buyrun burdan yakın arkadaşlar 96 model srad-750 komple özel yapım oldu kendisi sizlerle paylaşmak istedim daha önce mavi beyazdı hatırlıcaksınız (bkz. Farklı bir SRAD) rengini değiştirdim henüz eksikleri var ama dayanamayıp paylaşmaya karar verdim bittikten sonrada fotoları eklicem buraya şimdilik bunlar...
motordaki tüm değişikleri kendi ekibimizle yaptık ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabiliriz.
Tarih: 17.08.2007 - 17:34 Mesaj konusu:
çok emek çooooooooooooooooook
kolaygelsin nasipse bitince videosunuda isteriz ki sesini falan duyalım.... _________________ Bildiğini anlat,ama aklı vermeye kalkma, anlatılanları dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak,bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak çok şey bildiğini göstermez. Herkesi eşit gör,
eski model sradların sadece ön tarafını beğenmiom 2 tane far çok çikin duruyor 2006 modelin on grenajı bi koycan of allahım of
_________________ 35 EEZ 67 yollarda..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız