Geçtiğimiz hafta sonu Kenan’ın şampiyonluğunu kutlamak için bir araya geldik. ÇORLUTEAMgüzel bir organizasyonla bir araya geldi katılım fazlaydı sağ olsunlar Çerkezköy deki arkadaşlarımızda bizlere katıldı.
Planımız Sabah havuz başında kahvaltı ardından biraz güneşlenip Kenan’ın yarışını izleyip Çorlu’da Cafemiz de güzel bir yemek vermek ardından şehir turu ile noktalamak.
Tabiî ki hemen havuz başına çeviriyorum objektifi…
Motorlar park edildikten sonra Sıra kahvaltıya geldi.
Havuz görüntülerini çekemedim kusura bakmayın
Şimdi Cafe ye geldik. Kaybettiğimiz suyu söyle tamamlıyalım
Yemekte fırında Kuzu var. Tabii Yemekleri yapan BABAM
Yemekten Sonra bi Şehir Tur Yaptık Herkes Şokta
Tekrar bir aile fotoğrafı için motorlarımızı çektik Yerel basın çağrıldı ve Kenan’ın Şampionluğunu Çorlu ve Çevre ilçelerde Duyurduk…..
Deli kanlımız Cahit ağabeymizde Bizimle.
En son hondagokhan tarafından 14.08.2007 - 13:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 598 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 14.08.2007 - 12:48 Mesaj konusu:
Gökhan fotoğrafçılık işini sana kaptırdık galiba diğer resimleride koyda ortalık biraz daha şenlensin Ellerine emeğine sağlık resimler harika _________________
a rh (+)
Kenan Sofuoğlu nu göremedim yanlız ben aranızda.Gelemedimi?İlaveten bu resimdeki bütün arkadaşlara koca bir yuh diyorum.Yahu kask kask diye yırtıyoruz 50 tane race var 1 kane kask takmış adam var içinizde.Bu pek örnek olmamış arkadaşlar.Ha Çorlu ha İstanbul Ha İİstanbu ha Sdyney bu kaskı takacaz beyler.Ben bıktım artık başsağlığı dilemekten.Organizatör arkadaşım birinin başına bişey gelir sana hiç bi ceza gelmese bile vicdanın seni rahat bırakmaz.
Tarih: 14.08.2007 - 14:16 Mesaj konusu:
Bu KASK konusunda hakikaten çok şaşırıyorum..
Yani bir insan kendisini nasıl böyle rsike atabilir..
Dilimizde tüy bitti söylemekten ama şunu anladım..
Bu arkadaşlarımızın hepsi KASK takmadıklarında olası bir kazada başına gelecekleri bilecek yaştalar..Kendisini düşünmeyen bizim urdan söylediklerimiz yüzünden kask takacak degil..
Biz üzerimize düşenin fazlasını yaptık ,egitim seminerleri,forum yazıları,dersler daha neler neler..
Buna ragmen kask takmayan varsa kendi bilecegi iştir..
Yani kimseyi yarılamak dogru degil..
Bu etkinliğe gelince: Harika düşünmüşsünüz,bu vefa örnegidir..
Hepinizi tebrik ederim bu güzel etkinlikten dolayı... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız