Tarih: 17.08.2007 - 22:48 Mesaj konusu: mustafacbr600f kaza yaptı
arkadaşlar olayını tam saatini bilmiyorum.
arkadaşımız normal yolunda giderken kırmızıda geçen bi aptal şoför buna çarpmış motorda bayağ bi hasar varmış mustafada da ufak defek şişlikler ve sıyrıklar varmış allahtan kırık çıkık yok. kendisinine burdan geçmiş olsun diyorum. _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 17.08.2007 - 22:53 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun ufak tefek sıyrıklarla atlaması çok iyi geri boş o şöföründe neyse azımı bozmim _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
arkadaşlar mustafanın durumu iyi ama kolları ve ayaklarında biraz şişlik var motorda ise baya hasar var...motor önemli değil ALLAH mustafa abiyi korumuş...motorcuları trafikte yok sayanlar ALLAHINDAN bulsun...ALLAH cümlemizi esirgesin amin MUSTAFA ABİ TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN _________________
Shot at 2007-07-26
Kayıt: Jun 28, 2007 Mesajlar: 211 Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz
Tarih: 17.08.2007 - 23:16 Mesaj konusu:
Geçiş olsun arkaşımıza cana gelen mala gelsin diyoruz ama cana gelmeyince insan malına üzülüyo inşallah hasarı ödemeyi kabul etmiştir adam ders olur buda ona _________________
mustafa abicimmm nasarrr değiyoo sizeeee ben anladımmm ... tum m.d benden nasarr boncuguuu. mustafa abicimm cabukk iileşş ne olurr biss naparıss iştee sen olmasannnnnnn bekliorusssss
Tarih: 17.08.2007 - 23:23 Mesaj konusu: Re: mustafacbr600f kaza yaptı
mewlut_06 demiş ki:
arkadaşlar olayını tam saatini bilmiyorum.
arkadaşımız normal yolunda giderken kırmızıda geçen bi aptal şoför buna çarpmış motorda bayağ bi hasar varmış mustafada da ufak defek şişlikler ve sıyrıklar varmış allahtan kırık çıkık yok. kendisinine burdan geçmiş olsun diyorum.
cok gecmis olsun kirmizida gecene aptal söför diyorsun o söför degil bikere aptalda degil sizler daha iyi bilirsiniz ne oldugunu bizim öyle bisey yapmamiz lazim ki böyle lerini bilinclindirmemiz lazim ama nasil bunlardan trafikte okadar cok var ki motorcularin cogu bunlar gibiler yüzünden hayatini kaybediyor kendi hatasindan hayatini kaybedenler cok azdir allah korumus arkadasimizi daha da kötüolabilir di . _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Tarih: 17.08.2007 - 23:29 Mesaj konusu:
Stunter, haklısın kardeş aptal değil başka bişeyde burda sölenmiyo işte bunları temizlemek imkansız bunlar hep oldu bundan sonrada olacak.. maalesef _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız