Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cift silindir mobilette 180 kilemetre sürhat yaparmı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cift silindir mobilette 180 kilemetre sürhat yaparmı

cift silindir mobilette 180 kilemetre sürhat yaparmı
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MANASIZ
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:35    Mesaj konusu: cift silindir mobilette 180 kilemetre sürhat yaparmı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
Başa dön
MANASIZ Çevrimdışı MANASIZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapsada MANASIZ ( bilmem anlatabildim mi?)

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapar ama ne kadar güvenli olur orasi malum bazi sahislar var mobillete üstüne yatiyorlar koruma yok kask yok acayip gidiyorlar böyle seylere itibar etmeyin arkadaslar (önce emniyet)
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla o kadar sürat yapar ama nasıl durur bilmem
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crxforever
Üye
Üye

Nereden: istanbul/konya

MesajTarih: 10.08.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 160 yapanına rastladım ama yol koşulları çok uygun olmalı motorun durumu da çok iyi olmalı.
bu arada çift silindirli ve o hıza çıkacak bir mobiletin maliyeti 1500ytlnin üzerinde ve yakıtı da benzinli şahinle hemen hemen aynı Gülümsüyorum .motor aksamının neredeyse tüm parçaları
değişmesi lazım. güvenlik konusuna gelirsek ruhsatında ağırlığı 58 kg yazan bir motorla o hızlara çıkmanın n kadar tehlikeli olduğunu söylemeye gerek yok sanırım Delirdim
Başa dön
crxforever Çevrimdışı crxforever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 11.08.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REPSOL ÇİT BENDEYDİ ONU İLK TOPLATAN BENİM BENİMKİ 155km/h KADAR ÇIKMIŞTI! MOBYLETTE DİLİNDİ ÇİFT ÇİT DİYE OKUNUR!!!

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 11.08.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapar belki ama ölüm yolculuğuna çıkmış olursun anladınmı Gülümsüyorum
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 11.08.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cift silindir mobilette 180 kilemetre sürat yaparmı ? ? ?

dostum yapar mı yapmaz mı bilmem ama,yapsa da süpersportta yeterli bir hız değil.neyin peşindesin. ? Gülümsüyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ch/bern

MesajTarih: 11.08.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180 yapmaz en fazla 150 Göz kırpıyorum

|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Başa dön
burki_suziXR Çevrimdışı burki_suziXR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: esti şimdi...

MesajTarih: 11.08.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50 kiloluk bir motorla o sürate çıkmak çok tehlikeli. gerçi o motorla 125 in üzerine çıkmak tehlikeli bence...benim kanaatim tabi bu....

soruya gelince eğer tüm mesele 180 km hıza ulaşmaksa çok uzun dik bir yokuştan da yararlanılarak başarılabilir ama zırhsız ve kasksız denemek intihar olur zırh ve kask ile de hayati tehlikesi olacaktır, yine de bence saçma olur denemek...

hepsinin ötesinde bu alete yeni bir hız sayacı takmış olmalısınız ki 180 e ulaşıp ulaşamadığınızı anlayın zira km/s göstergesinde 180 diye bir rakkam yoktur diye düşünüyorum mobiletin...yanılıyorsam lütfen düzeltin...
hihi
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: burdur

MesajTarih: 11.08.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180 yaparmı bilmem ama tam koruma giyinmelisin. yanına bi tanede paraşüt almayı unutma.neden tüy gibi motosikletle bu kadar hıza çıkmak isterki insan...
Başa dön
hihi Çevrimdışı hihi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FoxHound
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.08.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuru yakıtlı 2 tane sağ ve sola roket takarsan yapar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.08.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

180 yapmaz en fazla 150

araba ile gidiyoruz. ortalama 165-170 yanımızdan bi tane vızzzz diye geçti. bilmem artık kaç yapar Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erhaneek
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.08.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim yıllar önce çift silindir vardı 19 19 karburator ufak dişli falan 160 yapıyordu ama 200 merede zor duruyorsun o zaman ufaktık yapıyorduk manası yokmuş anladık şimdi japona biniyoruz en güzeli ama fantazi motoru bi tane toplucam dursun Bravo
Başa dön
erhaneek Çevrimdışı erhaneek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya benim eski motorumda 160 gösteriodu 110 yapıodu Alkışlıyorum ayrıca yapsa ne olcak ?
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal