Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar rxz 135 yamaha 195 km yaparmı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaşlar rxz 135 yamaha 195 km yaparmı ?

Arkadaşlar rxz 135 yamaha 195 km yaparmı ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MEZARCI
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Arkadaşlar rxz 135 yamaha 195 km yaparmı ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar rxz 135 yamaha 195 km yaparmı

Başlık konu içeriği hakkında bilgi verici olmalıdır. Değiştirildi. Bir Mezar'ımız var bir de Mezarcı'mız oldu, haydi hayırlı olsun. Freewing
Başa dön
MEZARCI Çevrimdışı MEZARCI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEZARCI, öncelikle aramıza hoş geldin Bravo başlıgın daha anlaşılır olması gerekiyor konu ile site kuralları( bir uyarıdır yanlış anlama merak etme hoş görülü olur arkadaşlar ) neyse.. rx 135 in 180 e kadar cıktıgını biliyorum cünkü bir arkadaşımda var fakat 195 bilemicem ama bence gereksiz... 180 e kadar yeterince tatminkar bi alet Bravo saygılar.
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasi yani? 195 km hiza uLasirmi demek istiyosun Delirdim

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen 180e kadar çıktığını biliyorum canavar bir alet o cok ciyak ciyak bi sesi vardı Çok gülüyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aliefe_23
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun üzerinde normal oturunca çıkmaz..

o hıza çıkabilmesi için pusmalı yada yatmalısın(antep kilis adana antalyada bunların dragları yapılır...
Başa dön
aliefe_23 Çevrimdışı aliefe_23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEZARCI
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoş bulduk ama bende 94 model bitanevar r1 le ölctük 195 devirdi 200 de piston deldi
Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer,
Alıntı:

aynen 180e kadar çıktığını biliyorum canavar bir alet o cok ciyak ciyak bi sesi vardı

daha cok sivrisinek sesine benzer bi sesi var tabi 180 de ciyak ciyak cıkacak bir sesi olacagını düşünebiliyorum Çok gülüyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Derens
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArkadasLar nasi ya? Oha faLan oLdum.... ßiri ßana acikLiyaßiLirmi Çok gülüyorum

brokenstyle@w.cn
Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, evet kardeşim sivri sinek gibi ama hız yükseldikçe kulakları delcek ciyaklıkta bir ses çıkarıyordu...
Başa dön
aytu-r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çıkar çıkmaz olurmu hatta 300 e bile çıkar ama benim motorun arkasına bağlarsak Dil çıkarıyorum
Başa dön
aytu-r1 Çevrimdışı aytu-r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaç para bu motor be madem o kadar çıkıyo bne bu motordan alayım bitene boşuna 500 cclik motora para vermeyeyim o kadar Delirdim Delirdim
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aytu-r1, bilip bilmeden yorum yapıosunuz?
Başa dön
MEZARCI
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birader bu benin deldiyim 4üncü piston haadıyaman dan arkadaşın yada tanıdıgın varsa beyaz 135 lik nekadar sürhat yapıyo diye sor overir cevabını

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

kardeş benim motor 25 milyar verdiler malatyadan vermedim ama benim arkadaşın var siyah 2 milyar istiyo
Başa dön
Derens
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEZARCI,
Alıntı:

kardeş benim motor 25 milyar verdiler malatyadan vermedim

Simdi senin RXZ 135 motoruna 25 miLyarmi verdiLer? ßunun ustune sende vermedin? Kizma ama ya motordan anLamiyosun ya o motor ßaßa yadigari gißi ßisi ya da yaLan soyLuyosun...

brokenstyle@w.cn

En son Derens tarafından 09.08.2007 - 21:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MEZARCI
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.08.2007 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakardeş yanlış oldu iki bucuk demek istedim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal