Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KoNYa MD ''Tiridine Banamasak da Pilavını Yedik''

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KoNYa MD ''Tiridine Banamasak da Pilavını Yedik''

KoNYa MD ''Tiridine Banamasak da Pilavını Yedik''
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 11.08.2007 - 23:39    Mesaj konusu: KoNYa MD ''Tiridine Banamasak da Pilavını Yedik'' Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto Mert'in akrabasının düğününde tirit yemeyi beklerken akşam akşam karşımıza Konya pilavı çıktı

Bu duruma tiritten daha çok sevinen bizler kaşığı kaptığımız gibi yüklendik pilava...

Kuşbakışı Nasılız Gülümsüyorum

BoZKuRT MD

Pilavdan Dönenin Kaşığı Kırılsın Gülümsüyorum

Abi Bizide Çek Gülümsüyorum

Haydi Beyaz Cafeye Gülümsüyorum

Kolay Gelsin Abi Gülümsüyorum (Efsane Motorcu cbrfuat)

Yarın Sabah Pilavda Görüşmek Üzere

KoNYa MD

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 11.08.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi konya md nin kasklarımı calındı ?
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 11.08.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya Md afiyet olsun Delirdim
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.08.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, bir anda olan bir şey,yoksa her zaman kafamızda kasklarımız olur,ayrıca bu ilk ve güzel yorumun için teşekkür ederim..

banistercaq, teşekkür ederim Bravo

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.08.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten karnım açtı Öfkeliyim simdi hepten acıktım hep sizin yüzünüzden ondan küsüm işte.. Çok gülüyorum afiyet olsun şekerler.. eğlenceniz bol olsun karnınız tok olsun kafanızda kaskınız olsun Dil çıkarıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah nazara gelmeyiz ALLAHIm nazarlardan korusun her günümüz dahada güzel geçiyor son anda gelen bi haberle tirit yemeye gidelimmi diye mert motor Bülent arkadaşımızdan haber geldi telefonla ulaşabildigimiz arkadaşları aradık ve toplantık gittik tirit yemeye ama baktıkki pilav varmış daha güzel dedik yumulduk Gülümsüyorum çayımızıda bulundugumuz yere yakın oldugu için beyaz cafede içtik ve dagıldık
Yarın sabah 9.30 da evliya çelebi parkında görüşmek üzere hoşçakalın

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaoowww abiii yine vurmuşşsunuz pilavın dibine Çok gülüyorum insan bi çağırı yaoww gerçi bn motoru sattım ama bi yolunu bulurduk Üzgünüm
Başa dön
kgabayram Çevrimdışı kgabayram Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kgabayram, şu avatarını hemen sil yada küçült abim,bu ne böyle.Sayfanın altını üstüne getirdin Sinirlendim

Başa dön
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon abi kusura bakma şimdi oldumu yalnışlıkla olmuştu Ağlıyorum Ağlıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

HaYaBuSa, abi bn yarın pilava gelemiyorum büyük ihtimalle motoru sattımda altımda wasıta yk Üzgünüm
Başa dön
kgabayram Çevrimdışı kgabayram Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

koruma niye yok Sinirlendim
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakihsn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dayı güzel vakit gecirmisiniz özür dilerim gelecem dedim gelemedim ama inan işim vardı tekrar özür dilerim paylaşım için tşk ederim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, herkes senin werdiğin tepkiyi weriyor Gülümsüyorum Allah göstermesin bir kaza fln olursa... Ağlıyorum bizimkileri yarın ki kurbanlık koyun bile fayda etmeyebilir Çok gülüyorum
Başa dön
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakihsn, Özürün kabul gördü Hasancım sabah görüşürüz artık evliyada saat 9.30 da OK

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

kawasakihsn, Hasan abi cezalısın seni Ömer Bozkurt'a havale ediyorum Sinirlendim artık 4 koyun mu olur beş koyunmu olur orasını bilmem abi Delirdim

WarCer, hiddetlenme kardeşim,açıklamasını yukarıya yazdım Bravo

Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.08.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be abi gece gece olcak iş mi Öfkeliyim Çok gülüyorum

Helal Olsun,Allah Nazarlardan Saklasın tü tü tü Çok gülüyorum Alkışlıyorum

Binlercee Dansööz Var..

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal