Tarih: 14.08.2007 - 10:03 Mesaj konusu: Kötü Köpek..
gectıgımız pazar gecesı caglayandan kasımpasaya ınen cevreyolunda kopege vurdum kopek karsıdan karsıya gecmıstı ben oradan gecerken bana saldırmak ıstedı tamam kopek saldırmalarına alısıgız ama bu kopek tam bı aptaldı yandan saldırmak yerıne 60v km hızla gıden allah allah dıye gelen motorsıkletın onunda cakıldı kaldı bende kacamadım ve vurdum baya yerde suruklendık ucumuzde (ben kopek ve motorsıklet)kopek kactı gıttı yaNI bıseyı yoktu allahtan arkadan araba gelmıyodu verılmıs asdakamıs varmıs bendede sadece sag dızımde zedelenme var topalım yanı bu ara motorsıuklette az bı hasar olustu onada sukur aman arkadaslar su hayvan mılletıne dıkkat edın helede acemıce saldıran kopeklere kazasız belasız surusler herkese,
Topik başlıkları tümünün büyük olması yasaktır..Edit 46 Sercat
Tarih: 14.08.2007 - 10:07 Mesaj konusu:
geçmişolsun bende bi kere kedi nin üstünden geçtim2 tekerlekte ama bişi olmadı veirlmiş sadakamız varmış _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Tarih: 14.08.2007 - 10:12 Mesaj konusu:
Benimde en çok kortuğum şey önüme kedi köpek çıkması.. büyük geçmiş olsun ALLAH korumuş.. _________________ SeVme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YapaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...
Tarih: 14.08.2007 - 11:14 Mesaj konusu:
abi ben de yayla köylerine gitmeyi çok severim ama köpek korkusundan gidemiyorum.pusuyolar yola bi atlıyolar çok berbat oluyo.geçmiş olsun.. _________________ drive like a devil, feel like a god...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız