Tarih: 18.08.2007 - 02:34 Mesaj konusu:
vala takdir ettim sizi Kocaeli MD. aaa durun yaw bende izmitliim aa benim resimlerimde var orda.Kim nezman cekti yaw bunlari.Vala gizli cekim.I7 agustos gunuu boyle bir etkinik ve istten gelen arkadaslar.Hepimze ve bravo. _________________
gökhan ellerine saglık fotolar cok güzel gecede cok güzel gecti..
1-4 eylül arsında yapalım bir organize daha antalyadan misafirim olcak o zaman _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Tarih: 18.08.2007 - 02:37 Mesaj konusu:
viper22 demiş ki:
vala takdir ettim sizi Kocaeli MD. aaa durun yaw bende izmitliim aa benim resimlerimde var orda.Kim nezman cekti yaw bunlari.Vala gizli cekim.I7 agustos gunuu boyle bir etkinik ve istten gelen arkadaslar.Hepimze ve bravo.
abi öldüm resimleri hallederken bak saat 3 buçuk anca bitti biri öldürdü beni _________________ YAKINDA
süperr olmuşş wallla süperr hiç unutulmayacakk bir geceydiiiiiii
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
arkadaşlar ama enes çok güzell tek teker yaptıı göreniniz olduu demiii enes bravo sana daha iiiii sürüşler
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
REPSOL41, sen az degilsinn repsoll ne kadarda farlarınn bed forda benzeseee sen teksinn motorunla tek teker enes süperdinn beni çok mutlu ettinnn motorunlaaaa _________________ hızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu gece kimseyi uyku tutmamış galibaa... baksana kocaeli md nin hepsi online
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
106GTIsss, sinan sende hoş geldin aramızaa...
bizimle oldukca daha cokk adrenalin yaşarsıınn..
bazen tek teker yaparız bazen de şekil a da gözüktügü gibi patlarrızz..
farımız olmaz tuning den gider toros farı alıp takarızz _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Tarih: 18.08.2007 - 08:13 Mesaj konusu:
ellerine sağlık gökhan ..fotolar güzel..we kocaeli md yi bu duyarlı hareketinden dolayı kutluyorum...toplantılar sürekli ellerde bira kutularıyla fotooğraf makinelerine sırıtmayla olmuyor..tekrardan tebrikler kocaeli md _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Tarih: 18.08.2007 - 09:10 Mesaj konusu:
gökhan ellerine saglık.resimleri upload etmek çok vakit alıyor bilirim aranızda olmak çok isterdim ama olamadım.güzel bir org. olmuş.tebrik ediyorum _________________ Cem Karaçetin
Komork Başkanı.
Tarih: 18.08.2007 - 09:41 Mesaj konusu:
harikasınız arkadaşlar
keşke aranızda olabilseydim ama kısmet işte
organizasyonarın devamı dileğiyel.
gökhan ım ellerine sağlık _________________ şadan akar / kocaeli
Tarih: 18.08.2007 - 10:41 Mesaj konusu:
GSX-1300R, fotoğraflar çok güzel çıkmış ellerine sağlık ,çok güzel bir geceydi herkese ayrı ayrı teşekkür ederim çok misafirperversiniz _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız