Yoğun istek üzerine düzenlenen II. Seferihisar tekne gezimiz yine çok keyifli geçti.Bir önceki geziye katılamayan arkadaşlarımızı da aramızda görmek mutlululuk vericiydi.
Bizce güzel geçen bir günü sizin için kareledik.Umarım sizde fotoğraflara bakarken aynı keyfi alırsınız.Siyah beyaz ve renkli olarak gözlerinize ziyafet hazırdır....
İyi Seyirler....
Her zaman ki gibi Gündoğdu meydanında toplanmaya başladık.Diğer arkadaşlarımız bizi Seferihisarda beklediği için pek kalabalık sayılmazdık. İstanbul Md'den misafirlerimizde vardı...
MotorDelisinin Fanatiği Sedat..
Yolculuk başlasın... Md nin ufak cadıları.
Ve teknedeyiz..... Reklamlar....Md tisortleri ve modellerimiz soldan sağa R1sexmurat,Hakan Dİnçer,bikehoper
arada şapkasından tanıma imkanı bulabilceğiniz "beni çek beni çek" diyen HalilRR HalilRR bizi kanatlarının altına aldı.
Ve birazda Nostalji.Siyah beyaz fotoğraflar ve karşınızda İzmir Md Hakan Dinçer,Rabbit Arapkadri,Acuzeseda Pearl,sokemon Coach2003 ve Eşi Bekr ve Eşi HalilRR,alestevardiya Arapkadri,acuzeseda,arkadaki gözlerini patlatan ise acuzenin kızı
Sırayla İstanbul Md
_KARAKIZ_,KemalRR,alestevardiya HalilRR ve Ben BeLiaL ,barış imzalamaya karar verdik.
Anlaşmamız sadece saniyeler sürdü.Son yine aynı....
Bunun rövanşı son gülen iyi güler.Nhahaha
İzmir'imin kızları... Rabbit,Davşim benim ne güzelde bakmış öyle masum masum.
İçinden geçenler ise"rahat bırakın beni bi güneşlenemedim sizin yüzünüzden " BeLiaL,miş.Kim bu tanıyan var mı ¿
Araya İzmir aşığı Ankara Kızlarından _KARAKIZ_
İstanbul Kızlarından birisi dahaaa blusea83,Seni tanımak güzeldi. Bunu saymayız Bir daha bekleriz.
bikehoper'in eşi Emine ablamız...
Çok yüzdük çok yoruldukkkk.Molaaa
Rabbit,BeLiaL Bayanlar.... Ve Baylar..... Blackcat Ege2004 Mehmet Tan Hakan Dinçer Mehmet Tan,bikehoper Ceymo
Ve zardanadam
Ve işte bize eşlik eden tekneler ve balık zifayetimiz...
Mağara Fotoğrafları...
Ve martılar bir sürü martı var bizimle gelen...
Sizde bizim kadar keyif aldınız mı¿
Kesin serinlemişsinizdir de şimdiii..... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
En son BeLiaL tarafından 20.08.2007 - 01:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 20.08.2007 - 00:42 Mesaj konusu:
BeLiaL, yavruşum valla ahhh ahh....ne güsel toplanmışsınız,gitmişsiniz,gezmişsiniz,eğlenmişsiniz...ah o gemide bende olsaydım açık denizlere yol alsaydım falan die bi şarkı vardı ya onu mırıldanır oldum şimdi kendi kendime
hadi bakalım eylemlere devam _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 214 Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz
Tarih: 20.08.2007 - 01:40 Mesaj konusu:
paylaşım için tesekkürler eglendıgınız her halınızden belli darısı bizim basımıza ama malüm 7/24 calısacaz utanmasak neyse allah hep birlikte daim etsin mutlulugumuzu işallah _________________ GÜZELLİĞİNİ ZAMAN GÖTÜRMÜŞ ZALİM İNSANLAR SENİ BİTİRMİŞ GURURLU BAŞIN YERLERE DEGMİŞ HİÇ DÖNMESEYDİN DÖNMESEYDİNNNNNNN.......
CENGİZ KURTOĞLU
Bire bir gördüğümüz insanları tekrardan burda görmek ayrı bir keyif verici olay
İlkini aratmayacak kadar güzel bir tekne turu olmuş... _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 20.08.2007 - 08:49 Mesaj konusu:
BeLiaL, ellerine sağlık şeker.. bu hafta 3 defa niyetlendim orda olabilmek için.. ama ne fayda birinde işleri bitiremedim.. sonra blusea83(deniz) le konustuk hadi gitsek mi gidelim mi derken o gitti ben kaldım.. hadi hiç olmadı pazar günü tekne gezisine gitsek mi dedik onda da bi arkadas kaza yaptı gelemedik falan filan derken kısmet değilmiş
eğlenceniz bol olsun.. umarım bigünde benimle olsun _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
keyifli,eğlenceli ve macera dolu bir gündü.katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
BeLiaL, ablam ellerine,emeğine gönlüne sağlık;her şey senin sayende daha güzel ve kalıcı oldu. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Tarih: 20.08.2007 - 09:54 Mesaj konusu:
orada olmak için neler yapmıştım bir bilseniz ama talihsizlik beni seviyor sanırım.
BeLiaL eline sağlık çok güzel kareler yakalamışsın ve bizlerede orada olmuş hissi vermişsin teşekkür ederim. _________________ l´empereur
0 rh +
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozu dumanı yutarsın...
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız