Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - neden bu kadar çok cbr 125 var ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

neden bu kadar çok cbr 125 var ?

neden bu kadar çok cbr 125 var ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
logan87
Üye
Üye

Nereden: izmir-istanbul

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:01    Mesaj konusu: neden bu kadar çok cbr 125 var ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 1 senedir scooter kullanıyorm vitesli bir motora başlıcam cbr 125 düşünüyorum.ama sahibinden.com'a girdim sadece 9 sayfa cbr ilanı war. acaba bu ne demek? yani millet alıyo alıyo bı halta yaramadığı için satıyo mu ? yada bu kadar alınıp satıldığı o motorun tutulduğnu mu gösterir? cbr hakıında bildikleriniz, bilmedikleriniz.. ?
Başa dön
logan87 Çevrimdışı logan87 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

logan87 yok arkadaşım sorun çıkarmasından falan değil 125 rr alanlar kısa bir süre sonra onları kesmiyor 600 lük makinelerde akılları kalıyor anladın mı öyle bir düşüncen var hiç düşünmeden al derim bizim mahallede kurye bir abide var 56000 kmde canavar gibi sen kafanı boşuna karıştırma
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi halta yaramadığı için degil.Altlarındaki motorun kendilerine yetmemesinden dolayı,yeni motor almak için satıyorlar.
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanlar farklı beklentilerde olursa 2-3 ayda alır satarsın Çok gülüyorum Ben 1 seneden fazla biniyorum hariçten tek kuruş masraf çıkarmadı. 0 aldım, özenli kullanıyorum, sürekli bakım yaptırıyorum. Piyasadaki cbr 125lerin çoğu sorunlu, alanlar hor kullandıkları için ve çoğunu ilk mootur olduğu için rodajı düzgün yapılmamış, doğru düzgün bakılmamış oluyor. Alırken sahibinin karakterine konuşmalarına da dikkat et.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
logan87
Üye
Üye

Nereden: izmir-istanbul

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar yakar bu alet km'de ?
Başa dön
logan87 Çevrimdışı logan87 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
REPSOL125
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım çok az yakıo fakat alındığında 8000 kmye kadar fazla sibob ayarı yapılınca düşüyo yakıtta benim motor 9000 kmde kırmızı çizgini üstündeyken 130 km yol yaptım bana güven yumruk kadar motor ne kadar yakrki en fazla bide onu düşün
Başa dön
REPSOL125 Çevrimdışı REPSOL125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

logan87, baslangıc motoru olarak kullanıyolar.bir sure sonra tatmin etmiyo. o bakımdan daha yüksek bir cc ye gecis icin kullanıyolar

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 16.08.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 1 litre ile 38-40 km yapıyorum, uzun yolda 1 litre 42-45 arasında değişiyor. Şehiriçinde genel olarak 4000-6000 uzun yolda ise 5000-7000 devir bandında kullanıyorum. Sağ eline ne kadar hakim olursan o kadar az yakarsın. Performanslı kullanımda 1 litre ile 25-30 km filan yapıyorum.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.08.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Direk Topic başlığına cevap veriyorum işte o kadar motosiklete başlayan var. Bravo
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 16.08.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

logan87 sakın cbr alma benden sana arkadas tavsiyesi hondanın en kalitesiz motoru bence 1 sene kullandım direk sattım bikere alıosun 3 ay sonra cakılcukul sesler gelio motordan subaplardanmıs hikaye subaplar deişio yeniden aynı ses Öfkeliyim sonra egzantrik gergisi diolar deişio yine aynı ses dewam sıkıntı bi motor cözemiolar ben hepsi böle demiorum ama geneli hatalı insanı delirtio üstüne benzin döküp yakasın gelio offf o günler aklıma geldi sıkıldım valla Beğenmedim bene alma Beğenmedim Sinirlendim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bence almaaaaaaaaa Sinirlendim Sinirlendim Öfkeliyim
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZAGA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her kesin yorumu farklı tabi ybr de düşün bence bi sorunu yok ben kullanıyorum özenlı kullanılmıs mal al ama
Başa dön
ZAGA Çevrimdışı ZAGA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ayigen
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Buca/İZMİR

MesajTarih: 16.08.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha yeni sattım motorumu (Cbr 125 r repsol), alan arkadaşa kazasız belasız sürüşler diliyorum. sadece askerlik sebebinden dolayı sattım. hiç bir sorunu yoktu ve sen onu yere atıp kırmadıktan sonra hiç bir masrafı yok, 600 cc de gözün yoksa seni uzun süre memnun eder. Bravo
Başa dön
ayigen Çevrimdışı ayigen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 16.08.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum küçük motor cycle sbr 125, bence 250 den başla. çok kısa 1 sürede değiştirmek istiycen.
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 16.08.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

logan87 demiş ki:
ne kadar yakar bu alet km'de ?

arkadasım sehir içinde net 100 bin yakıyo..

cbr 125 alanları bir süre sonra onları acmıyoo buyulmek için satılıyo... Göz kırpıyorum

mesala ben yakında satılık yazısını yazacam 1 tane 600 lük almaya niyetliyim... Göz kırpıyorum
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 16.08.2007 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

logan87 sakın cbr alma benden sana arkadas tavsiyesi hondanın en kalitesiz motoru bence 1 sene kullandım direk sattım bikere alıosun 3 ay sonra cakılcukul sesler gelio motordan subaplardanmıs hikaye subaplar deişio yeniden aynı ses sonra egzantrik gergisi diolar deişio yine aynı ses dewam sıkıntı bi motor cözemiolar ben hepsi böle demiorum ama geneli hatalı insanı delirtio üstüne benzin döküp yakasın gelio offf o günler aklıma geldi sıkıldım valla bene alma

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bence almaaaaaaaaa

abi sen bunları cbr içinmi söylüyorsun.ya sen motoru bilmiyorsun yada başka bir motorla karıştırıyorsun..1.5 senedir kullanıyorum bir kere yolda kaldım oda benzinliğe 50 metre kala benzin bittiği için.....10.800km deyim tık demedi motor.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal