Tarih: 19.08.2007 - 14:05 Mesaj konusu: MOTOR nedir? HERKES KENDİ TANIMINI YAZABİLİR!!!
Bana göre, motor; ne bir süs eşyasıdır ne de bir ulaşım aracı motor çok yoğun bir tutkudur sadece.
Onu sürmek amacınız bir yere gitmek, ulaşmak değil sadece onu sürmektir işte...
Üzerinde durup süratlenirken rüzgarı hissetmek ve trafikte sıkışmış bekleyen
arabaların arasından geçerken içten içe gülmek...
Geceleyin çevre yolunda süratle giderken önünüze kedi-köpek fırlamasın diye dua etmek...
Onu kullanırken her gaz verişte neden motorsikleti sevdiğinizi bir kez daha hatırlamaktır motor... _________________ Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Tarih: 19.08.2007 - 16:23 Mesaj konusu:
Seyyahkedi adlı üyemizin açtığı topikteki enfes yazının içinden alınmış harika bir paragrafla cevaplamak istiyorum;
"İnsanlık tarihi popüler kültürler ve onlara tepkiyle gelişen kültlerle doludur. Rock tarihi, 68 kuşağı, Avrupa bohemleri, Beatnick’ler hep aynı heyecanla tutuştular. Bugün bu ateş bir miktar sönmüş görünse de sen buna aldanma. İnsanoğlunun doğasında isyan vardır ve motosiklet bunun dışa vuruluş şekillerinin en güzellerinden biridir. Motosiklet bir ulaşım aracı değildir, bir isyan aracıdır, bunu kafandan çıkarma.
" _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Tarih: 19.08.2007 - 17:07 Mesaj konusu:
heyecan
tutku
korku
özgürlük
benim kırmızı çileğim _________________ Ömür dediğin üç gündür,
Dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür, o da bugündür
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 19.08.2007 - 17:23 Mesaj konusu:
motosiklet bana göre yeri geldiğinde ulaşım aracı yeri geldiğinde eğlencedir,bazen kafa dağıtmak için yalnızlığınıza ortak olan bir arkadaştır ama asla bir insanla kıyaslanamaz. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
M aneviyat
O rtam
T utku
O
R uh
daha sölemek isteyipde söliyemedigim birçok şey hayatın tadı........................... _________________ bedenler bakire olmuş önemi yogh ! beyinler fahişe olmasın...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız