Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )

TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM )
Sayfa 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 14:15    Mesaj konusu: TVS APACHE ( BILGI PAYLASIM ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaslar artık bu topık gereklı oldu sanırım herkezı burda apache üzerine herseyı bulacaklar yasasın md tum kullanıcıları beklıyorum resımlerde olsun ama

benım kılometre su an 9800 de 10,000 diyelım bız tek bı sorun olmadı daha hade bakalım herkezı beklıyorum buraya Bravo

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 10.08.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeNim motorum yhok ne olicek?? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alıırız sanada bı tane ama senı artık apache kesmez malum bı tane eskıttın sattın yaw rodajını bıle yapmadan nasıl 140 vurdun guzelın apache ıle yahuu ömer arkadaslar bu omer kılosu az oldugu ıcın hız yapabılıyo motor yoksa bende 92 kılo 130 u gecemedı valla omer kardes 52 kılo ondan yanee Göz kırpıyorum
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 10.08.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, bence sen 92 den de fazla hadi gel sunu 96 kg bağlıyalım.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum rtr160 a baktım netten mükembel sınıfına göre. Bravo neyse tvs 600 lük makina yaparsa alırız artıkÇok gülüyorum

yok ya yanlısın var ben 52 değil 12 kg yiömm Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 10.08.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geç bile kaldın EROL 88 bu topic çok iyi olmuş artık herkes anlasın tvs nin ne olduğunu bende de tvs scooty pep var 6100 km deyim allaha çok şükür tık yok
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basladık bakalım ama kımse gormedı galıba henüz Çok gülüyorum
asphaltkowboy
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.08.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

... umarım bu topicte 3 gün sonra kitlenmez ...neyse tvs camiasına hayırlı olsun bu yeni topiğimiz yaa bide size ne diycem benim mt deki yazdıklarım siliniyordu sizinde basınıza geldimi hiç acaba apacheye gıcık olan birisi varda kasıtlımı yapıyor anlamadım ??
Başa dön
asphaltkowboy Çevrimdışı asphaltkowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum burası md işte fark burada zaten asayukarı 8 kısıyı daha cagırdım buraya burda ole kafasına gore topic kıtleyıp acan tıpler yok ortam rahat kımse kımsenın motoruna gıcık felan degıl md nin farkı burada kımler geldı ama fazla barınamadı artık burdasın sende işallah yasasın md (amma yagcılık yaptım ha ) Dil çıkarıyorum
asphaltkowboy
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...kurdeleyi kestik artık bişeyler ikram edersin limonata yaş pasta vs.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
asphaltkowboy Çevrimdışı asphaltkowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sametrix
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaslar iste geldim burdayım Dans
Başa dön
sametrix Çevrimdışı sametrix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asphaltkowboy
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

..hşgn topraaammm yanında sefalarıda getirdinmi barii?? Göz kırpıyorum
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sametrix, amaaaan yenı uyelerımız mı var yahuu hos geldın arkadasım yasasın apacheler Şok oldum Dil çıkarıyorum
asphaltkowboy
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw erol 88 sen nasıl awatar koydun ben beceremedim bi türlü bu işin sırrı nedir tiyo wer az bakalım
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gel yanıma gosterem sana dukkana beklerım senı cayımı kahvemı iç kanka Delirdim yaparız en kralından avartar
asphaltkowboy
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...bu sitenin admini yasin çok samimi arkadaşımdır sürekli görüşürüz kendisiyle yanlış yapan olmaz olursada haberim olsun bakarız icabına..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Sonraki
1. sayfa (Toplam 33 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal