Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ön dişliyi büyütmek ne kazandırır ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ön dişliyi büyütmek ne kazandırır ?

Ön dişliyi büyütmek ne kazandırır ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Ön dişliyi büyütmek ne kazandırır ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çok merak ediyorum acaba 125 lik manuel vites bir motorun orjinal 15 olan ön dişlisini 17 yapsak bize ne kazandırır ?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zagor_tenay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/çeşme

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım bıldıgım kadarıyla olumlu yonler vıbrasyon bıze az yansıyor ve max 5km suratte artıs oluyor olumsuz olarak ta yakıt da artıs oluyor ve motor hıısedılenın aksıne daha yuksek devırde calısııp asırı yıpranıyor devamını motor delılerının tecrubelerıyle beraber ogrenelım .......
ZAGA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nası yanı sanzıman içindeki sişlileri mi değişecen yoksa arkadaı kını mı değişecen arkayı değişirsen yavaslar ama yokuslarda ii çıkar onu buyütürsen hızlanır pisiklet misalı yanıı bence tabı

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

hehe pisiklet yazmsım dil alıskanlığıı bisiklet olcak türkçeyü katlettim İstemiyorum
Başa dön
ZAGA Çevrimdışı ZAGA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vites aralıkları uzuyor ve keyifli oluyor. örn : 1. vites 20 km yaparken 25 km yapıyor

titreşimi hissedilecek kadar kesiyor

yakıt tüketimi azaltıyor

geç ve oturaklı hız artışı

faydalı bir değişim bende büyüttüm. OK

olumsuz yönleri yokuşlarda krank a binen yük daha agır oldugu için biraz bayıla oluyor
YamahaCryptonR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKHİSAR

MesajTarih: 19.08.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger on dıslıyıı buyultursen vıtes araların uzar...motor kendını sonradan toplar ve son hızı oncekıne gore artıs gosterır..ama 15 olan bır dıslıyı 17 yapmak sakıncalı olabılır..motorun kaldırmayabılır..16 dene sonra 17 dene hangısı hosuna gıderse, hangınde motor daha ii olursa onu takk..bence degıstırr Göz kırpıyorum
Başa dön
YamahaCryptonR Çevrimdışı YamahaCryptonR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında ben son hızı artırmayı değilde motorun torkunu yükseltip 0-100 ü en kısa zamanda tamamlamayı düşünüyorum peki ön dişliyi küçültsek nasıl bi değişim olur....
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eradnan, küçültürsen çok seri olur. kalkışları filan tekere bile gelir. ama bunun olumsuz yönüde motor çok hızlı çevirmek zorunda kalır yakıtın anasını aglatır aşınma desen dizz boyu sıcaklık sogutma sorunu titreşim OK küçültmek pek mantıklı degil. bence ya büyüt ya standart kalsın
YamahaCryptonR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKHİSAR

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen bide motorun markasını yazarsan sana daha ii yardımcı olabılırım Göz kırpıyorum
Başa dön
YamahaCryptonR Çevrimdışı YamahaCryptonR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor keeway speed150
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 21.08.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında en guzelı hıc oynamamaktır motorun cok ıyı durumdaysa kaldırabılır ama muallakta bı durumdur buda ama ılla oynayacagım dersen bence arka dıslı ıle oyna cunku arka dıslıden daha ınce ayar yapılır on dıste 1 dıs bıle cok yada az gelebılır ınce ayar olmaz yanı
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 23.08.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eradnan demiş ki:
motor keeway speed150

Makinen zaten oldukça zayıf bir güce sahip, öndişli 15 den 17 olarak değişirse yokuşlarda kalkışta bile zorlanacaksın İstemiyorum Hele iki kişilik kullanımda Beğenmedim Bence de hiç elleme Bravo

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 23.08.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kocaman bir HİÇ Bravo HAYIR KENdimden biliyorum Dil çıkarıyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 24.08.2007 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence oynama ben denedim ve işe yaramadığını gördüm düz yolda uzar bu doğru son hızda 5 10 km civarında artar ama yokuşlarda bir vites aşağı çıkarsın kalkışın zayıflar iki kişi dik bi yokuşta debriyaj balatasını bile sıyırabilirsin
küçültürsende tam tersi olur

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SeRhAt_ApAk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.09.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kanuni seyhan 125t var ben bunun arka dişlisini küçültmek istiyorum küçültürsem serileşir ama titreşimi azarlırmı ve kaç düş küçültmem gerekir??
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.09.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar motorları amacına uygun kullanın herzaman. 125 cc motora ne yaparsan yap eline bişey gecmez sonuçta 125cc o makina! oyuzden kurcalamadan binersen en azından daha uzun süre işini görür!
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal