kaç gündür aklımda olan bir şeyi nihayet gerçekleştirdim bu tsarım kolay gibi gözüksede acayip zor ve uğraştırıcı ben bunu bir tabelacıya yaptırdım ama yaptırına kadar adama ne bağlamalar çektim çünkü motor diye kimse uğüraşmak istemiyor 4-5 yerden fazla yere gittim çoğu bugün gel yarın gel diyip başından sağdı ama en sonunda salim abim dedi ki tamam gel madem bu kadar heves yaptın hevesini kırmayalım dedi ve adamın biri bana 160 ytl hesap çıkarttı yani adamlar acımıyor arkadaşlar afedersiniz geçiyor ve en sonunda salim abiye 50 ytl ye yaptırdım bu yaptığı şey buradan kolay gibi gözüksede hiç öle değil neyse fazla uzatmayayım buyrun resimler
bu eski hali yan
bu yeni hali yan
eski hali ön
yeni hali ön
_________________ TVS SCOOTY PEP 75 (Küçük Ama Çok Etkili)SRHTSGLM 0 RH (+)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_tvs_scooty_pepWQQaXQQ10134165WQQpXQQdisplayitem&keyword=tvs
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 16.08.2007 - 19:40 Mesaj konusu:
güzel duruyor...eline sağlık kim yaptıysa...kerata çok tatlı duruyor... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
hayirli olsun fnis bayragina carpmis gibi olmus _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız