Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir SS ci Daha Güvenlik Güçlerine Teslim Oldu...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir SS ci Daha Güvenlik Güçlerine Teslim Oldu...

Bir SS ci Daha Güvenlik Güçlerine Teslim Oldu...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Bir SS ci Daha Güvenlik Güçlerine Teslim Oldu... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hehehe...kendi başlığıma gülüyorum... Gülümsüyorum nüans harika oldu cuk oturdu... Gülümsüyorum

Aracla Göztepeye doğru E-5 te hareket halindeyken Okmeydanı civarında yanımda tahminen 200 km hızla bir motur geçti....nedir ne değildir anlamadım...neyse hayırdır derken birde baktım arkadaş ilk çevirmeye takılmış...makbuzu imzalıyor...kasksız olmasıda beni dahada üzdü...dikkat ettim gözlüğü falanda yoktu...hadi kasksız bindin...e rüzgardan yolu nasıl takip ediyorsun...ne kadar usta olursa olsun...rüzgar engelini nasıl aşıyor bu arkadaşlar anlamıyorum...ben gözümü bile açamam...

SS ciler kızmasın bana...kimseye garezim falan yok...ama sizlere takılmayı seviyorum...çünkü bazı konularda aşırı hassassınız...:Phemen savunma kalkanlarını aktif hale getirmeyin...maksat paylaşımdı...sonucta halen ehliyetsiz olan elinde sertifikayla gezen biri açtı bu topiği... Gülümsüyorum

Yani dininize küfreden müslüman olsa Dil çıkarıyorum

illede SS... Göz kırpıyorum

ama öğrendiğime göre bu bir SS değilmiş...daha SS den habarım yokkine...MD SS cilern kalesi...yanlış sitede dansmı ediyom ne... Dil çıkarıyorum

Shot at 2007-08-15
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunu daha önce başka bi sitede okumuştum..

Aprilia Rs50 & Yamaha Rx115 & Yamaha Mbk Ms-1
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ExTReMa demiş ki:
Bunu daha önce başka bi sitede okumuştum..

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/35252-bir-ss-ci-daha-guvenlik-guclerine-teslim-oldu.html

o malum şahıs benim...Bezgin Bekir Mete Handro...
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motosiklet ss değil Çok gülüyorum gsxf 750 sport touring kategorisinde bir araç Çok gülüyorum

yutturamazsın Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker demiş ki:
o motosiklet ss değil Çok gülüyorum gsxf 750 sport touring kategorisinde bir araç Çok gülüyorum

devre hemen açığımı buldun ya helal olsun... Gülümsüyorum
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin için üzgünüm Çok gülüyorum yapcak hiçbişey yok hahaha Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slmlar
Bi kere MD ss cilerin ablukasında değil. 2 tekeri olan veya olmasada içinde o tutkuyu barındıran herkese açıktır.Bu böyle biline.
çapırcısı, Delirdim süper sıporcusu, Delirdim neykıtçısı, Delirdim turinkçisi, Delirdim sukutırcısı Delirdim kırosçusu vs. vs. vs. hepsi kardeştir burda. Tek bir fark var çok fazla beraber takılamazlar (yolda iken Gülümsüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, doğru demişsin burası ss çilerin ele geçirdiği md kalesi komutan Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yoksa siz henüz ss çilemeştiremediklerimizdenmisiniz.? Delirdim Delirdim Delirdim

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rosse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Şayet ben olmuş olsam ceza ne olursa olsun fazla koymaz, ama artçımın yanında rezil olmak, karizmayı çizmek fena koyar.
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, beni bi ara ss çileştirimisin ..... Gülümsüyorum

mete_han, abi kucagındaki bebiş ne tatlı şey öyle ya .... Çoook seviyorum
ducati_man78
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motor SS değil touring Gülümsüyorum
Başa dön
ducati_man78 Çevrimdışı ducati_man78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35, her gün dua ediyorum aga Göz kırpıyorum bir gün md de herkes ss çi olacak inşallah Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum

çapulcular bile pardon choppercılar demek istemiştim.puhahahaha

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.08.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen okmeydanında görmüşsün adamı barbaroş girişinde yakalamışlar Gülümsüyorum bu ne hız
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, hepimizzz kardeşizzz...Mahsun geldi aklıma... Gülümsüyorum

Rosse, manitanın yanında olmadı...heleki ukala bir polisse dahada kötü...

nosscu, dahili(mete handro) ve harici Traficia polıcıa) bedhahlarınız olacaktır... Dil çıkarıyorum

MaLiZiYoo35, ellerinden öper abisi.... Çoook seviyorum

ducati_man78, bende sonradan öğrendim ama topiğin anlam bütünlüğü adına bozmadım nüansı... Göz kırpıyorum

GOLYAT34, E5 ten köprüye uzanan düzlük var ya orası her türlü hız denemesine müsait bence...Köprüye giden son çıkış...
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[nosscu
quote]
çapulcular bile pardon choppercılar demek istemiştim.puhahahaha
[/quote]

bu çok iyidi Alkışlıyorum Delirdim Alkışlıyorum Delirdim
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal