Ege’nin masmavi suları ile Kazdağları’nın yemyeşil doğasının öpüştüğü, buz gibi suların aktığı, Kuzey Ege’nin incisi Akçay'a gidiyoruz...
Çanakkale Md bu sene leyleği havada görenlerden sanırım.. 12/08/2007 pazar günü Çanakkale Md olarak Akçay'dayız arkadaşlar.. İlçelerden gelecek olan arkadaşlar Edremit üzerinden geçerek gelecekler...Şuan Çanakkale merkezden bitek ben geleceğim.. Çanakkale'den çıkacak olanlar burdan bana ulaşırlarsa hep beraber çıkarız..
Akçay'la ilgili genel bi görüntü..
ilçelerle veya diğer illerden gelenlerle buluşma noktamız saat 11:00'da sarıkız heykelinin önü olacak..
buluşma gerçekleştikten sonra Zeytinli Köyü'nün üzerinde Mehmetalan Köyünde "ÇAKIR"'a geçilecek.. O kadar yoldan sonra acıkmış oluruz
yemek faslından sonra tam bi mekan belirlememiş olmakla beraber canımız nerde isterse orda denize atarız kendimizi..
bide aldığım duyumlara göre luna park varmışş gidip lunaparka gitmedikte demeyelim..
geceyi "ida pub'ta tamamlayıp canımız kaçta isterse dönüş yoluna geçilecek... bence süper eğlenceli olacak.. yine çok gezicezz _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
En son nofeaRR tarafından 10.08.2007 - 16:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 10.08.2007 - 16:27 Mesaj konusu:
İda Pub içkili bir mekan aman haa
lunapark bizim evin arkasında,kamikaze falan filan var _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
En son Canakkaleli tarafından 10.08.2007 - 18:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 10.08.2007 - 16:35 Mesaj konusu:
bu buluşmayı özellikle akçay,küçükkuyu ve çevre ilçelerdeki motor delileriyle kaynaşmak amacıyla yaptık.. yoksa plan çok daha farklıydı..bizi orda yalnız bırakmayıp eşlik etmeleri hepimizi mutlu edecektir..ayrıca sevgili ada ilgin için teşekkürler.. pazar günü görüşmek üzere
bu lunapark ve pamuk şeker fikri beni baştan çıkarıyo zaten _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
Tarih: 10.08.2007 - 16:37 Mesaj konusu:
valla güzelim bende burada bi tanışma olay düzenlemek istemiştim biliyosun hep beraber dahada keyifli olacağına inanıyorum....tüm deliler toplanalım,deli olupta gelmeyen olursa kırarım kafasını heeeeee _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Tarih: 10.08.2007 - 17:16 Mesaj konusu:
ewet pınar seninle konustuğumuz gibi ben yarın yola cıkıyorum çadırımıda alıp sizi orada bekleyeceğim akçay civarlarına yaklasınca bana haber verirsinizi orada bulusurz.
Ç.tesi günü akşamını yalnız geçireceğim yokmu akçay da MD li orada buluşalım _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tarih: 10.08.2007 - 17:24 Mesaj konusu:
ali1711, Black_Night, şşşiiişşş beyler çapkınlık yok ona göre çekerim kulaklarınızı doğruuuu eve yatın uyuyun dinlenin pazar günü çok gezicez ben yoruldum ben inmek istiyorum biri beni durdursun gibi mazeretler istemem ona göre
MaGICLeF, gelen varsa derken?? biz gidiyoruz işte _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
En son nofeaRR tarafından 10.08.2007 - 17:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hayırlı "geziler,buluşmalar,etkinlikler" Gezelim görelim - Buluşalım coşalım - Etkinleşelim güzel olalım kıvamı. Eğlenen insan güzel insandır. Haydi bakalım Çanakkale MD. Rodajı kısa sürede bitirdiniz _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız