Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hırsız yakalandı ve serbest bırakıldı !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hırsız yakalandı ve serbest bırakıldı !

Hırsız yakalandı ve serbest bırakıldı !
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.08.2007 - 08:52    Mesaj konusu: Hırsız yakalandı ve serbest bırakıldı ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün NTV'de izledim haberi. Bugün google'dan araştırıp ilgili linki buldum.

Motorsiklet hırsızına nakliyeci şoku
Kadıköy'de bir apartmanın önünden çaldığı motorsikleti çalıştıramayan 15 yaşındaki sabıkalı hırsız, bir nakliyeci ile 50 YTL'ye anlaştı. Ancak, anlaştığı nakliyeci motorsikletin sahibinin babası çıkınca hırsız yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre ilginç hırsızlık olayı, Bostancı Vukala Caddesi üzerinde yaşandı. Sabıkalı hırsız Ö.G.D. bir apartmanın parkındaki motorsikleti gözüne kestirdi. Hırsız, motorsikleti çalmak için çalıştırmayı denedi ancak başaramadı. Ö.G.D, motorsikleti yürüterek sadece iki sokak taşıyabildi. Hırsız yorulunca bir nakliyeciyle 50 YTL karşılığında anlaştı. Ancak anlaştığı nakliyecinin motorsikletini çaldığı Ömer Aksoy'un babası olması, Ö.G.D'nin planlarını altüst etti. Motorsikleti parçalayarak satmayı hayal eden hırsız, kendisini karakolda buldu.

Oğlunun motorsikletinin çalındığını farkeden nakliyeci Seyit Aksoy, hırsızın yakalanmasını sağladı. Kendisine ait kamyonet ile nakliyecilik yapan Seyit Aksoy yaşadığı olayı komedi filmlerine benzetti. Aksoy, "Esnaf olan bir arkadaşım telefonla beni arayarak müşteri olduğunu söyledi. Aracımın yanına gidince 15 yaşlarında bir genç ile karşılaştım. 'Ne var?' diye sorunca bana, 'Motorsikletimin gaz çubuğu çıktı. Teli kırıldı. Evime götürür müsün?' dedi ve 50 YTL karşılığında anlaştık. Arabaya binince 'Motor nerede?' dedim. O da 'Şurada arka sokakta' dedi. Ben motorun ruhsatını ve belgelerini sorunca evlerini yandığını, çadırda yaşadıklarını ve ruhsat ile evrakların da yandığını söyledi. Yalan söylediğini o an anladım ve motorun çalıntı olduğunu tahmin ettim. Motorun olduğu sokağa gidince oğlumun motorsikletine benzettim ve kendisini telefonla arayıp motorsikletin plakasını ve evde olup olmadığını sordum. Kendisi de bana plakayı söyledi. Motorsikleti karanlık bir sokağa çekmişti. O anda göremedim. Daha sonra motoru kamyonete yüklerken plakaya baktım ve oğlumun motorsikleti olduğunu anladım" şeklinde konuştu.

-"SİLAH OLABİLİR DİYE SESİMİ ÇIKARAMADIM"-

Hırsızın üzerinde silah olabilir diye sesini çıkaramadığını da söyleyen Seyit Aksoy olayın devamını şöyle anlattı: "Kayışdağı'na doğru yola çıktık. Yolda giderken devamlı etrafta polis aracı arıyordum. Bu yüzden de yavaş gidiyordum. Kayışdağı ışıklara geldiğimde yolun kenarında 3-4 genç görünce aracı durdurup aşağıya inip yanlarına giderek, 'Arabamda çalıntı motor var. Polise haber verin' dedim. O sırada hırsız da yanımıza gelerek, 'Motor benim, kağıtları evde' dedi. Daha sonra karakola gideceğimi söyleyip aracıma binmeye çalıştığım sırada, 'Senin yerini biliyorum. Senin arabanı yakarım' diye tehditler savurmaya başladı. Hareket edeceğim sırada arka kapağı açarak motorsikleti indirmeye çalıştı. Ben hareket edince kamyonetten inerek beni taşlamaya başladı. Kaçarak polis merkezine gittim ve durumu anlattım. Onlar da çok şaşırdılar."

Motorsikleti çalınan Ömer Aksoy da şunları söyledi: "Akşam saat: 21:30 sıralarında duş almak için eve geldim ve motorsikletimi apartmanın önünde bıraktım. Eve çıktıktan yaklaşık 20 dakika sonra babam Seyit Aksoy arayarak, 'Senin motorun evde mi? Plakası neydi' diye sordu. Ben de, 34 AJA 88 dedim ve telefonu kapattım. Bir süre sonra babam tekrar arayarak İçerenköy Polis Merkezine gelmemi söyledi. Aşağıya indiğimde motorsikletimi bulamadım. Bir taksi ile karakola gittim. Motorsikletimi bizim nakliye kamyonetinin üzerinde görünce şok yaşadım. Daha sonra da bu ilginç hırsızlık olayını öğrendim" dedi.

Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra yaşı küçük olduğu için Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen 15 yaşındaki zanlı Ö. G. D., çıkartıldığı adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=575986

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle birşey olamaz. şaka gibi . adam yakalanıyor ama anladığım kadarı ile yaşı tutmadığı için tutuksuz yargılanıyor. yok böyle bir şey yuh artık. Sinirlendim
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanoptik, bu işleri zaten çocuklara yaptırıyorlar. Neden korksunlar ki? Muhabbete bak yahu...

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ilgin bi durum Gülümsüyorum ama malesef bu konuda bişey yapılmaması çok kötü daha nereye kadar gidecek böyle. baksana hem adamın motosikletini çalmış hemde adamı tehdit edeyor arabanı yakarımdiye .devlet bunları bi yaksa iyi olacak ama....
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pes valla yasalardaki boşluklar nedense hep mağdurların aleyhine oluyor
bu tip mağduriyeti gidermek devletin elinde ama el atan yok
acaba ıslah evleri neden kuruldu Beğenmedim

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Blur
Üye
Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok trajıkomik bir durum. Şanslıymış.
Başa dön
Blur Çevrimdışı Blur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç bı olay suna sasırdım -----Motorsikleti parçalayarak satmayı hayal eden hırsız, kendisini karakolda buldu. ---- o motorun neresını parcalıyıp satacaklar onu merak edıyorum ben markası kanunı
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88 demiş ki:
ilginç bı olay suna sasırdım -----Motorsikleti parçalayarak satmayı hayal eden hırsız, kendisini karakolda buldu. ---- o motorun neresını parcalıyıp satacaklar onu merak edıyorum ben markası kanunı

Dostum hırsız için önemlimi 3-5 ytl kar kardır Beğenmedim

İşte maalesefki türkiye kanunları bu avrupanın gözünü sevim ben be orda olacak bu olay o herif bitti yaşı önemli degil ama Türkiye de olunca durum trajekomık bır hal alıyor işin daha da komık tarafı o motoru karakoldan almak ıcın ayrı bır ezıyet cekıcek yok ıfade bılmem ne mahkeme v.s hemende vermezler cok kotu ya İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede pes valla.Şaka gibi.
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tam bir yavuz hırsız olayı. Karşısında ses etmeyeceksin; tamam abi ,yaparsın abi diyeceksin yoksa... yakar.
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen 15 yaşındaki zanlı Ö. G. D., çıkartıldığı adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu kanunun adı İNSAN HAKLARI
Soyadı ise AVRUPA BİRLİĞİDİR....

AVRUPA BİRLİĞİ VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN... İyi fikir
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
centurionprimuspilus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.08.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle dengesiz ve desteksiz çocuk koruma kanunu çıkartanlar utansın Sinirlendim

Olayın Avrupa Birliği ile alakası yok, oradada tutuklama için yaş sınırları var ama bir adamı elli kere yakalayıp başı boş sokağa salmıyorlar adamlar.
Başa dön
centurionprimuspilus Çevrimdışı centurionprimuspilus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 15.08.2007 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanki burası bi afrika ülkesi yav inanılır gibi değil Beğenmedim
hayret verici doğrusu

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 15.08.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim anlayamadığım,habire AB uyum yasaları yok bilmemne yasaları cıkarıp duruyoruz yahu bu çıkan yasalar hep suçluları ve teröristleri koruyor hep onların lehine çıkıyor,malı çalınan,dayak yiyen,tehdit edilen,gaspa uğrayan,memleketi sattırmayan kişilerin hakları noluyo bu arada yaa.tey allaım yaa memlekete ne hale getirdiler şerefsizler. Sinirlendim
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇANAKKALE

MesajTarih: 15.08.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok abi bunlara hiç acımıyacaksın. yakaladınmı iiice dövücen bak nasıl kuzu oluyolar kuzuuu...
SeVme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YapaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...
Başa dön
sezer17 Çevrimdışı sezer17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal