eskiler bilir bu makinaları, bunların sesini duyduğumuzda, hızla koşarak motorlara bakardık....hafta sonları çevre yolundan motor geçecek diye tümgün orda beklerdik.........ne günlerdi be...
90 li yillarin basinda zzr 1100 ilk ciktiginda motorbike dergisinde bir manset vardi (kursun gibi motor)diye ozamanlar bende 250 jawa vardi ne günlerdi yine ayni dergide bir haber vardi bir motosikletli arkadasi polis vurmustu kadi köyde allah rahmet eylesin _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Tarih: 19.08.2007 - 03:25 Mesaj konusu:
evet o olayı hatırlıyorum sanırım DUR ihtarına uymadığı için vurmuşlardı , eee unutulmuyor işte bazı şeyler aynı yıllarda o dergide suzuki gsxr içinde ghost demişlerdi ve hala unutulmayan bir makine aynı zamanda ilk makinemdi...kara jawa lar var bilirmisin stunder _?
Tarih: 19.08.2007 - 03:41 Mesaj konusu:
armyy.... o makinaları o zaman sürmek bir hayal gibiydi ben o hayali gerçekleştirenlerden biriyim....seninde bu iki modele binmen güzel o zamanlar AĞIRLIK güvenilirlikti şimdi ise HAFİFLİK güç demek, ben yinede o makinaları hala özlüyorum, heybetli-kalın-tok makinalardı onlar, yeni nesil makinalar ise ağır siklet boksörleri yerine tüy siklet boksörlere benziyorlar
cbr 900 bence her motor bi efsanee _________________ Bu motora zevk için bindik, boş durmaktan yeğdir hareket maksat gönüller çoşsun
iki üç dakika lüksümüz olsunnnn...Sagopa Kajmer
evet o olayı hatırlıyorum sanırım DUR ihtarına uymadığı için vurmuşlardı , eee unutulmuyor işte bazı şeyler aynı yıllarda o dergide suzuki gsxr içinde ghost demişlerdi ve hala unutulmayan bir makine aynı zamanda ilk makinemdi...kara jawa lar var bilirmisin stunder _?
ewet hatirlamammi gara jawayi bisiklet bile kullanmayi bilmezken motor kullanmayi onda ögrenmistim o motorlarin bende ayri bir yerivar cok kahrimi cekmisti
Shot at 2007-08-19 _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız