Tarih: 15.08.2007 - 06:39 Mesaj konusu: Adım adım karadeniz yaylaları anzer yaylası
Uzungöl den sonra biraz macara arayalım dedik ve anzer yaylasına dağardan gitmeye karar verdik
Gölün üst kısımlarına çıktıkça daha a güzelleşiyor tabıat
Zirvede 3 yola ayrılıyor cıvar ayaylalara giden 3 yol tam ortada bir çeşme
Ve adres sorabilecegimiz bir inek var onunda dileinden konuşmak biraz rısklı
Anlaşarak konuşalım dedik aynı tastan su içtik aynı yerde otlandık
Neysekı ir yolda sabit kaldık devam dedik
Dag başında bir mescid Allah yüzümüze güldü bu ne kadar güzel bir mescid
Yapandan Allah razı olsun suyu sabunu her bişeyi var
Bayburt un ovaları
Zirvede kepçe ve bir kaç işçi dogalgaz döşüyorlar nıhayet dogru adreste oldugumuzu örgendik yola koyulduk
Bu kardenizin 2 nufuslu en yüksek ayaylası sahibi amcamız bizi evine davet etti
Kardeniz halkı gerçekten çok misafir perver
Sol yanımızda başka bir yaya ve çok yorulduk susadık
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/3389/s6300288dr2.jpg[/IMG
Ve bir ayalaya çıktık yayla başlangıcı çeşme den suyumuzu içtik
Hemde buz gibi suyu Karadeniz yaylalarında çeşmeden içecen suyu
Yiyecen pırzola onu bunu bilmem
Derken yol bitti yayla içinde bir derden geçtik ve sorduk burası nesridir
Bize aynen şu cevap anzer aylasudur dediler biz şaşırdık çıfçı Karadeniz hanimi bahçesine girmişiz dağardan gelince anzer aylası kardenizin en andıde mekanlarından birdir başka bir bölümde anzeri tanıtacam sizlere
Devam edecek
Tarih: 15.08.2007 - 07:46 Mesaj konusu:
endurocu58, süpersiniz.. daha onceki topiclerinde de belirtmiştim hep gezip görmek istediğim yerler.. ve hatta o yaylaların birinde yaşayabilebilirim.. herşey doğal..içki,sigara,dert,teknoloji... hiç bişey yok... böyle bi lüksümüz olmamasına rağmen fotğraflarla birazda olsa rahatlattın.. teşekkürler.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.08.2007 - 08:39 Mesaj konusu:
Ne deyim ya donmuş kalmış durumdayım şu Fotopraflara bakıpda etkilenmemek elde değil günün birinde inş. gideceğim..
Emeğinize sağlık Allah yolunuzu açık etsin.. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 15.08.2007 - 09:27 Mesaj konusu:
Latif dostum, sen "gidiyorum" dediğin zaman, böyle muhteşem dönüşlere alıştırdın bizleri... Her zaman git ve daha da muhteşem dönüşlerle bu sevinçleri, güzellikleri yaşat bize... Hepimiz 2 teker üstündeyiz ama senin yolun; bizim hayallerimizden öteye devam ediyor. Ellerinize sağlık, emeğinize sağlık... Allah kaza bela vermesin daha nice güzel ortamlarda gaz açman dileğiyle... Yolunuz, şansınız, farınız açık olsun.... _________________
Tarih: 16.08.2007 - 01:36 Mesaj konusu: slm
Ne desem bilemiyorumki ?Ellerinize yüreğinize tekerinize sağlık işte bu ya işte bu dedirttiniz vallahi bazı arkadaşlar eş dost falan oluyor ya bırakın artık şu motorculuğu çoluk cocuğa karıştınız falan diyenler oluyor onlara göstermek lazım bu resimlerinizi acaba dünyada böyle bir özgürlük böyle bir mutluluk varmıdır diye... Tebrikler başarılar kazasız belasız sürüşler diliyorum kalın sağlıcakla... _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Tarih: 06.08.2008 - 11:36 Mesaj konusu:
memleketimden kareler o topraklarda geldim ben dünyayaya...geliyorum 10 gün üçinde bekle karadeniz _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız