Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bursa'da motosiklet kazası: 1 ölü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bursa'da motosiklet kazası: 1 ölü

Bursa'da motosiklet kazası: 1 ölü
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 15.08.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Bursa'da motosiklet kazası: 1 ölü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURSA (İHA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen kazada, motosikletiyle virajı alamayıp şarampole yuvarlanan bir genç hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Yıldırım'ın oğlu Erkut Yıldırım (27), 34 VM 0139 plakalı motosikletiyle İstanbul istikametinden Bursa istikametine seyrederken 38. kilometredeki Karsak mevkisine geldiğinde virajı alamayıp şarampole yuvarlandı. Motorun üzerinden fırlayan Erkut Yıldırım, başını taşa çarparak ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulansıyla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldırım, 1 saat sonra hayatını kaybetti.

Bölge trafik ve jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, acılı haberi alıp hastaneye gelen lise müdürü baba Mustafa Yıldırım ve ailesi fenalık geçirdi.

MOTOR SAnırım suziki hepimizin başı sağolsun Üzgünüm

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine kasksızlık yine ölüm. lanet olsun takın şu zıkkımı yaa..

Allah rahmet eylesin.
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin acaba kask varmışmış

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dj_velocity
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizin başı sağolsun............. Ailesine Allah sabırlar versin............. Tadığım bi arkadaştı.......... Allah rahmet eylesin............... Ağlıyorum
Başa dön
dj_velocity Çevrimdışı dj_velocity Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
soparcan
Üye
Üye

Nereden: Bursa/Mudanya

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bursalı bi motosiklet tutkunu olarak çok üzüldüm tüylerim ürperdi herkesin başı sağolsun allah rahmet eylesin
Başa dön
soparcan Çevrimdışı soparcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buuucu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin... Ağlıyorum
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
desperadost
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeri mekanı cennet olsun çok acı ailesi feryatta........
Başa dön
desperadost Çevrimdışı desperadost Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tintini
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah sabır versın aılesıne allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun Ağlıyorum Ağlıyorum Üzgünüm Üzgünüm

TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Başa dön
tintini Çevrimdışı tintini Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoook seviyorum Ağlıyorum Çoook seviyorum Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın
Üye
Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH RAHMET EYLESİNN. Sinirlendim
Başa dön
artam36 Çevrimdışı artam36 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

avare2, KAsk konusunda benimde bilgim yok belki bilgi sahibi bir arkadaş cıkarsa bizi bilgilendirir Üzgünüm allah rahmet eylesin

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun kardeşimizin..
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 15.08.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizin başı sağolsun,allah geride kalanlara sabırlar versin.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratakman
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.08.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabırlar...
Başa dön
muratakman Çevrimdışı muratakman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal