Tarih: 06.01.2005 - 10:23 Mesaj konusu: 2005 in İlk Çarşamba Toplantısı Resimleri
Şimdi bu topiği açtığım için herkeslerden özür diliyorum, malum teşekkür edeince başıma neler gelir az çok biliyorum.. (toromanın gazabı)
Dün servise gidip yağımı suyumu değiştirdikten sonra düştüm yollara Alchera diye hatırladığım mekanı bulmaya , hiç zor olmadı kapının önünde birbirinden güzel motorların olduğu bir mekanmış... Köşedede sradcan ve narkozla karşılaşmıştık zaten onlar gösterdi. 8)
girdik içeri oturduk diğer arkadaşların katılımıylada mekanın tadını kaçırdık gürültümüzden olsa gerek , yan arka masa dayanamadı kalktı gitti, siz düşünün artık ... 8)
buradaki resimler hakkan nın makinasında olsa gerek...
Biraz oturup yine soluğu alışıldık mekan beer's ta aldık benim ilk gidişimdi gürültüden (adına müzik derler) milletin konuşmaya zorlandığı ama oynamaya dayanamadığı mekan. Mezarın dağıttığı misketleri,fındık diye yemeye çalışan toygunun denemesi başarısız sonuçlandı.
Burdaki resimlerde bende yok acele bekliyoruz ...
Citlembik aramıza bir geldi tam geldi gecenin sonuna kadar bizimle beraberdi, hatta bir ara artçımdı, allah onun önündeki şöföre kolaylık versin arkadan ,hadi gazla, onu geç ,arabayı solla, viraja yatarak girelim diye gaz veriyor bir ara tek tekere bile kalkıyorduk gerçi kalkmayan yoktu mezar - sradcan da şaha kalkanlardandı.
Aramıza eninde sonunda katılan citlembik, hadi size kahve falı bakayım dedi, bizde hemen fenerbahçedeki tesadüf cafeye gittik . falımız kötü çıkar diye korkumuzdan kahve içemedik, en casaretlimiz mezar çıktı.
kırmızı gözü canavarlar toramanın eseridir.
o kadar ayarladık verdik makina yı yine ayarı değiştirdi.
bu eller kimin ? ipucu : fincan mezarındır.
şimdi size mezarın kahve fincanını sunuyorum ,herkeşler fal baksın falbakmayan kalmasın diye ......
yorumları foruma yazabilirsiniz
falbakmaya çekinen citlembik , utanmayan mezar .....kendilerini gizliyor.
buda gizli çekildi ..
burada ödenen hesapla yakından uzaktan alakam olmadı allah verenlerden razı olsun.....
geceye kendini fazla kaptıran toraman ayılmak için bizi çorba içmeye davet etti . bizde davete hemen atladık.
Toraman bize çorba ısmarladığın için teşekkür etsek yine kızarmısın
duble_r 750 da fazla dağıtanlardan (şaka şaka), bir ara içilen çayları hatırlayamadı neyse ki o sırada ikinci çaylarımız geldi. bide bu mekanlar arasında dolanırken bağdat caddesinde 2 noktada trafik kontrolü vardı.Ben ehliyeti olmayan biri olarak tırsarken , dubleR 750 polisleri yardı geçti.
Aresin benim motoru dynoya sokma sözü var 280i geçerse masrafı kendi karşılayacak , yine yırtacağız para vermekten. 8)
gecenin finaline kalan ve resimde görülen üyeler : Kuzey - Sradcan - The_unforgiven - Alper - Deniz - Mezar - Ares - Dubler750 - Narkoz - Citlembik - Toraman
.....................................S O N........................................
ooooooo ortam süper
afiyet olsun, karnım acıktı valla gidip bişeyler atıştırayım _________________ Ölüm ile ya?am arasyndaki synyry zorlamanyn dayanylmaz keyfini ya?yyanlar için motor tutkusu
do?u?dan de?il,sonradan bula?my? bir hastalyk,typki bir virüs gibi.
Kayıt: Dec 31, 2004 Mesajlar: 239 Nereden: Kastamonu/Merkez
Tarih: 06.01.2005 - 10:40 Mesaj konusu:
abi kıskandırıyonuz bizi beaaa.valla gelcem bak kurbana o zaman banada bakarsınız. :-D _________________ Motor yalnyzlaryn aracydyr. Gürültüsü ise en güzel a?k ?arkysyndan daha güzel gelir motorcuya.
Kayıt: May 21, 2004 Mesajlar: 378 Nereden: istanbul / Merter
Tarih: 06.01.2005 - 10:44 Mesaj konusu:
Eline, diline, klavyene sağlık Kuzey resimler ve yorumlar için teşekkürler (ops.. pardon gene teşekkür ettim). Bu güzel beraberlikte bulunmak isterdim ama oldukça sorunlu ve uzun bir iş günü geçirdikten sonra bu mümkün olmadı. Diğer resimlerde eklensinde eğlencenizi buradan da olsa paylaşalım. Bir daha ki toplantıda görüşmek üzere.
Kayıt: Oct 18, 2004 Mesajlar: 325 Nereden: Beylikdüzü/Merter
Tarih: 06.01.2005 - 10:46 Mesaj konusu:
Arkadaslar yine süpersiniz valla ... Bu arada çigdem fal baktigini hiç bana söylememistin anladin sanirim basina sarilacagimi neyse gördügüm ilk gün kacisin yok ... Deniz senide her toplantida görüyoruz bravoooo sana bir alkis benden bayanlarin temsilcisi...
:!: Haftaya toplantida umarim görüsürüz...
En son BikerGirlz tarafından 06.01.2005 - 11:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 06.01.2005 - 10:50 Mesaj konusu:
güzel geceydi çok teşekkürler tekrar eve çevreyolundan gitmeye karar verdim, yolda yanılmıyorsam kuzeyi gördüm selamımı verdim yolumuz uzundur diye gaz kesmeden beylikdüzüne devam ettim.
bu arada eve gelince iki farklı numara çaldırdı. bende gruptan arkdaşlar eve sağsallim gidip gitmediğimi merak etmiştir diye mesaj attım.Beni merak etmeyin geldim "banyodaydım" diye mesaj çektim.
Kızın biri aradı terbiyesizz manyak dedi ne diye banyodaydım diye mesaj çekiyosun dedi. Ne kadar anlatmaya çalıştıysam da durumu anlamaya zekası yetmedi, sonra da
uyudum.
**bu arada toygunla pazar sabahı autodrom da emok un kursuna gideceğiz(tabi 7 de kalkabilirsek :md: ) gelen arkadaşlar varsa bilelim beraber gidelim. _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
tek kelime ile MÜKEMMELDİ..Anlatılmaz yaşanır yani böyle günler..İlk kez gittim ve daha önce neden katılamadım diye kendi kendime düşünür oldum valla..BEn buradan artçısı olduğum arkadaşlara tek tek TEŞEKKÜR EDİYORUM..(Kuzey,Mezar,Sradcan)Oldukça nazik yaklaştılar,hızları da süperdi yani..seri motorların güc başka oluyo cnm
Bikergirlz;güzelim ayıp ettin biliyosun en kısa zamanda sizinleyim yaparız sana da bi kıyak:
yollar süperdi,arkdaşlar süperdi,mekanlar süprdi daha ne anlatılır bilmem ki resimlerde kanıtı..Diğrelerini de bekliyoruz mağlum albümümüze koyalım dimi
Artık bundan sonraki toplantılara bi aksilik çıkmaması durumunda sizinleyim..En kısa zamanda umarım motorumla da katılırım..Hepinizle tanıştığıma tekrar memnun oldum...
hep beraber DOUBLE_R_750 egitim sart :P(yanlız yagmur da kesınlıkle bınmıyorum ben yagmur harıc dunde solediğim gibi ordayım)bu arada hawa durumu pazar acık ve 10 derece y mıs) _________________ 34 HJM 83 CBR 1000rr
0 RH+
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 06.01.2005 - 11:23 Mesaj konusu:
double r + toygun cmt si konuşuruz o zaman pazar sabahı yola çıkarız.
eğitim şart _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız