Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Operasyon Tamam (FOTO)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Operasyon Tamam (FOTO)

Konya MD Operasyon Tamam (FOTO)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Konya MD Operasyon Tamam (FOTO) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elimde olmayan sebeplerden dolayı benim katılamadığım ama fotolardan anladığım kadarıyla çok güzel geçen günün fotoları
Fotoğrafları çeken kardeşim cbrmusti Mustafa Bozkurt'a da teşekkürlerimi bir borç bilirim.Yokluğumu arattırmamış Delirdim

NO__FEAR

oGuZ_HaN-Zx12aLi

SametRR-NiGhTexPReSs

hondaarslan-cbrmusti

KaNKaLaR ReCeP-aLi

capodelcapo-zxrhalit-Zx12aLi

NO__FEAR-cbrmusti

Yasin-zxrhalit

Zx12aLi-oGuZ_HaN

SametRR

NO__FEAR-cbrmusti

Biricik Ustamız Mehmet ÇAL (zevkmotosiklet)

se091TR Şahin Abimiz ve Cengiz

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi

En son Hayabusa tarafından 12.08.2007 - 23:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
LiveFreeDieHard
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Adak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Allah Kabul Etsin Adaklarınızı...
Kazasız belasız sürüşler....
Başa dön
LiveFreeDieHard Çevrimdışı LiveFreeDieHard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH kabul etsin Bravo

Forever Konya MD.. Gülümsüyorum Alkışlıyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH kabul etsin...

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LiveFreeDieHard, Batuuu, melihh, teşekkür ederim arkadaşlar..Allah'ım bir daha bize böyle kazalar ve acılar yaşatmasın Bravo

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhtesem bir gündü.Allah kabul etsin yapılanları insallah.En kötü günümüz böyle dolu dolu ve mutlu geçsin umarım Çoook seviyorum Alkışlıyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oGuZ_HaN, Oğuz abi görevden geldiğin halde uykusuz kalmana rağmen bu etkinliğe katıldığın için sana ayrıca teşekkür ediyorum..Etkinlik bitti ve sen yine uyumadan göreve gittin..Allah sana sabır versin abi. Bravo

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel Allah Kabul Etsin

ama altta Size Bir Sorum var

Warum hast du kein helm auf?
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kabul etsin
güzel bir gündü
Bravo ahmet sen nerdeydin akşama kadar iş yerinde seni bekledim gelmedin
bu pazara randevu vermiştim sana kamyon operasyonu yapacaktık ama şansını kaybettin Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 12.08.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kabul etssin muhabbetiniz daim olsun
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.08.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, Ali abi bu pazar demedik ki,hatta bu pazar adak felan var olmaz dedik,sende tamam dedin abi.Böyle yapıp kamyonu yıkamaktan yırtacağını sanma Delirdim

WarCer, Teşekkür ederim ve Amin diyelim...Ama bu soruları gavurca değilde Türkçe sorsan daha iyi olmaz mı Bravo Warum interessiert dich das, es ist meine sache ob ich mit oder ohne helm fahre. Der gefahr setze ich mich aus nicht du. Bitte lass die kindischen fragen...vielen dank

mewlut_06, teşekkür ederim Bravo

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 12.08.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa,yok benim kaçtığım yok sen gelmedin diye neyse tekrar randevu verelim sana gelirken baraja uğramadan gelme sakın Dil çıkarıyorum

En son ali_42 tarafından 12.08.2007 - 22:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ali_42 Çevrimdışı ali_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 12.08.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çook güzel bi gezi olmuş yaa,hele mekan o kadar güzel ve ferah görünüyoki...insanın eve gitmeden bool bool oksijen depolayacağı bi yer.ayrıca şu pilav koparıyo zaten herşeyi...allah kabul etsin ettiğiniz duaları
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.08.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, abi baraja uğradıktan sonra ambulanslar tarafından senin orayada naaşımı getirsinler bu vasiyetimdir Gülümsüyorum

seker_portakali, teşekkür ederim Bravo

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 12.08.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, vay beeee Helal olsun Bravo

sei bitte nicht böse.. wir mögen euch und wollen nur nicht, dass euch was passiert
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal