bu gun pınarbası pıstınde antreman yaparken hepımızın yakından tanıdıgı hakan kopanabımız dusmustur.hakan abının sol omuz basında kırık tespıt edılmıs olup su an bornova trafık hastanesınde 1 gun musaıde altında tutulacaktır..hakan kopan ın tanınmıs bır ınsan ve sıtemızın daha once sponsorlugunu yaptıgından dolayı bu uzucu olayı haber verme geregı duydum..zıyaret etmek ısteyen gecmıs olsun demek ısteyen tum arkadaslarıma duyurulur...
buyuk gecmıs olsun hakan abım yaslı kurt _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 12.08.2007 - 18:14 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun telden haberini alınca çok üzüldüm.
Birazdan gideceğim ziyaretine _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 12.08.2007 - 18:18 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. Geçen sene bende kırmıştım omuzumu, omuz kırıkları alçıya alınmıyor, o yüzden iyileşme sürecinde çok dikkatli olmak lazım.
Bu arada bunun en iyi ilacı, kaynamayı hızlandırması açısından paça çorbası ve sığır jelatini içeren yiyecekler ( mesela Jelibon gibi)
Acil şifalar diliyorum. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız