evet arkadaslar artık bu topık gereklı oldu sanırım herkezı burda apache üzerine herseyı bulacaklar yasasın md tum kullanıcıları beklıyorum resımlerde olsun ama
benım kılometre su an 9800 de 10,000 diyelım bız tek bı sorun olmadı daha hade bakalım herkezı beklıyorum buraya
alıırız sanada bı tane ama senı artık apache kesmez malum bı tane eskıttın sattın yaw rodajını bıle yapmadan nasıl 140 vurdun guzelın apache ıle yahuu ömer arkadaslar bu omer kılosu az oldugu ıcın hız yapabılıyo motor yoksa bende 92 kılo 130 u gecemedı valla omer kardes 52 kılo ondan yanee _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 10.08.2007 - 15:20 Mesaj konusu:
EROLL88, bence sen 92 den de fazla hadi gel sunu 96 kg bağlıyalım.. rtr160 a baktım netten mükembel sınıfına göre. neyse tvs 600 lük makina yaparsa alırız artık
Tarih: 10.08.2007 - 20:57 Mesaj konusu:
... umarım bu topicte 3 gün sonra kitlenmez ...neyse tvs camiasına hayırlı olsun bu yeni topiğimiz yaa bide size ne diycem benim mt deki yazdıklarım siliniyordu sizinde basınıza geldimi hiç acaba apacheye gıcık olan birisi varda kasıtlımı yapıyor anlamadım ??
dostum burası md işte fark burada zaten asayukarı 8 kısıyı daha cagırdım buraya burda ole kafasına gore topic kıtleyıp acan tıpler yok ortam rahat kımse kımsenın motoruna gıcık felan degıl md nin farkı burada kımler geldı ama fazla barınamadı artık burdasın sende işallah yasasın md (amma yagcılık yaptım ha ) _________________ 250 R HYOSUNG
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 31, 32, 33Sonraki
1. sayfa (Toplam 33 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız