Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları

12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 13.08.2007 - 11:38    Mesaj konusu: 12/08/2007 Çanakkale MD Akçay gezisi fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eveeet arkadaşlar....12/08/2007 Çanakkale MD Akçaydaydı...daha önceden planladığımız herşeyi elimizen geldiği kadar yapmaya çalıştık...çok keyifli bir gündü bence ve umarım Çanakkaleden kalkıp buraya kadar gelen arkadaşlarımızda benim kadar keyif almışlardır günden ve geldiklerine değimiştir....

planladığımız gibi sabah 11 de toplanamasakta ufak tefek rötarlar olsada yapmak istediğimiz herşeyi yaptık dolu dolu bir gün geçirdik...işte size ispatı Gülümsüyorum

hepiniz çok iisiniz,iiki varsınız Çanakkale MD...

Link

işte SArıkız heykeninin önünde toplanmaya başlıyoruz

biraz dinlenelim ve grubun tamamen toplanmasını bekleyelim dedik ve bir çay bahçesine oturduk...

sonra Pınar bizden fidan parsı başlığı altında haraç toplamaya başladı Dil çıkarıyorum

ohooo dönüş parasını çıkardı bile Gülümsüyorum

ve Çakır'a doğru hareket başlıyor.....

yolda bikaç rkadaş bize eşlik ettiler

talihsiz kaza..Ali arkadaşımızın gözünü arı soktu Üzgünüm

ve ÇakıRR...aman dikkat şeker düşmeyesin Gülümsüyorum

ve nihayet tüm grup toplandık Gülümsüyorum

miss gibi mangal kokusunun altında gözlemelerimiz beklemeye başladık....

ve işte harika gözlemelerimiz...

herkes kurt gibi acıkmış olmalı....

yemeğimizi yedikten sonra Akçay'a Üçcen Beach Clup'a geldik..hem denize girelim hemde muhabbet edelim diye...

bazı arkadaşlar deve orada deve güreşi yapamadıklarını söyledi ve bizde mekan değiştirdik Gülümsüyorum

veeee güreş başlasın....

ufak tefek kazalar peişimizi bırakmadı gün boyunca..işte deve güreşi kazazedelerinden biri....
şişlik geçsin diye soğuk su koyduk

ekmek koyduk

ama geçmedi Üzgünüm

Pınar geceyi yolda geçirmemek için biraz erken ayrıldı bizden...

sonra biz akşam yemeği için tekrar Akçay'a döndük...

belli ki herkes çok yorulmuş...

Takıl Pub'a gittik ama bizim için orası Seril Pub oldu serile serile muhabbet ettik Gülümsüyorum

ve günümüz böyle bitti....
diğer resimleride bekliyoruz arkadaşlar....

(Fotoğraflaı toparlıyorum Freewing)

On7_li'den kareler

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 13.08.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it

En son Canakkaleli tarafından 13.08.2007 - 11:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 13.08.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island, canım benim ufak tefek sorunlar beni arı sokması on7_li muratın denize çakılması dışında her şey mükemmeldi eline sağlık bzimle ilgilendiğin için ve herşeyin çok güzel olması nedeniyle sana minntarız teşekkürler adacığım eline sağlık Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.08.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali1711, çok teşekkürler valla eğlenmenize sevindim,ev sahibi konumunda oluca daha tedirgin oluyo işte insan o kadar yol yaptı geldi adamlar hani ya beğenmezlerse,ya eğlenmezlerse diye...
ama herşey yolundaydı gerçekten güzel bi gündü...hadi bakalım tüm fotoları bekliyoruz....
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.08.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD tüm koldan her yerde... Tebrikler... Biz Yalova'da, Kadıköy'de, sizler Kazdağlarının zirvesinde... Helal olsun çocuklar, daha nice gezilerde birlikte olmanız ve birgün benimde aranıza katılmam dileğiyle, tempoya devam... Alkışlıyorum Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 13.08.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, abi herzaman başımızın üstünde yeriniz var Göz kırpıyorum
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.08.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, abicim valla ne güzel olur tüm MD toplanmsak bigün bi yerlerde....işte o zaman gücümüzün ne kadar büyük olduğunu görür herkes....
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 13.08.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaay iii eğlenmişsiniz gençlik. Gülümsüyorum gezgin abla işbaşında bakalım bidaki sefer türkiyenin neresinden çıkıcak. Dil çıkarıyorum
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.08.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir günün geride kaldığı yüzlerden belli oluyor.
island, resimleri bize ulaştırdığn için teşekkürler. Gelmiş kadar oldum Gülümsüyorum Ev sahipliği konusunda üzerine düşenin fazlasını yaptığına ben eminim.
Ali arkadaşımıza da geçmiş olsun..

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.08.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sorma ya valla bu yaz çok gezdim ben dur bakalım daha nerelerde olucam bende bilmiyorum
süper eğlendik gerçekten...bizimle beraber olan herkese tekrar teşekkürler... Bravo Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

zardanadam, saol canım benim...
umarım bidahaki sefere daha çok yerden katılım olur daha kalabalık oluruz...hepinizi heryerlere bekliyorum Gülümsüyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 13.08.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island, Eline sağlık Ada kardeşim... Allah muhabbetinizi bozmasın.. Bravo
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 13.08.2007 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler fotolar için harikasınız Bravo
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 13.08.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island, yine eğlencenin dibine vurmuşsunuz. Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.08.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island, çok güzel kareler gerçekten devamını bekliyoruz Bravo
paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.08.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte ben buna eğlenmeyi bilen md grubu derim süpersiniz Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal