Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kötü Köpek..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kötü Köpek..

Kötü Köpek..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Kötü Köpek.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gectıgımız pazar gecesı caglayandan kasımpasaya ınen cevreyolunda kopege vurdum kopek karsıdan karsıya gecmıstı ben oradan gecerken bana saldırmak ıstedı tamam kopek saldırmalarına alısıgız ama bu kopek tam bı aptaldı yandan saldırmak yerıne 60v km hızla gıden allah allah dıye gelen motorsıkletın onunda cakıldı kaldı Sinirlendim bende kacamadım ve vurdum baya yerde suruklendık ucumuzde (ben kopek ve motorsıklet)kopek kactı gıttı yaNI bıseyı yoktu allahtan arkadan araba gelmıyodu verılmıs asdakamıs varmıs bendede sadece sag dızımde zedelenme var topalım yanı bu ara motorsıuklette az bı hasar olustu onada sukur aman arkadaslar su hayvan mılletıne dıkkat edın helede acemıce saldıran kopeklere Gülümsüyorum kazasız belasız surusler herkese,

Topik başlıkları tümünün büyük olması yasaktır..Edit 46 Sercat
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah acil şifalar versin köpekler garip hayvanlar zaten Çok gülüyorum
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişolsun bende bi kere kedi nin üstünden geçtim2 tekerlekte ama bişi olmadı veirlmiş sadakamız varmış
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi suç köpekteymiş polis çağrıp ceza kestirseydin keşke Gülümsüyorum gecmiş olsun allah daha büyük kazalardan korusun
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geşmiş olsun
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇANAKKALE

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde en çok kortuğum şey önüme kedi köpek çıkması.. büyük geçmiş olsun ALLAH korumuş..
SeVme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YapaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...
Başa dön
sezer17 Çevrimdışı sezer17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş,enteresan bi köpeğe rastgelmişsin.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mavi-RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah itin bile hayırlısını nasip etsin arkadaşlar Çok gülüyorum

orjinal, geçmiş olsun.
Başa dön
Mavi-RR Çevrimdışı Mavi-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mavi-RR, cok haklısın Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 14.08.2007 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun dahada kötüsü olabilirdi
verilmiş sadakan varmış

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 14.08.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah korumuş buna şükür geçmiş olsun

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 14.08.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ben de yayla köylerine gitmeyi çok severim ama köpek korkusundan gidemiyorum.pusuyolar yola bi atlıyolar çok berbat oluyo.geçmiş olsun..
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 14.08.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal, allah korumus dostum buyuk gecmıs olsun Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
posteki
Üye
Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
posteki Çevrimdışı posteki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 14.08.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal geçmiş olsun allah korumuş
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal