Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankarada nazi kaskı satan biryer bilen varmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankarada nazi kaskı satan biryer bilen varmı?

Ankarada nazi kaskı satan biryer bilen varmı?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ercmnt84
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.08.2007 - 11:55    Mesaj konusu: Ankarada nazi kaskı satan biryer bilen varmı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Ankarada nazi kaskı satan biryer bilen varmı? Çok gülüyorum
Başa dön
ercmnt84 Çevrimdışı ercmnt84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 11.08.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla nazi kaskını heryerde bulursun..Tüm motor bayilerinde bulabilirsin nerdeyse..Ama bence gidip de nazi kaskı alcaksan hiç boşuna alma derim..Çünkü o aldıgın şeye kask bile denemez..Boşu boşuna saçının şekli bozulur Beğenmedim

Ne demek istediğimi anladın sanırım..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.08.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-51549.html A N L A Y A N A

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 11.08.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nike bu sezon süper şapka modelleri çıkarmış kardeşim bi şapka al tak daha karizma görünürsün en azından....
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 11.08.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

nike bu sezon süper şapka modelleri çıkarmış kardeşim bi şapka al tak daha karizma görünürsün en azından....

Bravo

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 11.08.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi burada soruna cevap bulmak yerine herkesten nasiyat aldığın için belkide kızıyorsundur dostum ama, bencede inan kask görevi görsün diye takıldığını zannetmiyorum.

Kendini biraz düşünüyorsan benimde tavsiyem çeneni ve yüzünüde koruyabileceğin bir kask alman yönünde.

İlle de kararlıyım diyorsan sanırım Ankara dan sana yardımcı olacak arkadaşlarım çıkacaktır.
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.08.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarınki buluşmada görüşmek üzere diyorum, detayları yüzyüze konuşuruz ercmnt84 Göz kırpıyorum

nişanlını da al gel ok Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zihni05
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.10.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dstum nazi kaskını ve daha fazlasını Ankara/Ulus/Yiba çarşısından temin edebilirsin.Keyifli ve Güvenli Sürüşler...
Başa dön
zihni05 Çevrimdışı zihni05 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.10.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nazi kaskını esatta moto art var orda çeşit çeşit nazi kask modelleri vardı 1 ay önce sanırım hala vardır bi bak derim
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.10.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen Çankaya'daki ulusan motorda da gördüm nazi kaskı, oraya da bi bak istersen.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
smallrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 17.10.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayatını tehlikeye mi atıcan da alıcan hiç takma daha iyi ya koruma 0
Başa dön
smallrider Çevrimdışı smallrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.10.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorla yahudi mi arıcan Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 18.10.2007 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, SS subayıdır.. ? Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 18.10.2007 - 02:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen hiç asfaltla traş olmuş birini gördünmü ? Sevenlerini üzme İstemiyorum
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.10.2007 - 03:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hem nazi kasklarının modası geçti.. Şimdi bunlar moda :

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal