Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 18.08.2007 / Denize gidiyoruz !!! ( KARASU )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 18.08.2007 / Denize gidiyoruz !!! ( KARASU )

Ankara MD / 18.08.2007 / Denize gidiyoruz !!! ( KARASU )
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Ankara MD / 18.08.2007 / Denize gidiyoruz !!! ( KARASU ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili dostlarım, bu hafta sonu çok farklı bir etkinliğe imza atacağız inşallah.
Hep beraber yaz bitmeden deniz ve çadır kampı macerası yaşayalım istedik, gelen talepler o yöndeydi çünkü.
Ankara MD ekibine bu etkinliğinde Ankara Motorcular ve Kuryeleri Derneği üyesi arkadaşlarda katılacak.
beraber ortakça süper bir etkinliğe imza atılacak Bravo

Evet arkadaşlar KARASU ya(sakarya) gidiyoruz.
Ankara MD deki kuryeci arkadaşlarımızın birkaç senedir sürekli gittiği güzel ve kamp yapmaya elverişli bir mekan.
biz de bu sene onlara katılıp beraber verelim coşkuyu diyoruz.

işte KARASU ya ait birkaç foto :

Bizim gidip kamp kuracağımız alan ise işte bu parkın hemen önü...

Buluşma tarihi : 18.08.2007 Cumartesi akşamı
Buluşma saati : 19:00 da teker döner ! (mutlaka dolu depo ile gelin ve sakın aç gelmeyin, 200km durmayız )
Buluşma yeri : Ankamall otoparkı

Ankara Motorcular ve Kuryeleri Derneği ise saat 20:00 gibi dernek önünde toplanacaklar, geç kalabilecek olan arkadaşlarını bekleyecekler, benden haber gelirse ankamallden bizim geç kalan arkadaşları alıp yola çıkacaklar. onun için bizim ekipten geç kalabilecek arkadaşlar benimle irtibat kurarlarsa bende dernek ile yola çıkmalarını sağlayacağım. ayrıca geç kalacaklar yine ankamall de beklemesi gerekmekte.

yolun büyük bölümü otobanda geçecek, yaklaşık 260km sonra Akçakocaya ulaşmış olacağız, bir süre orada dinlenip gece hayatını ( Göz kırpıyorum ) izleyip yola devam edip Karasu ya ulaşacağız. gideceğimiz mekan zaten önceden belli olduğu için yer arama derdi de olmayacak. hemen kamp için çadırları kurup ateşimizi yakıp çayımızı kahvemizi demleyebiliriz, dileyen uyuyabilir, sohbetin koyu olacağından hiç şüpheniz olmasın zaten.

gidiş geliş toplam 600-700km yol yapacağız. motoruna gerçek km ler yaptırmak isteyen delilere kapımız açıktır.
ayrıca diğer illerden de katılım olursa çok seviniriz Göz kırpıyorum

Dönüş : 19.08.2007 Pazar akşamı olacak ancak saat kesin değil

Ankara MD => ver coşkuyu sabahlar olmasın Delirdim Delirdim Delirdim

En son canerdemir79 tarafından 15.08.2007 - 14:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, helal sana başkanım.Çok güzel organizasyonlara imza atıyorsunuz..Bu arada Taylan abiyide kutlamadan geçemeyecem Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.08.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Arkadaşlar gönlümüz herkezin gelmesinden yana bu sebepten gidiş ve dönüş saatlerimizi herkeze uygun bir şekilde ayarlamaya çalıştık.
Sanırım eğlencenin en güzel kısmı kamp ateşinin etrafında elimizde biralarımız muhabbetin belini kırarken geçecektir.
Gideceğimiz güzergah biraz uzun olduğundan kendi güvenliğimiz için yolda tüm grup sürüşü kurallarına uyulacaktır.
Lütfen buna dikkat etmeye özen gösterin ve bunu bilerek gelin.
Canerinde dediği gibi mekana zamanında varabilmek ve eğlenceye daha fazla zaman ayırabilmek açısından, buluşma noktasına tüm hazırlıklarınız tamamlanmış olarak gelmeye dikkkat edin.
Gelecek arkadaşların extra cadır veya kamp malzemesi satın almasına ihtiyaç olduğunu sanmıyorum, artık koyun koyuna kalırız.
Fazladan çadırı ve malzemesi olan arkadaşlar getirse çok iyi olur.
Bende iki adet cadır var ikisinide getireceğim.
Onun dışında yiyecek ve içecek türü ihtiyaçlarımızı kamp yerinde temin edeceğiz.
Haydi bakalım biraz zincirleri kıralım ve yol yapalım. (Emrecim vallahi sana taş atmadım. Çok gülüyorum)
Eğer Ankarada deniz yoksa, o zaman biz ona gideriz.
Yarınki toplantıda konuyla ilgili kafanıza takılan hertürlü konuda bilgi alabilirsiniz.
İşte yarın gelmeniz için başka bir önemli sebep daha çıktı ortaya.

Ayrıca motor ile değilde arabayla gelmek isteyecek arkadaşlar var ise Lütfen bizlerle irtibata geçin.
Yolculuk esnasında herhangi bir durum karşısında yanımızda bir dört tekerinde olması sanırım iyi olacaktır.

En son TayDen tarafından 15.08.2007 - 15:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cambaz_orcun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara(TRABZON) LAZUTLAR YURDU

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

s.a arkadaslar ben motorumu yenı sattım ve motorsuzum suanda bu gezıe gelmek ıstıorum fakat motor yok racıngcılerden arkadasında bos yer olan varsa benzıne ortak olurum alırız dersenız gelırım saolun sımdıden
Başa dön
cambaz_orcun Çevrimdışı cambaz_orcun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, müdür benim unuttuklarımı iyi yakalamış helal olsun.
eğer çadırınız varsa getirin, fazla varsa onuda getirin.
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : evet arkadaşlar geliyoruuuuuum,

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dikkat edinde bogulmayın,denizi terstir adamı yutar..
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ankara md'nın organizatörlerini burdan kutluyorum, Güzel düşünürmüş bir organizasyon sorunsuz bir gezi dileklerımle... Alkışlıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

simdi 2 ay once o bolgeye gitmis biri olarak,

duzce otoban cikisinda yol pek iyi degil ona dikkat edin bir de 30-40 km kala yukari cikarken calisma vardi orada da millet dayanamayip serit ihlali yapiyor buralar genelde yolun sonlarina dogru oldugu icin dikkat dagilmasi olabilir aman... cankurtaran vs serin oluyor uzun kollu bisiler almakta fayda var...

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

arkadaslarim bir de grup surusu acisindan 2 grup 2 lider 2 artciyla (motorlu artçı) yola cikmanizi, onden sakin grubu 20 dk sonra fln da hizli grubu gondermenizi tavsiye ederim...
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuppppiiiiiieeeeeeeeeee ankara MD eğlenceye tam gaz devam ediyoruz. Yine süper bi organizasyon olacak sanırım buseferki fotolar 2-3 sayfayı bulacak gibi Taylan Allah kolaylık versin Gülümsüyorum kaçırılmayacak gezilerden biri olacağına eminim. başkanım müdürüm elinize kolunuza sağlık . YÜRÜ BEEEEE ANKARA MD KİM TUTAR SENİ Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

denıze konya ya gelın caner taylan kardesım denız yok demeyın sız gelın ben denız getırırım kolay Bravo ıyı eglenceler

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyüksün Ömer Baba Alkışlıyorum Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ver coşkuyu ömer abi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.08.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cambaz_orcun, Seni alabilecek birisi çıkacaktır sanırım bakalım yarınki toplantıda artçı alabilecek varmı sorarım.

ali_yildiz, OOO Ali abi onurlandırdın sonunda bizleri en sonunda geliyorsun. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

tuncerhan, At nalı falan yokmuydu Erhancım Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

mezar, Teşekkürler, İstanbul MD olarak sizleride bekliyoruz, sanırım oldukça yakın sizlere. Bravo

oMeR_BoZKuRT, Abi boş ver Deniz'i sırf sizleri tekrar görmek için gene geliriz biz oraya.

rayjay, Atillacım bizlerin düşünceside o şekilde zaten. Yol hakkında yarın senden ayrıntılı bir birifing bekliyoruz. Teşekkürler Bravo

dartci, Emrecim, Taytay = Taylan oldu Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Anladın sen onu. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 4.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal