Biraz önce Nihat kardeşimden aldığım bilgiye göre 200 adet fidan parası toplanmış.Ve sadece 3 günde.Ay sonuna kadar sadece bu uygulanan kampanyadan 1000 adet fidana ulaşabileceğiz
Küresel ısınmaya karşı başlatmış olduğumuz Fidan Dikme kampanyamıza büyük büyük bir destek veren sevgili Nihat (frestarter) kardeşime, hiç bir karşılık beklemeden göstermiş olduğu bu duyarlılık için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Kendi istasyonlarında bizim için bir bölüm ayırarak, bağış toplama kutuları yerleştiren ve bu kutuların maliyetini bile kendisi üstlenen Kardeşim, sitede yayımlamayacağımı söyleyerek aldığım bu fotoları burada gördüğünde bana kızacak biliyorum ama, o nasılki bunu kendisine görev bilerek bu kadar uğraştıysa, bu fotolarıda sizinle paylaşmayı bende kendime görev bildim.
Tekrar tekrar kendisine teşekkür eder, istediğimiz sayıya ulaştığımızda MOTORDELİSİ ORMAN ALANI için düzenlenecek törende herkesi aramızda görmek isteriz
Tarih: 14.08.2007 - 18:17 Mesaj konusu:
Nihat kardeşimize bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür ederim..
Doğaya CAN vermek önemli bir erdemdir,insanın içi huzurla dolar...
Kimisi fakir-fukarayı giydirir/doyurur,kimisi fakir çocuk okutur kimiside doğaya can katar..Bunların hepsi insanın kendisini huzurlu hissetmesini saglar..
Bu dünyayı kuşla,böcekle,çiçekle,agaçla paylaşıyoruz..ALLAH ın yarattıgı canlılar içinde evreni ayakta tutan en önemli canlı AGAÇ tır..
Bu güzel işte... _________________
HalilRR, bence burda paylaşman cok iyi.. bir cok kişiye burda bu davranış örnek olacagını sanıyorumm..
alkışlanır _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.08.2007 - 16:00 Mesaj konusu:
Ençok neye üzülüyorum biliyormusunuz. Biz burada fidan dikelim ve yarınlarımıza güzel birşeyler bırakalım düşüncesindeyiz.
İnsan bile demeye dilim varmayan yaratıklar güzelim ormanlarımızı yakıp küle çeviriyorlar. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız