Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - II.Seferihisar Sığacık Tekne Gezisi Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

II.Seferihisar Sığacık Tekne Gezisi Fotoğrafları

II.Seferihisar Sığacık Tekne Gezisi Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:31    Mesaj konusu: II.Seferihisar Sığacık Tekne Gezisi Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yoğun istek üzerine düzenlenen II. Seferihisar tekne gezimiz yine çok keyifli geçti.Bir önceki geziye katılamayan arkadaşlarımızı da aramızda görmek mutlululuk vericiydi.

Bizce güzel geçen bir günü sizin için kareledik.Umarım sizde fotoğraflara bakarken aynı keyfi alırsınız.Siyah beyaz ve renkli olarak gözlerinize ziyafet hazırdır.... Göz kırpıyorum

İyi Seyirler....

Her zaman ki gibi Gündoğdu meydanında toplanmaya başladık.Diğer arkadaşlarımız bizi Seferihisarda beklediği için pek kalabalık sayılmazdık.
İstanbul Md'den misafirlerimizde vardı...

MotorDelisinin Fanatiği Sedat..

Yolculuk başlasın...

Md nin ufak cadıları.

Ve teknedeyiz.....

Reklamlar....Md tisortleri ve modellerimiz soldan sağa R1sexmurat,Hakan Dİnçer,bikehoper
arada şapkasından tanıma imkanı bulabilceğiniz "beni çek beni çek" diyen HalilRR Dil çıkarıyorum

HalilRR bizi kanatlarının altına aldı. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ve birazda Nostalji.Siyah beyaz fotoğraflar ve karşınızda İzmir Md
Hakan Dinçer,Rabbit

Arapkadri,Acuzeseda

Pearl,sokemon

Coach2003 ve Eşi

Bekr ve Eşi

HalilRR,alestevardiya

Arapkadri,acuzeseda,arkadaki gözlerini patlatan ise acuzenin kızı Göz kırpıyorum

Sırayla İstanbul Md
_KARAKIZ_,KemalRR,alestevardiya

HalilRR ve Ben BeLiaL ,barış imzalamaya karar verdik.

Anlaşmamız sadece saniyeler sürdü.Son yine aynı.... Şok oldum

Bunun rövanşı son gülen iyi güler.Nhahaha Delirdim Delirdim

İzmir'imin kızları... Bravo
Rabbit,Davşim benim ne güzelde bakmış öyle masum masum.
İçinden geçenler ise"rahat bırakın beni bi güneşlenemedim sizin yüzünüzden Sinirlendim " Dil çıkarıyorum

BeLiaL,miş.Kim bu tanıyan var mı ¿ Dil çıkarıyorum

Araya İzmir aşığı Ankara Kızlarından _KARAKIZ_

İstanbul Kızlarından birisi dahaaa blusea83,Seni tanımak güzeldi. Göz kırpıyorum Bunu saymayız Bir daha bekleriz.

bikehoper'in eşi Emine ablamız...

Çok yüzdük çok yoruldukkkk.Molaaa
Rabbit,BeLiaL

Bayanlar....

Ve Baylar.....

Blackcat

Ege2004

Mehmet Tan

Hakan Dinçer

Mehmet Tan,bikehoper

Ceymo

Ve zardanadam

Ve işte bize eşlik eden tekneler ve balık zifayetimiz...

Mağara Fotoğrafları...

Ve martılar bir sürü martı var bizimle gelen...

Sizde bizim kadar keyif aldınız mı¿
Kesin serinlemişsinizdir de şimdiii.....
Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son BeLiaL tarafından 20.08.2007 - 01:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belial Çok Teşekkürler Halil abi vücut biraz yağ başlamış Üzgünüm
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 20.08.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, yavruşum valla ahhh ahh....ne güsel toplanmışsınız,gitmişsiniz,gezmişsiniz,eğlenmişsiniz...ah o gemide bende olsaydım açık denizlere yol alsaydım falan die bi şarkı vardı ya onu mırıldanır oldum şimdi kendi kendime Gülümsüyorum

hadi bakalım eylemlere devam Çok gülüyorum
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 20.08.2007 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar güzel olmuş insanın içi gidiyor orda olmak için . ellerine sağlık güzel fotolar belial Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 20.08.2007 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için tesekkürler eglendıgınız her halınızden belli darısı bizim basımıza ama malüm 7/24 calısacaz utanmasak neyse allah hep birlikte daim etsin mutlulugumuzu işallah
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 20.08.2007 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyifli,bol gülücüklü,sulu ve çamurlu güzel bir gün geçirdik yine. Delirdim katılan herkese ve fotoğraflar için teşekkürler. Bravo
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 20.08.2007 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bire bir gördüğümüz insanları tekrardan burda görmek ayrı bir keyif verici olay Delirdim
İlkini aratmayacak kadar güzel bir tekne turu olmuş... Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.08.2007 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zevkli bir gezi olmuş, beyazpapağan ve blusea83 sizleri görmek güzel..
Allah içinize sindirsin.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, Teşekkürler arkadaşım fotolar için Göz kırpıyorum harika bir gün geçirmişssiniz herhalinizden belli, herkes mutlu Bravo

HalilRR, abi günün jokeri senmişssin herhalde Alkışlıyorum
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 20.08.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine herzaman ki gibi harika bir gün geçmiş.Allah içinize sindirsin arkadaşlar. Bravo Ben son anda çıkan bir aksilik yüzünden ne yazık ki katılamadım Üzgünüm

BeLiaL,Sinem'im fotolar yine muhteşem görünüyor.Emeğine sağlık canım Alkışlıyorum Alkışlıyorum
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 20.08.2007 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşekkür ederiz resimler için ellerinize sağlık. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 20.08.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, ellerine sağlık şeker.. bu hafta 3 defa niyetlendim orda olabilmek için.. ama ne fayda Ağlıyorum birinde işleri bitiremedim.. sonra blusea83(deniz) le konustuk hadi gitsek mi gidelim mi derken o gitti ben kaldım.. hadi hiç olmadı pazar günü tekne gezisine gitsek mi dedik onda da bi arkadas kaza yaptı gelemedik falan filan derken kısmet değilmiş Gülümsüyorum
eğlenceniz bol olsun.. umarım bigünde benimle olsun Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.08.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir pazar günü geçirdik. fotolar için sağol sinem. Alkışlıyorum

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 20.08.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyifli,eğlenceli ve macera dolu bir gündü.katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
BeLiaL, ablam ellerine,emeğine gönlüne sağlık;her şey senin sayende daha güzel ve kalıcı oldu. Bravo

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
forzafirenze
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 20.08.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum
orada olmak için neler yapmıştım bir bilseniz ama talihsizlik beni seviyor sanırım.
Bravo BeLiaL eline sağlık çok güzel kareler yakalamışsın ve bizlerede orada olmuş hissi vermişsin teşekkür ederim. Alkışlıyorum
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Başa dön
forzafirenze Çevrimdışı forzafirenze Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal