Tarih: 19.08.2007 - 05:20 Mesaj konusu: Suzuki AN 125 HK Hakkında...
Merhaba arkadaşlar bende mondial 151RS vardı çok dert çıkardı bana sonunda sattım, aslında görünümünü, gidişini seviyordum ama servisten çıkmıyordu.
Suzuki AN 125 HK i gördüm geçenlerde aynı benim motora benziyor ama kaliteside benzermi diye tereddütteyim, acaba suzuki bunu çinlilere yaptırıp üstüne markasınımı basıyor.
Bilen, gören, duyan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim...
cemcanci, 151rs ten ıyı olacaktır tahmınım 3.500 ytl falan fıyatı olması lazım..cınde uretılıp uretılmedıgı hakkında bılgım yok ama oyle olsa bıle sonucta suzuki.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 19.08.2007 - 18:33 Mesaj konusu:
fiyat düşmüş 2,800 YTL anahtar teslim, ama tereddütteyim işte bu hafta gidip görecem izlenimlerimi yazarım. Aslında gönlüm X8 Premium da ama koyacak yer yok ziyan olur o motor bende en azından evin etrafın da bir otopark olsaydı..
Kayıt: Jan 15, 2006 Mesajlar: 1261 Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli
Tarih: 19.08.2007 - 21:09 Mesaj konusu:
ben bu motoru fuarda gördüm çok hoşuma gitti geçende motokeyfde test ettiler gene hoşuma gitti bence düşünmeden alınacak bir scooter emin ol seni tatmin eder şuan benim aklımda böyle bir şey olsa hiç terettüt etmeden alırıdım çünki suzuki çünki görünüm güzel çünki sınıfının lideri _________________ TVS SCOOTY PEP 75 (Küçük Ama Çok Etkili)SRHTSGLM 0 RH (+)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_tvs_scooty_pepWQQaXQQ10134165WQQpXQQdisplayitem&keyword=tvs
Tarih: 20.08.2007 - 02:47 Mesaj konusu:
arkadaşlar inşallah dediğiniz gibidir, 4 gün oldu motorumu satalı sanki bi dostumu kaybetmiş gibiyim.
birde anlayan varmı bilmem. benim mondial 150cc 8 beygir gücündeydi, suzuki 125cc ancak 9 beygir.
şimdi ben mondial le bu dengelerde 90 kmh yaparken suzuki ile kaç kmh yaparım? güzel bir matematik sorusu oldu
napim bu değerler ne anlama gliyor anlamıyorum
lütfen yardımcı olun aliim şu motoru, yapısı 151RS ye okadar çok benziyor ki ister istemez ön yargılı oluyor insan...
Tarih: 20.08.2007 - 22:29 Mesaj konusu:
çin motosikletleriyle kaliteli markaların ürettiği bu kategori motosikletleri karıştırmamakta fayda var.AN125 modelini bir süre kullandım.herhangi bir sorun yada sıkıntı gözüme çarpmadı.yağ filtresi bile koymuşlar .kullanımı rahat ve konforlu.sonuçta scooter kategorisinden bir araç.hiç bir şekilde mükemmel artılar beklenemez ama günümüzde scooter'ın her eve lazım bir ürün olduğunu düşünürsek,kaliteli bir marka ve modeli hiç bir çin motosikletine değişmeyin derim.bunun dışında yamahanın ve diğer markalarında aynı kategorilerde modelleri var ama kullanımını v.b hallerini pek beğenmedim.scooter olarakta uzun süredir Kymco Agility 125 kullanıyorum ve çokta memnunum.açıkcası başka bir scooter modeline değişmem.böyle bir model de düşünürüm derseniz gözden geçirmenizde fayda var.iyi günler.. _________________ Let the good times roll.
www.motorparca.com
Tarih: 21.08.2007 - 07:14 Mesaj konusu:
Honda Dylan düşünüyordum ancak önemsenecek kadar çok kişiden 5000 km ye kadar 3. hatta 4. egzoz değiştirildiğini duydum ve garantiden değiştirmişler demekki bir üretim hatası var o yüzden seçeneklerim arasından çıktı.
dediğiniz gibi tabiki hız için istemiyorum ama en az bi 80 km yapsın ki otoyolda ezilmeyelim
zaten normalde işe gidip gelirken 50 - 60 km hızlar arasında kullanıyorum hem az yakıyo
şu suzukiye dokunmam lazım çatlayacam yoksa çok merak ettim, istinyede varmı acaba gece çalışıyorum bu hafta, gidemedim hala
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız