Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çanakkale Md Akçay Buluşması 12/08/2007

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çanakkale Md Akçay Buluşması 12/08/2007

Çanakkale Md Akçay Buluşması 12/08/2007
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Çanakkale Md Akçay Buluşması 12/08/2007 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ege’nin masmavi suları ile Kazdağları’nın yemyeşil doğasının öpüştüğü, buz gibi suların aktığı, Kuzey Ege’nin incisi Akçay'a gidiyoruz...
Çanakkale Md bu sene leyleği havada görenlerden sanırım.. 12/08/2007 pazar günü Çanakkale Md olarak Akçay'dayız arkadaşlar.. İlçelerden gelecek olan arkadaşlar Edremit üzerinden geçerek gelecekler...Şuan Çanakkale merkezden bitek ben geleceğim.. Çanakkale'den çıkacak olanlar burdan bana ulaşırlarsa hep beraber çıkarız..
Akçay'la ilgili genel bi görüntü..

ilçelerle veya diğer illerden gelenlerle buluşma noktamız saat 11:00'da sarıkız heykelinin önü olacak..

buluşma gerçekleştikten sonra Zeytinli Köyü'nün üzerinde Mehmetalan Köyünde "ÇAKIR"'a geçilecek.. O kadar yoldan sonra acıkmış oluruz Çok gülüyorum
yemek faslından sonra tam bi mekan belirlememiş olmakla beraber canımız nerde isterse orda denize atarız kendimizi..

bide aldığım duyumlara göre luna park varmışş Çok gülüyorum gidip lunaparka gitmedikte demeyelim..
geceyi "ida pub'ta tamamlayıp canımız kaçta isterse dönüş yoluna geçilecek... bence süper eğlenceli olacak.. yine çok gezicezz Delirdim
pinar@motordelisi.com

En son nofeaRR tarafından 10.08.2007 - 16:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çanakkale md,ye iyi eğlenceler diliyoruz Bravo
bol fotolu olmak şartı ile
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İda Pub içkili bir mekan aman haa Çok gülüyorum
lunapark bizim evin arkasında,kamikaze falan filan var Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com

En son Canakkaleli tarafından 10.08.2007 - 18:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Organizasyonlarına Konya MD den ve Şahsım adına tam destek Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yürü be Pınar kim tutar seni Bravo Bravo Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet foto yagmuruna tutun burayı bakalım Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte Çakır'dan bikaç fotoğraf

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

nofeaR6, güselim valla süper eğlenicez burada....ne kadar kalabalık olursak o kadar çok eğlenicez....

lunaparkada gideriz pamuk şekerde alırız Çok gülüyorum
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu buluşmayı özellikle akçay,küçükkuyu ve çevre ilçelerdeki motor delileriyle kaynaşmak amacıyla yaptık.. yoksa plan çok daha farklıydı..bizi orda yalnız bırakmayıp eşlik etmeleri hepimizi mutlu edecektir..ayrıca sevgili ada ilgin için teşekkürler.. pazar günü görüşmek üzere Delirdim
bu lunapark ve pamuk şeker fikri beni baştan çıkarıyo zaten Delirdim Delirdim Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla güzelim bende burada bi tanışma olay düzenlemek istemiştim biliyosun hep beraber dahada keyifli olacağına inanıyorum....tüm deliler toplanalım,deli olupta gelmeyen olursa kırarım kafasını heeeeee Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island demiş ki:
tüm deliler toplanalım,deli olupta gelmeyen olursa kırarım kafasını heeeeee Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

bu laf bana mı yoksa,gelicem inşallah Dil çıkarıyorum
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet pınar seninle konustuğumuz gibi ben yarın yola cıkıyorum çadırımıda alıp sizi orada bekleyeceğim akçay civarlarına yaklasınca bana haber verirsinizi orada bulusurz.
Ç.tesi günü akşamını yalnız geçireceğim yokmu akçay da MD li orada buluşalım Göz kırpıyorum
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali1711 ben varım dostum gel akşam kordona çıkarız Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelen Varsa Giderim Dil çıkarıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali1711, Black_Night, şşşiiişşş beyler çapkınlık yok ona göre çekerim kulaklarınızı Çok gülüyorum doğruuuu eve yatın uyuyun dinlenin pazar günü çok gezicez ben yoruldum ben inmek istiyorum biri beni durdursun gibi mazeretler istemem ona göre
MaGICLeF, gelen varsa derken?? biz gidiyoruz işte Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com

En son nofeaRR tarafından 10.08.2007 - 17:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6 öyle bir şey yok da ben motorsuzum ama Dil çıkarıyorum

En son Canakkaleli tarafından 10.08.2007 - 17:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.08.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı "geziler,buluşmalar,etkinlikler" Gezelim görelim - Buluşalım coşalım - Etkinleşelim güzel olalım kıvamı. Eğlenen insan güzel insandır. Haydi bakalım Çanakkale MD. Rodajı kısa sürede bitirdiniz Göz kırpıyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal