Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 17 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 17 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )

İzmir MD 17 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:02    Mesaj konusu: İzmir MD 17 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her hafta Cuma olduğu gibi yine Punta Cafe'de toplandık.Soma'dan Ekamba ve arkadaşları,Erdek ve Antalya'danda misafirlerimiz vardı Göz kırpıyorum

Punta Cafe sonrasında Go_kart ordanda İnciraltı Turkuaz'da canlı müzik eşliğinde göbek attık.Yine hızını alamayan arkadaşlarım bana her ne kadar illa sende Ooze bar'a gel deselerde beni götüremediler Gülümsüyorum

Giderken artçısı olduğum zardanadam ve dönüşte Tek_Şeker benim kahrımı çektikleri için çok teşekkür ederim seviyorum sizleri Göz kırpıyorum

Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Yıldız_27 kaykaydanmı düştün canım ? acıdımı bi yerin Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

İbRRahim hediyem için çok teşekkür ederim çok beğendim Göz kırpıyorum

Yanlış anlaşılmasın yanındaki kız kardeşiymiş kısmetleri kapanmasın demi ama Göz kırpıyorum

seni pek sık görür olduk murat hayırdır 8 ayın acısınımı çıkartıyorsun Göz kırpıyorum

dedikodu yok çok ayıp Sinirlendim

Go_kart

Er_5'im Recep'im Gülümsüyorum

Tek_Şekerim pek şekerim Dil çıkarıyorum

İşte yine HalilRR oynarken görüntüledim Delirdim İnciraltı Turkuaz canlı müzik keyfi

Özel istek üzerine Çökertmeden çıktıda HalilRR Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 18.08.2007 - 14:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine harika görüntüler..Halil abi çökertmeyi güzel oynadığın verdiğin pozlardan belli,çökertme dediğin ciddi bir oyundur ve gayet ciddi oynanır Gülümsüyorum

Nadir abi seni görür gibi oldum,Maşallah geziyorsun abi,kıskanmaya başladım seni Gülümsüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, eline yüreğine sağlık...çok keifli geçmiş..allah eğlecenizi bozmasın Alkışlıyorum
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yine çk eğlenmişsiniz Dans
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine Çok Güzel fotoğraflar çekmişsiniz teşekkür ederim. kaRRdelen ablam senden bişi rica edicem Halilrr yürüyen karizma abim çökertme oynarken videoya çeksen olur mu?
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daım olsun arkadaslar Alkışlıyorum Alkışlıyorum bu aralar rakıya vurdum kendımı ..azcık sabredın doncem tekrar aranıza...

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık nur Bravo
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine çok uğraşmışsın nur,ellerin dert görmesin Bravo
çok hoş bir geceydi,aranızda olmak büyük bi keyifti
tekrardan beraber olmak dileğiyle Bravo Gülümsüyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, teşekkür ederim saol Bravo

Redlineee, Amin senide bekliyoruz İzmir'e sözün var unutma Göz kırpıyorum

kgabayram, Evet çok eğlendik.

WarCer, Vallaha fotosunu zor çekiyorum ama bakalım video çekmeyede çalışırım senin için Bravo

10UR1, Aman ne iyi ne iyi karadenizde gemilerinmi battı yoksa rakıya vurdun kendini Öfkeliyim Sinirlendim

paradiseeizmir, Bişey değil senide görmek güzeldi Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ekamba, Rica ederim ne demek Göz kırpıyorum bunu saymayız tekrar bekleriz Gülümsüyorum

Başa dön
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, açmı geleyim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline saglık kardeşim yine resimleri konuştur muşsun.....
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara kareler Alkışlıyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, Sen bilirsin gerçi zehirlenmek istemiyorsan istersen tok gel Delirdim

MehmetTan, Saol Mehmet Tan abim Gülümsüyorum

Nemesis_YD, Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Nur'um gecenin güzelliğini anlatan kareleri belirlemişsin yine Çoook seviyorum
Aranızda fazla kalamadım ama telafisini bilahare yaparız.
Adaaaaaa bir dahaki sefere geldin mi daha uzun kal da birşeye benzesin yahu Öfkeliyim
Rabbit'im annem birşeye ihtiyacın olursa lütfen ara, anladın sen Çoook seviyorum
106GTIsss
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 18.08.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eglenmişsinizz walla kıskandımmmm Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum yani bravo sizee Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal