Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Adım adım karadeniz yaylaları anzer yaylası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Adım adım karadeniz yaylaları anzer yaylası

Adım adım karadeniz yaylaları anzer yaylası
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
endurocu58
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 15.08.2007 - 06:39    Mesaj konusu: Adım adım karadeniz yaylaları anzer yaylası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzungöl den sonra biraz macara arayalım dedik ve anzer yaylasına dağardan gitmeye karar verdik

Gölün üst kısımlarına çıktıkça daha a güzelleşiyor tabıat

Zirvede 3 yola ayrılıyor cıvar ayaylalara giden 3 yol tam ortada bir çeşme
Ve adres sorabilecegimiz bir inek var onunda dileinden konuşmak biraz rısklı
Anlaşarak konuşalım dedik aynı tastan su içtik aynı yerde otlandık
Neysekı ir yolda sabit kaldık devam dedik

Dag başında bir mescid Allah yüzümüze güldü bu ne kadar güzel bir mescid
Yapandan Allah razı olsun suyu sabunu her bişeyi var

Bayburt un ovaları

Zirvede kepçe ve bir kaç işçi dogalgaz döşüyorlar nıhayet dogru adreste oldugumuzu örgendik yola koyulduk

Bu kardenizin 2 nufuslu en yüksek ayaylası sahibi amcamız bizi evine davet etti
Kardeniz halkı gerçekten çok misafir perver

Sol yanımızda başka bir yaya ve çok yorulduk susadık
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/3389/s6300288dr2.jpg[/IMG
Ve bir ayalaya çıktık yayla başlangıcı çeşme den suyumuzu içtik
Hemde buz gibi suyu Karadeniz yaylalarında çeşmeden içecen suyu
Yiyecen pırzola onu bunu bilmem

Derken yol bitti yayla içinde bir derden geçtik ve sorduk burası nesridir
Bize aynen şu cevap anzer aylasudur dediler biz şaşırdık çıfçı Karadeniz hanimi bahçesine girmişiz dağardan gelince anzer aylası kardenizin en andıde mekanlarından birdir başka bir bölümde anzeri tanıtacam sizlere

Devam edecek
Başa dön
endurocu58 Çevrimdışı endurocu58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 15.08.2007 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

endurocu58, OK Alkışlıyorum süpersiniz.. daha onceki topiclerinde de belirtmiştim hep gezip görmek istediğim yerler.. ve hatta o yaylaların birinde yaşayabilebilirim.. herşey doğal..içki,sigara,dert,teknoloji... hiç bişey yok... böyle bi lüksümüz olmamasına rağmen fotğraflarla birazda olsa rahatlattın.. teşekkürler..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.08.2007 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne deyim ya donmuş kalmış durumdayım şu Fotopraflara bakıpda etkilenmemek elde değil günün birinde inş. gideceğim..
Emeğinize sağlık Allah yolunuzu açık etsin..
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Latif dostum, sen "gidiyorum" dediğin zaman, böyle muhteşem dönüşlere alıştırdın bizleri... Her zaman git ve daha da muhteşem dönüşlerle bu sevinçleri, güzellikleri yaşat bize... Hepimiz 2 teker üstündeyiz ama senin yolun; bizim hayallerimizden öteye devam ediyor. Ellerinize sağlık, emeğinize sağlık... Allah kaza bela vermesin daha nice güzel ortamlarda gaz açman dileğiyle... Yolunuz, şansınız, farınız açık olsun.... Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla mükemmel bir doğa harikası yaaa off off yakın olsaydık keşke eliniz dert görmesinn bu tip paylaşımlar hep olsun Alkışlıyorum
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
endurocu58
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili dostlarım ilginiz için teşekkür ederim inşşalah sizlerde nasıp olur bu güzel mekanları görmek yol açması benden devamı sizden
Başa dön
endurocu58 Çevrimdışı endurocu58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 16.08.2007 - 01:36    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne desem bilemiyorumki ?Ellerinize yüreğinize tekerinize sağlık işte bu ya işte bu dedirttiniz vallahi bazı arkadaşlar eş dost falan oluyor ya bırakın artık şu motorculuğu çoluk cocuğa karıştınız falan diyenler oluyor onlara göstermek lazım bu resimlerinizi acaba dünyada böyle bir özgürlük böyle bir mutluluk varmıdır diye... Tebrikler başarılar kazasız belasız sürüşler diliyorum kalın sağlıcakla...
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emoistt
Üye
Üye

MesajTarih: 06.08.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhtesemmmmmm....
ustten 19-20. resme bayıldım.. (motorla essız manzaranın olduugu resım)
masaustu arka planı olarak ayarlıcam:D
emegıne saglık
Başa dön
emoistt Çevrimdışı emoistt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 06.08.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

memleketimden kareler o topraklarda geldim ben dünyayaya...geliyorum 10 gün üçinde bekle karadeniz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [...34...]

MesajTarih: 06.08.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel gezi olmus ya Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

NE BEKAR NE İLİŞKİDE 7/24 ÇELİŞKİDE
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ahmetusta61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İST KARTAL **TRABZON OFLUYUM ** MOTORUM HONDA FES250 FORESIGHT :)

MesajTarih: 06.08.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperyaw karadeniz gibi varmı emeğinize sağlık
hondaci06
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara Street

MesajTarih: 06.08.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte motor gezisi buna derim Bravo
Başa dön
hondaci06 Çevrimdışı hondaci06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
endurocu58
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.09.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim kardeniz sizleri çagırıyor bozulmdan gdin görün derim
Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 09.09.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper gezi be,dağlara vurmuşsunuz kendinizi,böyle gezilere bakmaktan motor tipimi değiştiriyorum zaten yakında,enduroya geçiyorum bende Bravo resimler için sağol Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal