Tarih: 16.08.2007 - 14:38 Mesaj konusu: 22.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(anadolu)
Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 22.08.2007 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...
Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....
Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Tarih:22.08.2007
Saat:19.00 sonra 01.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....
DİP NOT:Avrupa yakası topıclerine 29.08.2007 tarihinde açmaya devam edecez arkadaşlar...
uzaydan bır bakalım kroki
Önceki toplantıdan bir resim...
En son mezar tarafından 23.08.2007 - 11:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ASLI, Resım çeken gördün mü dün gece bana soruyorsun.... ben foto şıpşak degılım organize ederım gerısıne karişmam o yüzden foto moto yok kusura bakmayın.... protesto edıyorum gecen hafta resımlerımı begenmeyen arkadaşları yok karanlık olmuş yok şöyle olmuş buyrun yorum yapacakları bırşey yok ne güzel ortada.....
arzuche, inşallah dün akşam söz verdıgın şeylerı haftaya getırmeyı unutmazsın....
Bu arada bize fotografcı lazım bazı arkadaşlar bırılerıne küsmüş, sankı ben bıraktım onu yolda görevını yapmıyor, saygılarımı iletirim kendisine......
Tarih: 16.08.2007 - 22:14 Mesaj konusu:
efet yaa biz et falan göremedik ama mangal cayır cayır yelleniyordu.bu arada GOLYAT34 teşekkür ederim tekrar.arkadaşlar umarım benden sonra cipsleri bitirmişsinizdir.TUBİ bu işi için müsaitti ama iyi başladık ama arkası gelmedi..inşallah çarşamba yine oradayım.özlemişim ortamı... _________________ l´empereur
0 rh +
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozu dumanı yutarsın...
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız