Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS SCOOTY PEP İM YENİLENDİ (resimler)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS SCOOTY PEP İM YENİLENDİ (resimler)

TVS SCOOTY PEP İM YENİLENDİ (resimler)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 16.08.2007 - 18:50    Mesaj konusu: TVS SCOOTY PEP İM YENİLENDİ (resimler) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaç gündür aklımda olan bir şeyi nihayet gerçekleştirdim bu tsarım kolay gibi gözüksede acayip zor ve uğraştırıcı ben bunu bir tabelacıya yaptırdım ama yaptırına kadar adama ne bağlamalar çektim çünkü motor diye kimse uğüraşmak istemiyor 4-5 yerden fazla yere gittim çoğu bugün gel yarın gel diyip başından sağdı ama en sonunda salim abim dedi ki tamam gel madem bu kadar heves yaptın hevesini kırmayalım dedi ve adamın biri bana 160 ytl hesap çıkarttı yani adamlar acımıyor arkadaşlar afedersiniz geçiyor ve en sonunda salim abiye 50 ytl ye yaptırdım bu yaptığı şey buradan kolay gibi gözüksede hiç öle değil neyse fazla uzatmayayım buyrun resimler
bu eski hali yan

bu yeni hali yan

eski hali ön

yeni hali ön

designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 16.08.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım zevkine göre yaptırmışsın hayırlı uğurlu olsun Bravo Küçük taksi olmuş Delirdim

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 16.08.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel duruyor...eline sağlık kim yaptıysa...kerata çok tatlı duruyor... Alkışlıyorum
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 16.08.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılı Bravo Bravo Bravo
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmus Bravo Bravo
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr_rider mete_han slayer2694 EROLL88 arkadaşlar beğendinize sewindim bugün bir ark eskisi daha iyi dedi moralimi bozdu ama önemli olan motordan anlayan insanların ve tabiki benim beğenmemdir diye düşünüyorum Bravo
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun fnis bayragina carpmis gibi olmus
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hayirli olsun fnis bayragina carpmis gibi olmus
Gülümsüyorum
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 16.08.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

designserhat, Kardeşim verdiğin paraya değmiş Alkışlıyorum

desibel67@hotmail.com____kahadeer@w.cn
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
metin91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 16.08.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakışmış güzel olmuş bence Bravo
_SATILIK 2007 YAMAHA FZ6_
Başa dön
metin91 Çevrimdışı metin91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kahadeer sağ ol kardeşim metin91 sende saol herkesin sevdiğine ben tekrar sevindim Bravo

Son Mesajdan 71 saat 53 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar bu arada tvs scooty pep hakkında sorusu olan varsa yardımcı olurum

Son Mesajdan 143 saat 45 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar bu arada tvs scooty pep hakkında sorusu olan varsa yardımcı olurum
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 24.09.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel eline sağlık Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 24.09.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GULE GULE KULLAN KAZASIZ BELASIZ Bravo

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal