Tarih: 12.08.2007 - 21:05 Mesaj konusu: Konya MD Operasyon Tamam (FOTO)
Elimde olmayan sebeplerden dolayı benim katılamadığım ama fotolardan anladığım kadarıyla çok güzel geçen günün fotoları
Fotoğrafları çeken kardeşim cbrmusti Mustafa Bozkurt'a da teşekkürlerimi bir borç bilirim.Yokluğumu arattırmamış
NO__FEAR
oGuZ_HaN-Zx12aLi
SametRR-NiGhTexPReSs
hondaarslan-cbrmusti
KaNKaLaR ReCeP-aLi
capodelcapo-zxrhalit-Zx12aLi
NO__FEAR-cbrmusti
Yasin-zxrhalit
Zx12aLi-oGuZ_HaN
SametRR
NO__FEAR-cbrmusti
Biricik Ustamız Mehmet ÇAL (zevkmotosiklet)
se091TR Şahin Abimiz ve Cengiz
_________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
En son Hayabusa tarafından 12.08.2007 - 23:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
LiveFreeDieHard, Batuuu, melihh, teşekkür ederim arkadaşlar..Allah'ım bir daha bize böyle kazalar ve acılar yaşatmasın _________________ BoZKuRT MD
Muhtesem bir gündü.Allah kabul etsin yapılanları insallah.En kötü günümüz böyle dolu dolu ve mutlu geçsin umarım _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
oGuZ_HaN, Oğuz abi görevden geldiğin halde uykusuz kalmana rağmen bu etkinliğe katıldığın için sana ayrıca teşekkür ediyorum..Etkinlik bitti ve sen yine uyumadan göreve gittin..Allah sana sabır versin abi. _________________ BoZKuRT MD
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 12.08.2007 - 21:53 Mesaj konusu:
allah kabul etsin
güzel bir gündü
ahmet sen nerdeydin akşama kadar iş yerinde seni bekledim gelmedin
bu pazara randevu vermiştim sana kamyon operasyonu yapacaktık ama şansını kaybettin _________________
Tarih: 12.08.2007 - 21:57 Mesaj konusu:
allah kabul etssin muhabbetiniz daim olsun _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
ali_42, Ali abi bu pazar demedik ki,hatta bu pazar adak felan var olmaz dedik,sende tamam dedin abi.Böyle yapıp kamyonu yıkamaktan yırtacağını sanma
WarCer, Teşekkür ederim ve Amin diyelim...Ama bu soruları gavurca değilde Türkçe sorsan daha iyi olmaz mı Warum interessiert dich das, es ist meine sache ob ich mit oder ohne helm fahre. Der gefahr setze ich mich aus nicht du. Bitte lass die kindischen fragen...vielen dank
mewlut_06, teşekkür ederim _________________ BoZKuRT MD
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 12.08.2007 - 22:08 Mesaj konusu:
çook güzel bi gezi olmuş yaa,hele mekan o kadar güzel ve ferah görünüyoki...insanın eve gitmeden bool bool oksijen depolayacağı bi yer.ayrıca şu pilav koparıyo zaten herşeyi...allah kabul etsin ettiğiniz duaları
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız