Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Sofuoğlu'nun Şampiyonluğunu kutladık

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Sofuoğlu'nun Şampiyonluğunu kutladık

Kenan Sofuoğlu'nun Şampiyonluğunu kutladık
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 14.08.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Kenan Sofuoğlu'nun Şampiyonluğunu kutladık Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz hafta sonu Kenan’ın şampiyonluğunu kutlamak için bir araya geldik. ÇORLU TEAM güzel bir organizasyonla bir araya geldi katılım fazlaydı sağ olsunlar Çerkezköy deki arkadaşlarımızda bizlere katıldı.
Planımız Sabah havuz başında kahvaltı ardından biraz güneşlenip Kenan’ın yarışını izleyip Çorlu’da Cafemiz de güzel bir yemek vermek ardından şehir turu ile noktalamak.

Tabiî ki hemen havuz başına çeviriyorum objektifi…

Motorlar park edildikten sonra Sıra kahvaltıya geldi.

Havuz görüntülerini çekemedim kusura bakmayın
Şimdi Cafe ye geldik. Kaybettiğimiz suyu söyle tamamlıyalım

Yemekte fırında Kuzu var. Tabii Yemekleri yapan BABAM

Yemekten Sonra bi Şehir Tur Yaptık Herkes Şokta

Tekrar bir aile fotoğrafı için motorlarımızı çektik Yerel basın çağrıldı ve Kenan’ın Şampionluğunu Çorlu ve Çevre ilçelerde Duyurduk…..

Deli kanlımız Cahit ağabeymizde Bizimle.

En son hondagokhan tarafından 14.08.2007 - 13:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serapz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.08.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

supersınız helal olsun...kenana da sizede Dans
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 14.08.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyide ben Kenanı göremedim Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 14.08.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gökhan fotoğrafçılık işini sana kaptırdık galiba Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum diğer resimleride koyda ortalık biraz daha şenlensin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Ellerine emeğine sağlık resimler harika Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 14.08.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakışır, kenan beye ne yapsak azdır o herşeyi hak ediyor
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 14.08.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diğer resimler arkadaşlarda çok yoğun 2 hafta geçirdim kimseyle görüşemedim. Sende dün gördün zaten
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AzRaiLNeRoN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Supersiniz arkadaslar kenanında hayatında dahada cok bu sekılde basarılar gormek ısterım HELAL OLSUN SIZLERE VE KENAN'A Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
AzRaiLNeRoN Çevrimdışı AzRaiLNeRoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pasha59
Üye
Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan geciktşn biraz güzel fotoğraflar seçmişsin sağol
Başa dön
pasha59 Çevrimdışı pasha59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.08.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum işte yakışan bu Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pasha59
Üye
Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42, Teşekkürler. Sizlerinde desteğini bekliyoruz. Kenan'ın Bize ihtiyacı var.
Başa dön
pasha59 Çevrimdışı pasha59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 14.08.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar resimler güzel ama kaskları gaöremedim Beğenmedim Üzgünüm
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.08.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan Sofuoğlu nu göremedim yanlız ben aranızda.Gelemedimi?İlaveten bu resimdeki bütün arkadaşlara koca bir yuh diyorum.Yahu kask kask diye yırtıyoruz 50 tane race var 1 kane kask takmış adam var içinizde.Bu pek örnek olmamış arkadaşlar.Ha Çorlu ha İstanbul Ha İİstanbu ha Sdyney bu kaskı takacaz beyler.Ben bıktım artık başsağlığı dilemekten.Organizatör arkadaşım birinin başına bişey gelir sana hiç bi ceza gelmese bile vicdanın seni rahat bırakmaz.
Başa dön
stranger71 Çevrimdışı stranger71 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 14.08.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resımler ve motorlar devamını beklıyoruz super Bravo

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.08.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu KASK konusunda hakikaten çok şaşırıyorum..
Yani bir insan kendisini nasıl böyle rsike atabilir..
Dilimizde tüy bitti söylemekten ama şunu anladım..
Bu arkadaşlarımızın hepsi KASK takmadıklarında olası bir kazada başına gelecekleri bilecek yaştalar..Kendisini düşünmeyen bizim urdan söylediklerimiz yüzünden kask takacak degil..
Biz üzerimize düşenin fazlasını yaptık ,egitim seminerleri,forum yazıları,dersler daha neler neler..
Buna ragmen kask takmayan varsa kendi bilecegi iştir..
Yani kimseyi yarılamak dogru degil..
Bu etkinliğe gelince: Harika düşünmüşsünüz,bu vefa örnegidir..
Hepinizi tebrik ederim bu güzel etkinlikten dolayı... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 14.08.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo arkdaşlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal