Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Fidan Dikme Kampanyamıza Destek. 3 Günde 200 Fidan

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Fidan Dikme Kampanyamıza Destek. 3 Günde 200 Fidan

Fidan Dikme Kampanyamıza Destek. 3 Günde 200 Fidan
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:07    Mesaj konusu: Fidan Dikme Kampanyamıza Destek. 3 Günde 200 Fidan Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz önce Nihat kardeşimden aldığım bilgiye göre 200 adet fidan parası toplanmış.Ve sadece 3 günde.Ay sonuna kadar sadece bu uygulanan kampanyadan 1000 adet fidana ulaşabileceğiz

Küresel ısınmaya karşı başlatmış olduğumuz Fidan Dikme kampanyamıza büyük büyük bir destek veren sevgili Nihat (frestarter) kardeşime, hiç bir karşılık beklemeden göstermiş olduğu bu duyarlılık için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Kendi istasyonlarında bizim için bir bölüm ayırarak, bağış toplama kutuları yerleştiren ve bu kutuların maliyetini bile kendisi üstlenen Kardeşim, sitede yayımlamayacağımı söyleyerek aldığım bu fotoları burada gördüğünde bana kızacak biliyorum ama, o nasılki bunu kendisine görev bilerek bu kadar uğraştıysa, bu fotolarıda sizinle paylaşmayı bende kendime görev bildim.

Tekrar tekrar kendisine teşekkür eder, istediğimiz sayıya ulaştığımızda MOTORDELİSİ ORMAN ALANI için düzenlenecek törende herkesi aramızda görmek isteriz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Shot with KODAK EASYSHARE C300 DIGITAL CAMERA at 2007-08-14

En son HalilRR tarafından 15.08.2007 - 17:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, keske herkes bu kadar duyarlı olsa

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Nihat Bey'e bende kendi adıma bu duyarlı davranışından ötürü çok teşekkür ediyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Keşke herkes bu kadar duyarlı davranabilse Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu duyarlılığa teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nıhat abı allah senden ve senın gıbılerden ragzı olsun gogsumuzu kabarttın abı supersın 3654434134546kere Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nihat beyi bende alkışlıyorum duyarlı davranışı için Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 14.08.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum herkesin aynı duyarlılıkta olması dileğiyle.....
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 14.08.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke az da olsa bir çok kişide bu duyarlılık olsa Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 14.08.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasın nihat zaten yüzlerce fidan bagışındada bulundun gercekten harika. Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.08.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nihat kardeşimize bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür ederim..
Doğaya CAN vermek önemli bir erdemdir,insanın içi huzurla dolar...
Kimisi fakir-fukarayı giydirir/doyurur,kimisi fakir çocuk okutur kimiside doğaya can katar..Bunların hepsi insanın kendisini huzurlu hissetmesini saglar..
Bu dünyayı kuşla,böcekle,çiçekle,agaçla paylaşıyoruz..ALLAH ın yarattıgı canlılar içinde evreni ayakta tutan en önemli canlı AGAÇ tır..
Bu güzel işte...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 14.08.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nihat bey'i kutluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yaşanası yarınlar istiyorsak ormanlarımızı koruyalım yeşertelim...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 14.08.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

frestarter) mükemmel bi davranış..

HalilRR, bence burda paylaşman cok iyi.. bir cok kişiye burda bu davranış örnek olacagını sanıyorumm..

alkışlanır Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.08.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ençok neye üzülüyorum biliyormusunuz. Biz burada fidan dikelim ve yarınlarımıza güzel birşeyler bırakalım düşüncesindeyiz.

İnsan bile demeye dilim varmayan yaratıklar güzelim ormanlarımızı yakıp küle çeviriyorlar. Sinirlendim
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BrKs
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2nizide tebrik ediyorum keşke herkes böyle duyarlı olsa
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal