eveeet arkadaşlar....12/08/2007 Çanakkale MD Akçaydaydı...daha önceden planladığımız herşeyi elimizen geldiği kadar yapmaya çalıştık...çok keyifli bir gündü bence ve umarım Çanakkaleden kalkıp buraya kadar gelen arkadaşlarımızda benim kadar keyif almışlardır günden ve geldiklerine değimiştir....
planladığımız gibi sabah 11 de toplanamasakta ufak tefek rötarlar olsada yapmak istediğimiz herşeyi yaptık dolu dolu bir gün geçirdik...işte size ispatı
Tarih: 13.08.2007 - 11:44 Mesaj konusu:
island, canım benim ufak tefek sorunlar beni arı sokması on7_li muratın denize çakılması dışında her şey mükemmeldi eline sağlık bzimle ilgilendiğin için ve herşeyin çok güzel olması nedeniyle sana minntarız teşekkürler adacığım eline sağlık _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tarih: 13.08.2007 - 11:47 Mesaj konusu:
ali1711, çok teşekkürler valla eğlenmenize sevindim,ev sahibi konumunda oluca daha tedirgin oluyo işte insan o kadar yol yaptı geldi adamlar hani ya beğenmezlerse,ya eğlenmezlerse diye...
ama herşey yolundaydı gerçekten güzel bi gündü...hadi bakalım tüm fotoları bekliyoruz.... _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Tarih: 13.08.2007 - 12:03 Mesaj konusu:
MD tüm koldan her yerde... Tebrikler... Biz Yalova'da, Kadıköy'de, sizler Kazdağlarının zirvesinde... Helal olsun çocuklar, daha nice gezilerde birlikte olmanız ve birgün benimde aranıza katılmam dileğiyle, tempoya devam... _________________
Tarih: 13.08.2007 - 12:15 Mesaj konusu:
HULK, abicim valla ne güzel olur tüm MD toplanmsak bigün bi yerlerde....işte o zaman gücümüzün ne kadar büyük olduğunu görür herkes.... _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Güzel bir günün geride kaldığı yüzlerden belli oluyor.
island, resimleri bize ulaştırdığn için teşekkürler. Gelmiş kadar oldum Ev sahipliği konusunda üzerine düşenin fazlasını yaptığına ben eminim.
Ali arkadaşımıza da geçmiş olsun.. _________________
Tarih: 13.08.2007 - 12:17 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi,
sorma ya valla bu yaz çok gezdim ben dur bakalım daha nerelerde olucam bende bilmiyorum
süper eğlendik gerçekten...bizimle beraber olan herkese tekrar teşekkürler...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
zardanadam, saol canım benim...
umarım bidahaki sefere daha çok yerden katılım olur daha kalabalık oluruz...hepinizi heryerlere bekliyorum _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Tarih: 13.08.2007 - 13:07 Mesaj konusu:
island, çok güzel kareler gerçekten devamını bekliyoruz
paylaşım için teşekkürler _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız