Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - nostalji

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

nostalji

nostalji
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bytecrube
Üye
Üye

Nereden: city of angels

MesajTarih: 17.08.2007 - 06:48    Mesaj konusu: nostalji Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne makinalardı beee Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
1-ZZR 1100 (gun)
2-GSX-R 1100 (ghost)
3-FZR 1000 (EXUP)
4-CBR 1000 F (stone)
5-ZX10
6-GSXR 750 (blue-white)
7-ZX6 (ninja)
8-CBR 900 (FİRE BLADE)
9-YZF (CAT)
10-FJ 1200

eskiler bilir bu makinaları, bunların sesini duyduğumuzda, hızla koşarak motorlara bakardık....hafta sonları çevre yolundan motor geçecek diye tümgün orda beklerdik.........ne günlerdi be... Üzgünüm
Başa dön
bytecrube Çevrimdışı bytecrube Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 17.08.2007 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZZR 1100 efsaneydi o dönem.Jet uçaklarıyla kalkışına kapıştırırlardı aleti.
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 17.08.2007 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlerinide oysan daha hoş olacakmış tşk paylaşımın için
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

900 rr son karar dıye boşuna demıyolardı
bytecrube
Üye
Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 03:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

900 rr Bravo benim favorim o zamanlarda GSXR (ghost) apache idi Bravo Bravo
Başa dön
bytecrube Çevrimdışı bytecrube Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 19.08.2007 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben o efsaneyi hala yaşıyorum (ZZR1100) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bytecrube
Üye
Üye

MesajTarih: 19.08.2007 - 02:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

temizini bulsam bende hala yaşamak isterim ZZR 1100 efsaNESİNİ. Gülümsüyorum
Başa dön
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.08.2007 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

90 li yillarin basinda zzr 1100 ilk ciktiginda motorbike dergisinde bir manset vardi (kursun gibi motor)diye ozamanlar bende 250 jawa vardi ne günlerdi yine ayni dergide bir haber vardi bir motosikletli arkadasi polis vurmustu kadi köyde allah rahmet eylesin
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bytecrube
Üye
Üye

MesajTarih: 19.08.2007 - 03:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet o olayı hatırlıyorum sanırım DUR ihtarına uymadığı için vurmuşlardı , eee unutulmuyor işte bazı şeyler aynı yıllarda o dergide suzuki gsxr içinde ghost demişlerdi ve hala unutulmayan bir makine aynı zamanda ilk makinemdi...kara jawa lar var bilirmisin stunder _? Göz kırpıyorum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 19.08.2007 - 03:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

6-GSXR 750 (blue-white)

Alıntı:

8-CBR 900 (FİRE BLADE)

Bu modellere yetiştim Çok gülüyorum ilk iki motorum Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bytecrube
Üye
Üye

MesajTarih: 19.08.2007 - 03:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy.... o makinaları o zaman sürmek bir hayal gibiydi ben o hayali gerçekleştirenlerden biriyim....seninde bu iki modele binmen güzel o zamanlar AĞIRLIK güvenilirlikti şimdi ise HAFİFLİK güç demek, ben yinede o makinaları hala özlüyorum, heybetli-kalın-tok makinalardı onlar, yeni nesil makinalar ise ağır siklet boksörleri yerine tüy siklet boksörlere benziyorlar Gülümsüyorum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 19.08.2007 - 03:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yeni nesil makinalar ise ağır siklet boksörleri yerine tüy siklet boksörlere benziyorlar

şu anki makinam 154 kg... Şok oldum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 19.08.2007 - 06:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 900 Göz kırpıyorum bence her motor bi efsanee Bravo
tracy Çevrimdışı tracy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tintini
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR

MesajTarih: 19.08.2007 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her motor efsane otesı mukemmel paylasım ıcın tesk. Alkışlıyorum

TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Başa dön
tintini Çevrimdışı tintini Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.08.2007 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bytecrube demiş ki:
evet o olayı hatırlıyorum sanırım DUR ihtarına uymadığı için vurmuşlardı , eee unutulmuyor işte bazı şeyler aynı yıllarda o dergide suzuki gsxr içinde ghost demişlerdi ve hala unutulmayan bir makine aynı zamanda ilk makinemdi...kara jawa lar var bilirmisin stunder _? Göz kırpıyorum

ewet hatirlamammi gara jawayi bisiklet bile kullanmayi bilmezken motor kullanmayi onda ögrenmistim o motorlarin bende ayri bir yerivar cok kahrimi cekmisti

Shot at 2007-08-19
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal