Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 13.08.2007 - 20:05 Mesaj konusu: Mersin'de Şehir içinde kask takmak YASAK!!!
Yaşadığımız ve polislerin sıklıkla durdurup ''Lütfen şehir içinde kask takmayın''-''Şehir içinde kask takmak yasak'' uyarılarında bulunmasına çok sinirleniyoruz.
Açıklama olarak Kapkaç olayları oluyor sizi görüp tanıyamıyoruz diyorlar.
Ve Mersin'de kasklı motor kullananları durdurup kaskı çıkartın diyorlar.
Arkadaşlar bendemi gariplik var yoksa başkalarımı garip.
Ben şehir içinde kaza yapıp ölsem bunun hesabını kim verecek. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 13.08.2007 - 20:13 Mesaj konusu:
YOK DAHA NELER
gercekten TÜRKİYE burası
(ben mersin e taşınıyorum) _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 372 Nereden: İzmir / Bornova
Tarih: 13.08.2007 - 20:22 Mesaj konusu:
Kufur etmek Lazim ßu serseri kanunLara. MotorsikLet kazaLarindan ßahseden gazeteLeri vuracaksin suratLarina. _________________ ßiz motorsikLet surucuLerini farkedin, ßizim de her aksam evde bekLeyen sevdikLerimiz var.
Bunuda mı duyacaktık... Pes diyorum pes. Çok çok afedersiniz ama bende bir insanım müsade ederseniz bir "OHAAAAAAA" çekmek istiyorum. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 13.08.2007 - 20:32 Mesaj konusu:
yok artık yaa.hangi akla hizmettir bu. biz kask takın diye yırtınırken ve de trafik yasalarında da takılması zorunluyken bunlar............la havleeee
ya arkadaşlar kusura bakmayın da türk olduğumdan utanır oldum artık _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 13.08.2007 - 20:34 Mesaj konusu:
Canım memleketim ve yurdum insanları bazen çok komik oluyor, acaba Disneyland'da mı yaşıyorum diye şüpheye düşüyorum valla _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tarih: 13.08.2007 - 20:44 Mesaj konusu:
onların kasksız gezilmesini istemesinin sebebi biz bunları durduramıyoz şehir içinde nası olsa bi minibüs otobüs veya kamyon sıkıştırır düşer giderler bizde uğraşmayız bunlarla gibi bişey olmuş
hic bir sey yapamazlar yönetmelikte ne yaziyorsa o dur yönetmelikte kask takilacak diyorsa takilir aksini idia eden bir kanun yok su an ama hakkinizi sonuna kadar arayin _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız