Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 372 Nereden: İzmir / Bornova
Tarih: 14.08.2007 - 22:04 Mesaj konusu:
Keske sadece cin Li motorLara ßi sinir getiriLse _________________ ßiz motorsikLet surucuLerini farkedin, ßizim de her aksam evde bekLeyen sevdikLerimiz var.
Bu konu da benim yorumum şu olur. Ucuza çin malı alıp elinizde patlayacağına, biraz daha dişleri sıkıp akıllı bir mal almak benim için daha mantıklı. Adamların mantığı sadece imitasyon yapmak; yani aletlerin ciğeri yok, nerede ne yapacakları hiç belli değil. Ucuz ama eti pişmemiş !
Tarih: 15.08.2007 - 08:36 Mesaj konusu:
10_uR demiş ki:
çin malları biterse japonlar fiyat yükseltecek kesin.
bu duruma katılıyorum, yine tüm güç japon satanalrın eline geçecek ve bu da fiyatları etkileyebilir..
sevgili devletimiz çinlilere saldıraracağına çuvaldızı kendisiine de batırıp yüzde kırklara çıkardıkları kdv oranları makul rakamlara indirsinler..
ilk defa doğru bi iş yapmış olsunlar bari _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
iki aydan fazla oldu, yamaha R1 parçası bekliyorum 2007 model. sezon bitiyo daha binemedik motora. inşallah dediğin gibi olur.....
3.5 ay oldu hala R1 için sipariş edilen parçalar gelmedi ... bu nedir yaa _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 15.08.2007 - 08:55 Mesaj konusu:
çin mallarının bitmesini istiyorum hem kendi makinalarımızın gümrük sorunu için hemde çinlerin werdiği görüntü kirliliği için _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 15.08.2007 - 08:59 Mesaj konusu:
çinler türkiyeye bi girmesin piyasa alt üst olur
bilenler zaten almıyor boşverin piyasa dengesi için çin gelsin
ne kadarda gıcık olsamda _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
yedek parça böyle ,bunun yanı sıra bazı motosiklet markaları içinde bu kotanın uygulanacağını duydum.Özellikle kawasaki zx12r modeli için bunun geçerliliğini başlatacaklarmış bile..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız