Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnGara MD / 12.08.2007 / My-Garden (HAVUZ KEYFİ)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnGara MD / 12.08.2007 / My-Garden (HAVUZ KEYFİ)

AnGara MD / 12.08.2007 / My-Garden (HAVUZ KEYFİ)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 10.08.2007 - 15:56    Mesaj konusu: AnGara MD / 12.08.2007 / My-Garden (HAVUZ KEYFİ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu pazar Ankara'nın kesik sularına inat havuz keyfi yaşayalım dedik, hem haftaya yapacağımız deniz macerası öncesi tenimiz rengini alsın hemde sıcaklardan ve susuzluktan bir nebze olsun yaka silkelim diye düşündük. evet mayonuzu havlunuzu alıp buluşma yerine geliyosunuz ve sınırsız eğlencenin kollarına bırakıyorsunuz kendinizi.

Buluşma yeri : Gölbaşı Makromarket otoparkı(Endi ile yanyana ve konya yolu üzerinde, gölbaşı içinden geçerken sağda)
Buluşma saati : 12:00 (havuzumuz da birkaç km ilerde olduğu için kimseyi beklemeyeceğiz geç kalmayın)

mekan hakkında biraz bilgi verelim;
Mekan : My-Garden ( http://www.mygarden-ornek.com siteyi inceleyin havuz fotoları var!)
Aktiviteler : havuz, gokart, paintball ( bizi ilgilendirenler bunlar :p )
Ücretler : havuz giriş hafta sonu 20ytl ve damlı (bize 15ytl ve damsız) içerde de menü üzerinden belli bir indirimimiz olacak.
Telefon : (0312) 384 42 15 - (0312) 384 31 86 (geç kalıp yeri bulmakta zorlananlar bu numaraları arasınlar)

birde geç gelecekler için bizi bulmaları daha kolay olsun diye bir google earth haritası hazırladım.

NOT:indirimden yararlanmak için parola motordelisi dir.bunu söylediğiniz anda görevli arkadaşlar yardımcı olacaklar.
Ayrıca mekanı ve indirimleri ayarlayıp tesisi bize açtıran dartci (Emre) arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim.

havuz keyfinden sonra duruma göre Eymir gölüne geçmeyi düşünüyoruz. bu hafta da gün batımını ordan izleyeceğiz Göz kırpıyorum
havuz gelmeyip de eymire gelecekler için yer tarifinde bulunayım birazcık. Oran TRT nin ordan giriyoruz, inişli çıkışlı tepelik araziden geçtikten sonra ODTÜ arazisine girip göl kenarından devam edip YELKENCİ BÜFE ye geliyorsunuz. katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar, eğlencemiz herdaim sürsün inşallah.

Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 10.08.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : olmadığım hafta havuz ha alacağınız olsun

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler ankara md Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canercim eline koluna sağlık.
Arkadaşlar üzgünüm ama bu hafta ben aranızda olamayacağım.
Siz havuza cup diye dalarken ben ev taşıyor olacağım.
Eğer taşınma işini erken bitirebilirsem akşama eymire yetişmeye çalışcağım.
Bol katılım bekliyoruz. Ağda yaptırmayı unutmayın. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim süper eğlencelere devam Delirdim
Angara MD için az bile rica ederim caner elimden gelen herşeyi bu sıcak dostluğun sürmesi için herzaman yaparım Bravo

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

(bize 15ytl ve damsız) deyip kız arkadaşlarınızı getirmemezlik etmeyin Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eca2007
Üye
Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dans Dans Dans Delirdim yuupiii Alkışlıyorum
ercmnt84
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar nişanlımla geliyorum sizde eşleri getirin.Tek ben getirmeyim hatunu yau Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
ercmnt84 Çevrimdışı ercmnt84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

he he he pazar gunu ordayımmmm

yuzme yarısımı yapcaz go kart gıbı olmasında

tay den gelırken ekmek arası köfte getırımı bıde mayo falan ıstersen hebrım olsun sen her buluşmadan once bana liste hep ben getırırım tamammı

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

bakın üstsüz resım cekdırmem haberınız olsun

utanırım sonra babam kızar
Başa dön
blackbery Çevrimdışı blackbery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackbery demiş ki:

tay den gelırken ekmek arası köfte getırımı bıde mayo falan ıstersen hebrım olsun sen her buluşmadan once bana liste hep ben getırırım tamammı

Vallahi bu hafta dediğim gibi ben aranızda olamıyacağım. Ancak sen genede getir arkadaşlar nasiplensin.
Siz eğlenirken ben ev taşıyacam, offf offf adeletsiz dünya. Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eylenceler.
ben yokum ercmnt84, nişanlını rahat rahat getirebilirsin. şaka şaka. bizim ortamımızda yanlış olmaz için rahat olsun.
dikkat edin kasksız girip de boğulmayın ha her zaman full koruma. anlaştıkmı.
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gursel
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi süpper bir fikir valla kimin aklına geldiyse helal olsun....

Ben gelmeyi çok ama çok istiyorum, lakin korkuyorum. Hem uzak biraz hemide ben yüzme bilmiyom... İstemiyorum

Aslında ben yüzmeyi biliyomdaaaaa, su beni kaldırmayı bilmiyoooo...
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gürsel senin için bebek havuzuda var Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 34 saniye:

scootercılar için yapılmış özel Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar üzülerek söylüyorum çeşitli sebeplerden dolayı bende aranızda olamayacağım
caner abi ayrıntıları ben taylanla konuştum oda seninle konuşmuş olması lazım
bu havuz olayı çok zamansız oldu aslında süper olacaktı ama neyse artık bidahaki hafta deniz sefasında birlikte oluruz
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 10.08.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : bu deniz olayı nedir abi benim haberim yokta konuyu özelden olsa açın bari 15 agustos tatilim başlıyor bana uyacak gibi gözüküyo

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gursel
Üye
Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dartci demiş ki:
gürsel senin için bebek havuzuda var Göz kırpıyorum

scootercılar için yapılmış özel Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sağolasın Emre bende seni seviyorum abi... Delirdim
Delirdim Delirdim

Walla onu bunu bilmem havuza gelirsem başını ağrıtırım, benden kurtuluşun olmaz abi ona göre Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal