Tarih: 10.08.2007 - 00:31 Mesaj konusu: adanada yine kaza :(
arkadaşlar üzülerek yazıorum abim gibi gördüğüm bir insan bugün kaza yaptı. kendisi iyi bir motorcu olmasına rağmen trafikte bizi hiçe sayan insan sayısa azımsancak gibi değil.
Olay bugün 13:00 saatlerinda oluyor en sol şeritte giderken (olay kahramanı iki bayan sürücü) en sağ şeritte giden bayan sürücü orta şeritte gidenin üzerine kırıyo direksiyonu doğal olarakta diğer bayan sürücü soluna bile bakmadan Sabahattin abinin üzerine kırıyor, neticede kapı kısmından karpıyor sabahattin abiyle annatına göre orta tretuvara cıkmamak için motoru yatırmış sağ ayakta kesikler (dikiş atıldı) sağ dizde biraz hasar var bide sol dirsekte ucuz atlatılmış bir kaza
ama netice aynı motor kulllananları ya kimse görmüyor yada görmek istemiyor
bide çarpan bayanın şu sözleri ilginç (benim hasarımı kim ödicek) nasıl bir memleket nasıl insanlar (insan demek istemiyorum ama)
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 10.08.2007 - 00:47 Mesaj konusu:
gardaş sen o bayanı istanbula havale et bi gezelim
_________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 10.08.2007 - 01:18 Mesaj konusu:
Ya geçmiş olsun ya iyi can kaybı olmamış ya sevindirici.Bayanın hasarına gelince aspuzlu kardeşim öderim demiş sanırım olmazsa o iki kahraman bayan aralarında hesaplaşsın
bizimkilerin herzaman dedikleri gibi "cana geliceyine mala gelsin"
en azından dikişle kurtulduğuna sevinmeliyiz. sonuçta o kadın şöförde bi kazadan kaçmak için öyle bi manevra yapmış ama yanlış yapmış. ya bi hayata mal olsaydı o zaman ne olurdu .
aynı geçenlerde bizim burda istinyede meydana gelen kaza gibi fotoları sitede vardı. taksinin ters yönden gelip jipin ondan kaçıcam diye yana atlaması ve hızlı gelen kurye motora çarpması gibi. ne yazıkki bunlar insanların bi tarafa kitlenip diyer tarafa hiç bakmamasından meydana geliyo....
Bayanlar kızıcak ama 3-5 istisna hariç,i iyi araba kullanamıyolar. 100 metreden bu ya bayan diyotum ya da yaşlı amca. BUgüme kadar çok az şşatım.
Bende bir bayan olarak sana katılıyorum kesinlikle bir çoğu dikkatsiz ve panik.Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun acil şifalar. _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Tarih: 10.08.2007 - 08:54 Mesaj konusu:
Arthas,
Alıntı:
Bayanlar kızıcak ama 3-5 istisna hariç,i iyi araba kullanamıyolar. 100 metreden bu ya bayan diyotum ya da yaşlı amca. BUgüme kadar çok az şşatım
valla sana katılmamak elde değil dostum
sadece _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 10.08.2007 - 10:37 Mesaj konusu:
arkadasimiza gecmis olsun dileklerimi iletiorum ... Dediginiz gibi ülkemizde motor sürmek artik iskenceye dönüyo ... Her an riskteyiz. Dikkati hic bi zaman elden birakmamali .. ii söför karsisindakinin hata yapabileceini düsünen söförmüs
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız