Arkadaşlar bu pazar Ankara'nın kesik sularına inat havuz keyfi yaşayalım dedik, hem haftaya yapacağımız deniz macerası öncesi tenimiz rengini alsın hemde sıcaklardan ve susuzluktan bir nebze olsun yaka silkelim diye düşündük. evet mayonuzu havlunuzu alıp buluşma yerine geliyosunuz ve sınırsız eğlencenin kollarına bırakıyorsunuz kendinizi.
Buluşma yeri : Gölbaşı Makromarket otoparkı(Endi ile yanyana ve konya yolu üzerinde, gölbaşı içinden geçerken sağda)
Buluşma saati : 12:00 (havuzumuz da birkaç km ilerde olduğu için kimseyi beklemeyeceğiz geç kalmayın)
mekan hakkında biraz bilgi verelim;
Mekan : My-Garden ( http://www.mygarden-ornek.com siteyi inceleyin havuz fotoları var!)
Aktiviteler : havuz, gokart, paintball ( bizi ilgilendirenler bunlar :p )
Ücretler : havuz giriş hafta sonu 20ytl ve damlı (bize 15ytl ve damsız) içerde de menü üzerinden belli bir indirimimiz olacak.
Telefon : (0312) 384 42 15 - (0312) 384 31 86 (geç kalıp yeri bulmakta zorlananlar bu numaraları arasınlar)
birde geç gelecekler için bizi bulmaları daha kolay olsun diye bir google earth haritası hazırladım.
NOT:indirimden yararlanmak için parola motordelisi dir.bunu söylediğiniz anda görevli arkadaşlar yardımcı olacaklar.
Ayrıca mekanı ve indirimleri ayarlayıp tesisi bize açtıran dartci (Emre) arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim.
havuz keyfinden sonra duruma göre Eymir gölüne geçmeyi düşünüyoruz. bu hafta da gün batımını ordan izleyeceğiz
havuz gelmeyip de eymire gelecekler için yer tarifinde bulunayım birazcık. Oran TRT nin ordan giriyoruz, inişli çıkışlı tepelik araziden geçtikten sonra ODTÜ arazisine girip göl kenarından devam edip YELKENCİ BÜFE ye geliyorsunuz. katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar, eğlencemiz herdaim sürsün inşallah.
Tarih: 10.08.2007 - 16:10 Mesaj konusu:
Canercim eline koluna sağlık.
Arkadaşlar üzgünüm ama bu hafta ben aranızda olamayacağım.
Siz havuza cup diye dalarken ben ev taşıyor olacağım.
Eğer taşınma işini erken bitirebilirsem akşama eymire yetişmeye çalışcağım.
Bol katılım bekliyoruz. Ağda yaptırmayı unutmayın.
Tarih: 10.08.2007 - 17:02 Mesaj konusu:
blackbery demiş ki:
tay den gelırken ekmek arası köfte getırımı bıde mayo falan ıstersen hebrım olsun sen her buluşmadan once bana liste hep ben getırırım tamammı
Vallahi bu hafta dediğim gibi ben aranızda olamıyacağım. Ancak sen genede getir arkadaşlar nasiplensin.
Siz eğlenirken ben ev taşıyacam, offf offf adeletsiz dünya.
Tarih: 10.08.2007 - 17:06 Mesaj konusu:
iyi eylenceler.
ben yokum ercmnt84, nişanlını rahat rahat getirebilirsin. şaka şaka. bizim ortamımızda yanlış olmaz için rahat olsun.
dikkat edin kasksız girip de boğulmayın ha her zaman full koruma. anlaştıkmı.
Tarih: 10.08.2007 - 18:04 Mesaj konusu:
arkadaşlar üzülerek söylüyorum çeşitli sebeplerden dolayı bende aranızda olamayacağım
caner abi ayrıntıları ben taylanla konuştum oda seninle konuşmuş olması lazım
bu havuz olayı çok zamansız oldu aslında süper olacaktı ama neyse artık bidahaki hafta deniz sefasında birlikte oluruz _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tarih: 10.08.2007 - 18:26 Mesaj konusu:
ali yıldız : bu deniz olayı nedir abi benim haberim yokta konuyu özelden olsa açın bari 15 agustos tatilim başlıyor bana uyacak gibi gözüküyo _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız