Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kocaeli md 17 ağustos deprem anısına ve hoş sohbetlermiz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kocaeli md 17 ağustos deprem anısına ve hoş sohbetlermiz

kocaeli md 17 ağustos deprem anısına ve hoş sohbetlermiz
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 18.08.2007 - 02:24    Mesaj konusu: kocaeli md 17 ağustos deprem anısına ve hoş sohbetlermiz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

17 ağustos depremi anısına görevimiz yerine getirdik tüm arkdaşlarmıza teşekkürler ederim.Bizi yanlız bırakmayan dostlarımızada.

yola koyulmak için toplanıyoruz

ve yoldayız gölcük kavaklı sahiline

ve bende eskortluk yapıyorumm Gülümsüyorum

kurallara uygun grup sürüşümüz

viper nickli abimiz

bende önde

ve kavaklı sahilene giriş yapıyoruz

SİZİ SAYGIYLA ANIYORUZZ

Shot at 2007-08-17

karanfillermiz onlar için

oradan çay içmeye

,

kim bu zx-6 ya gsx-1000 94 model farı takmış Şok oldum

şimdi ise giyoruz redlinee nın yanına kuru pasta yemeye

ve geldik

kuru pasta ve kola mühessesimizden

Shot at 2007-08-17

mahallemizin eski java cılarından oda bizlerleydi Delirdim

artık gidiyoruzz

benzinde alalım birz

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 18.08.2007 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vala takdir ettim sizi Kocaeli MD. Alkışlıyorum aaa durun yaw bende izmitliim aa benim resimlerimde var orda.Kim nezman cekti yaw bunlari.Vala gizli cekim.I7 agustos gunuu boyle bir etkinik ve istten gelen arkadaslar.Hepimze Alkışlıyorum ve bravo. Dans
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 18.08.2007 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökhan ellerine saglık fotolar cok güzel gecede cok güzel gecti..

1-4 eylül arsında yapalım bir organize daha antalyadan misafirim olcak o zaman Gülümsüyorum
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 18.08.2007 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viper22 demiş ki:
vala takdir ettim sizi Kocaeli MD. Alkışlıyorum aaa durun yaw bende izmitliim aa benim resimlerimde var orda.Kim nezman cekti yaw bunlari.Vala gizli cekim.I7 agustos gunuu boyle bir etkinik ve istten gelen arkadaslar.Hepimze Alkışlıyorum ve bravo. Dans

abi öldüm resimleri hallederken bak saat 3 buçuk anca bitti biri öldürdü beni Dil çıkarıyorum
106GTIsss
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 18.08.2007 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperr olmuşş wallla süperr hiç unutulmayacakk bir geceydiiiiiii Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum İyi fikir Dans

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar ama enes çok güzell tek teker yaptıı göreniniz olduu demiii enes Alkışlıyorum Alkışlıyorum bravo sana daha iiiii sürüşler

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

REPSOL41, sen az degilsinn repsoll ne kadarda farlarınn bed forda benzeseee sen teksinn motorunla tek teker enes süperdinn beni çok mutlu ettinnn Dans Dans motorunlaaaa
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 18.08.2007 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gece kimseyi uyku tutmamış galibaa... baksana kocaeli md nin hepsi online Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

106GTIsss, sinan sende hoş geldin aramızaa...

bizimle oldukca daha cokk adrenalin yaşarsıınn..

bazen tek teker yaparız bazen de şekil a da gözüktügü gibi patlarrızz..

farımız olmaz tuning den gider toros farı alıp takarızz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 18.08.2007 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık gökhan ..fotolar güzel..we kocaeli md yi bu duyarlı hareketinden dolayı kutluyorum...toplantılar sürekli ellerde bira kutularıyla fotooğraf makinelerine sırıtmayla olmuyor..tekrardan tebrikler kocaeli md Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 18.08.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böylesine anlamlı bir günde beraberliğiniz için kutlarım Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 18.08.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gercekten bravoo Alkışlıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökhan ellerine saglık.resimleri upload etmek çok vakit alıyor bilirim Delirdim aranızda olmak çok isterdim ama olamadım.güzel bir org. olmuş.tebrik ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tesekkürler
Başa dön
red-baron Çevrimdışı red-baron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 18.08.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok anlamı bir organizasyon olmuş. ellerinize sağlık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasınız arkadaşlar Alkışlıyorum
keşke aranızda olabilseydim ama kısmet işte Üzgünüm
organizasyonarın devamı dileğiyel.
gökhan ım ellerine sağlık Bravo
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 18.08.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

laf yok sadece Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
richy
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli / izmit / Merkez

MesajTarih: 18.08.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebirkler kocaeli Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
richy Çevrimdışı richy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.08.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSX-1300R, fotoğraflar çok güzel çıkmış ellerine sağlık ,çok güzel bir geceydi herkese ayrı ayrı teşekkür ederim çok misafirperversiniz Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal