Tarih: 17.08.2007 - 19:01 Mesaj konusu: Mersin Silifkeye drag pisti
Arkadaşlar; 5 yıldır yapılsın yapılsın dediğimiz kötü sonuçlu kazalarla hep ertelenmişti, drag pisti için belediye başkanlığana çıktım görüştüm ve çok olumlu karşıladılar ve yapılacak olan pist projesi için yeri bile belirlediler. Yeride biraz şehir dışana doğru sadece o kadar. Bu pist işini baya kafama takmıştım en sonunda başardım arkadaşlarım adına (sizler adına) hepimize şimdiden hayırlı olsun 2. görüşmenin bilgilerini size ulaştıracam. hayırlı, kazsız sürüşler by _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
insaallah amaciniza ulasirsiniz simdiden hayirliolsun _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Bu topic'i açan benim Silifke'den Erdem kardeşimdir. Yukarıda belirttiği gibi çok uzun süredir bu işin olması için uğraştığını biliyorum
Ayrıca şu an Silifke MD'yi oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Hatta bir iki güne kadar inşallah faaliyetlere başlıyor. Tabi konuyla iligili yönetimle de müsait olduklarında irtibata geçilecek.
Bu aradaki gelişmeler şöyle: Silifke belediyesi Türkiye'nin Manisa Akhisar'dan sonra ikinci resmi Drag pisti yapılması için izin isteme hazırlığında. Tabii biz de kendisine konuyla ilgili desteğimizi sürdürüyoruz.
Silifke belediyesinin Spor Tesisi yapılması için tahsis edilmiş arazisi bu projenin yapılması için düşünülüyor.
Bu arada Taşucu ve Tekir belediyeleriyle de konu ile ilgili görüşülere destekleri isteniyor. Hatta Taşucu belediyesine bağlı stablize hava alanının bu tesis için tahsis edilmesi isteniyor.
Sizlerin de desteklerini, hatta gelişmelere göre TMF'nin resmi spor kulübü olan MD'nin bir heyetle gelerek resmi makamlarla bizzat görüşerek destek vermelerini arzu ediyoruz.
MONSTER42, Umut abim sana teşekkür ediyorum,böyle bir proje için girişimde bulunuyorsun...Yorumundan okuduğum kadarıylada baya bir gelişme olmuş.İnşallah temeller en kısa zamanda atılır
Hakan abi bu konu ile ilgilenip üzerine düşeni yapacaktır ben buna inanıyorum _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Şimdiden destek veren arkadaşlar çok teşşekkür ederim elimden geleni yapıyırum _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
arkadaşlar neler pist için neler gerekli bizden istenen gerekli koşulları yarın belediyeye bildiriyorum. Silifke md için tabanda hazırlandı artık tek start vermek kaldı eğer belediye izin vermez beni geri döndürürse 2 belediye daha var onlardan biri bu etkinliği mutlaka kabul edecek çünkü pazr günleri silifke motor cenneti olduğunu trafik polisleri bile iyi biliyor _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
abi çok guzel bir fikir. üstümüze düşen neyse yaparız arkandayız. bu sene adanaya gidiyorum üni. için ama geldiğim zaman bir pistin olduğunu bilmek bile heyecan veriici inşallah kavuşuruz pistimize
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız