Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 16.08.2007 - 20:11 Mesaj konusu: Bir SS ci Daha Güvenlik Güçlerine Teslim Oldu...
Hehehe...kendi başlığıma gülüyorum... nüans harika oldu cuk oturdu...
Aracla Göztepeye doğru E-5 te hareket halindeyken Okmeydanı civarında yanımda tahminen 200 km hızla bir motur geçti....nedir ne değildir anlamadım...neyse hayırdır derken birde baktım arkadaş ilk çevirmeye takılmış...makbuzu imzalıyor...kasksız olmasıda beni dahada üzdü...dikkat ettim gözlüğü falanda yoktu...hadi kasksız bindin...e rüzgardan yolu nasıl takip ediyorsun...ne kadar usta olursa olsun...rüzgar engelini nasıl aşıyor bu arkadaşlar anlamıyorum...ben gözümü bile açamam...
SS ciler kızmasın bana...kimseye garezim falan yok...ama sizlere takılmayı seviyorum...çünkü bazı konularda aşırı hassassınız...:Phemen savunma kalkanlarını aktif hale getirmeyin...maksat paylaşımdı...sonucta halen ehliyetsiz olan elinde sertifikayla gezen biri açtı bu topiği...
Yani dininize küfreden müslüman olsa
illede SS...
ama öğrendiğime göre bu bir SS değilmiş...daha SS den habarım yokkine...MD SS cilern kalesi...yanlış sitede dansmı ediyom ne...
Shot at 2007-08-15 _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 16.08.2007 - 20:21 Mesaj konusu:
slmlar
Bi kere MD ss cilerin ablukasında değil. 2 tekeri olan veya olmasada içinde o tutkuyu barındıran herkese açıktır.Bu böyle biline.
çapırcısı, süper sıporcusu, neykıtçısı, turinkçisi, sukutırcısı kırosçusu vs. vs. vs. hepsi kardeştir burda. Tek bir fark var çok fazla beraber takılamazlar (yolda iken _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Rosse, manitanın yanında olmadı...heleki ukala bir polisse dahada kötü...
nosscu, dahili(mete handro) ve harici Traficia polıcıa) bedhahlarınız olacaktır...
MaLiZiYoo35, ellerinden öper abisi....
ducati_man78, bende sonradan öğrendim ama topiğin anlam bütünlüğü adına bozmadım nüansı...
GOLYAT34, E5 ten köprüye uzanan düzlük var ya orası her türlü hız denemesine müsait bence...Köprüye giden son çıkış... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız