Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - adanada yine kaza :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

adanada yine kaza :(

adanada yine kaza :(
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cnby
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 10.08.2007 - 00:31    Mesaj konusu: adanada yine kaza :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar üzülerek yazıorum abim gibi gördüğüm bir insan bugün kaza yaptı. kendisi iyi bir motorcu olmasına rağmen trafikte bizi hiçe sayan insan sayısa azımsancak gibi değil.

Olay bugün 13:00 saatlerinda oluyor en sol şeritte giderken (olay kahramanı iki bayan sürücü) en sağ şeritte giden bayan sürücü orta şeritte gidenin üzerine kırıyo direksiyonu doğal olarakta diğer bayan sürücü soluna bile bakmadan Sabahattin abinin üzerine kırıyor, neticede kapı kısmından karpıyor sabahattin abiyle annatına göre orta tretuvara cıkmamak için motoru yatırmış sağ ayakta kesikler (dikiş atıldı) sağ dizde biraz hasar var bide sol dirsekte ucuz atlatılmış bir kaza

ama netice aynı motor kulllananları ya kimse görmüyor yada görmek istemiyor

bide çarpan bayanın şu sözleri ilginç (benim hasarımı kim ödicek) nasıl bir memleket nasıl insanlar (insan demek istemiyorum ama)

allah kimsenin başına vermesin arkadaşlar

saygılar...
Başa dön
cnby Çevrimdışı cnby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 10.08.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gardaş sen o bayanı istanbula havale et bi gezelim
Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 10.08.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya geçmiş olsun ya iyi can kaybı olmamış ya sevindirici.Bayanın hasarına gelince aspuzlu kardeşim öderim demiş sanırım olmazsa o iki kahraman bayan aralarında hesaplaşsın Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erreguay
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun

bizimkilerin herzaman dedikleri gibi "cana geliceyine mala gelsin"

en azından dikişle kurtulduğuna sevinmeliyiz. sonuçta o kadın şöförde bi kazadan kaçmak için öyle bi manevra yapmış ama yanlış yapmış. ya bi hayata mal olsaydı o zaman ne olurdu .

aynı geçenlerde bizim burda istinyede meydana gelen kaza gibi fotoları sitede vardı. taksinin ters yönden gelip jipin ondan kaçıcam diye yana atlaması ve hızlı gelen kurye motora çarpması gibi. ne yazıkki bunlar insanların bi tarafa kitlenip diyer tarafa hiç bakmamasından meydana geliyo....

tekrar geçmiş olsun...
Başa dön
erreguay Çevrimdışı erreguay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.08.2007 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayanlar kızıcak ama 3-5 istisna hariç,i iyi araba kullanamıyolar. 100 metreden bu ya bayan diyotum ya da yaşlı amca. BUgüme kadar çok az şşatım.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 07:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas demiş ki:
Bayanlar kızıcak ama 3-5 istisna hariç,i iyi araba kullanamıyolar. 100 metreden bu ya bayan diyotum ya da yaşlı amca. BUgüme kadar çok az şşatım.

kesinlikle katılıyorum. hele bide bunlara ilave kuş serileri
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas demiş ki:

Bende bir bayan olarak sana katılıyorum kesinlikle bir çoğu dikkatsiz ve panik.Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun acil şifalar.
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 10.08.2007 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyseki abimizde fazla önemli bişey olmaması sevindirici büyük geçmiş olsun diyorum acil şifalar
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 10.08.2007 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum.

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.08.2007 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas,
Alıntı:

Bayanlar kızıcak ama 3-5 istisna hariç,i iyi araba kullanamıyolar. 100 metreden bu ya bayan diyotum ya da yaşlı amca. BUgüme kadar çok az şşatım

valla sana katılmamak elde değil dostum
sadece Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ALLAHcana vermesin öyle sürücüleri ayıracan saygısız denyolar Sinirlendim Sinirlendim Üzgünüm Üzgünüm

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah daha büyüklerinden korusun
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 10.08.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş ola dostumuza Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 10.08.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasimiza gecmis olsun dileklerimi iletiorum ... Dediginiz gibi ülkemizde motor sürmek artik iskenceye dönüyo ... Her an riskteyiz. Dikkati hic bi zaman elden birakmamali .. ii söför karsisindakinin hata yapabileceini düsünen söförmüs Göz kırpıyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.08.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cnby, arkadaşımıza büyük geçmiş olsun acil şifalar Üzgünüm
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal