yazana kadaaaaarrr nese ilk yorum diilmiş Üzgünüm ama yinede çok güzeldi..
Başa dön
dalton Çevrimdışı dalton Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
error46
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar resimler çok güsel çıkmışş ellerine sağlık Gülümsüyorum
Başa dön
error46 Çevrimdışı error46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Whitesun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul / Beşiktaş

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün Kaptık Kızları Cengizle bereaber, önde o arkada ona yetişmeye çalışan ben. Geldik taaaa bostancı idonun önündeki büyük otoparka kadar. aradık aradık aradık.. 2 tur attık bulamıyoruz. onu ara yok bunu ara yok. Baktık bulamayacaz neyse dedik haftaya inşllah. Oturuduk halin yanındaki bi balıkçıya;
- Getir Gülüm 4 tane balık en bayatından
10 dk. bekle gelmez, 20 dk. bekle gelmez. 25. dk. Cengiz bir hışımla kalktı masadan doğruuuu Adana yemeye Gülümsüyorum
yedik adanaları sonra evli evine köylü köyüne.
Sizde iyi eğlenmişsiniz bizsiz.. Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Whitesun Çevrimdışı Whitesun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, eline sağlık,fotolar biraz karanlıkta olsa yinede güzel çıkmış Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Whitesun, Bişeyi 40 kere söylemezsen nasip olmazmış...O kadar niyetlenmiştin ama demekki 39 da kalmışsın...Bi dahaki sefere inşallah Göz kırpıyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mezar yorumlara çok güldüm. Flash tırt çıkmış galiba Gülümsüyorum . E ama en azından çekmiş adam fotoları, tebrik ederim Bravo

Ben gelemedim işler yoğundu. Bir daha ki sefere Bravo

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trendy, HaYaBuSa, fotoraf makinesi benım degıl sevgılı agbımın ve ayarını yapmamışsın dıyor sabah fotolara bakarken bende gösterdın mı agbı dedım sormadınkı dedi buyrun işte böyle agbım var benım.... Çok gülüyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Whitesun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul / Beşiktaş

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
Whitesun, Bişeyi 40 kere söylemezsen nasip olmazmış...O kadar niyetlenmiştin ama demekki 39 da kalmışsın...Bi dahaki sefere inşallah Göz kırpıyorum

Haftaya 40 değil 140 kere söyleyecem, sen dün akşam ordamıydın?
Kıskandım şimdi sizi...
Whitesun Çevrimdışı Whitesun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
subcab
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kozyatağı

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gene ellerde biralar umarım alkol alan arkadaşlar artçıdırlar( ki buda ne kadar doğru tartışılır)
KOZYATAĞI
Başa dön
subcab Çevrimdışı subcab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Whitesun demiş ki:
titi demiş ki:

Haftaya 40 değil 140 kere söyleyecem, sen dün akşam ordamıydın?
Kıskandım şimdi sizi...

Malesef banada nasip olmadı...
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakihsn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.08.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar güzel bir toplantı olmuş emegine sahlık Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal