Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mersin Silifkeye drag pisti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mersin Silifkeye drag pisti

Mersin Silifkeye drag pisti
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 17.08.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Mersin Silifkeye drag pisti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar; Delirdim 5 yıldır yapılsın yapılsın dediğimiz kötü sonuçlu kazalarla hep ertelenmişti, drag pisti için belediye başkanlığana çıktım görüştüm ve çok olumlu karşıladılar ve yapılacak olan pist projesi için yeri bile belirlediler. Yeride biraz şehir dışana doğru sadece o kadar. Bu pist işini baya kafama takmıştım en sonunda başardım arkadaşlarım adına (sizler adına) hepimize şimdiden hayırlı olsun 2. görüşmenin bilgilerini size ulaştıracam. hayırlı, kazsız sürüşler by Dans
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 17.08.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERDEM-R1, sen silifkelisin herhalde ben kırobası köyündenim hemşo yanii Gülümsüyorum acayip sevindim bu habere silifkeye taşınabilirim yanii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 17.08.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 17.08.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi hayırlısı bakalım.
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.08.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERDEM-R1, hayırlı olsun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.08.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı inşallah proje en kısa zamanda start alır...
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende çok sevindim. sana ve oradaki arkadaşlarımdan, hüseyin ve ömer faruk a selamlar.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.08.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insaallah amaciniza ulasirsiniz simdiden hayirliolsun
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MONSTER42
Üye
Üye

Nereden: Rüzgarın Estiği Yerden (İnşallah)

MesajTarih: 18.08.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlar,

Bu topic'i açan benim Silifke'den Erdem kardeşimdir. Yukarıda belirttiği gibi çok uzun süredir bu işin olması için uğraştığını biliyorum
Ayrıca şu an Silifke MD'yi oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Hatta bir iki güne kadar inşallah faaliyetlere başlıyor. Tabi konuyla iligili yönetimle de müsait olduklarında irtibata geçilecek.

Bu aradaki gelişmeler şöyle: Silifke belediyesi Türkiye'nin Manisa Akhisar'dan sonra ikinci resmi Drag pisti yapılması için izin isteme hazırlığında. Tabii biz de kendisine konuyla ilgili desteğimizi sürdürüyoruz.

Silifke belediyesinin Spor Tesisi yapılması için tahsis edilmiş arazisi bu projenin yapılması için düşünülüyor.

Bu arada Taşucu ve Tekir belediyeleriyle de konu ile ilgili görüşülere destekleri isteniyor. Hatta Taşucu belediyesine bağlı stablize hava alanının bu tesis için tahsis edilmesi isteniyor.

Sizlerin de desteklerini, hatta gelişmelere göre TMF'nin resmi spor kulübü olan MD'nin bir heyetle gelerek resmi makamlarla bizzat görüşerek destek vermelerini arzu ediyoruz.
Başa dön
MONSTER42 Çevrimdışı MONSTER42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 18.08.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MONSTER42, Umut abim sana teşekkür ediyorum,böyle bir proje için girişimde bulunuyorsun...Yorumundan okuduğum kadarıylada baya bir gelişme olmuş.İnşallah temeller en kısa zamanda atılır Bravo

Hakan abi bu konu ile ilgilenip üzerine düşeni yapacaktır ben buna inanıyorum Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cambaz_orcun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara(TRABZON) LAZUTLAR YURDU

MesajTarih: 18.08.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende uzun sene mersınde takıldım yazları ıı olmus ınsallah muradınıze en kısa zamanda erersınız hayırlısı olsun

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bende uzun sene mersınde takıldım yazları ii olmus ınsallah en kıza zamanda muradınıza erersınız hayırlısı olsun
Başa dön
cambaz_orcun Çevrimdışı cambaz_orcun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.08.2007 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Şimdiden destek veren arkadaşlar çok teşşekkür ederim elimden geleni yapıyırum
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 19.08.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun inş en kısa zamanda işlemler biter yapılmaya başlar pistiniz
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.08.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar neler pist için neler gerekli bizden istenen gerekli koşulları yarın belediyeye bildiriyorum. Silifke md için tabanda hazırlandı artık tek start vermek kaldı eğer belediye izin vermez beni geri döndürürse 2 belediye daha var onlardan biri bu etkinliği mutlaka kabul edecek çünkü pazr günleri silifke motor cenneti olduğunu trafik polisleri bile iyi biliyor
--cbr125--
Üye
Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok guzel bir fikir. Bravo üstümüze düşen neyse yaparız arkandayız. bu sene adanaya gidiyorum üni. için ama geldiğim zaman bir pistin olduğunu bilmek bile heyecan veriici Delirdim inşallah kavuşuruz pistimize
Başa dön
--cbr125-- Çevrimdışı --cbr125-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal