Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Scooter ibreyi sona dayarmıymış? Dayarmış :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Scooter ibreyi sona dayarmıymış? Dayarmış :)

Scooter ibreyi sona dayarmıymış? Dayarmış :)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.08.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Scooter ibreyi sona dayarmıymış? Dayarmış :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

Bu scooter 140 yapıyor. Acaba kaç cc??? Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 20.08.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin malı bir scooter a benziyor ama yinede helal olsun
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.08.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunda bi yanlış var her iddasına girerim hiç bir çin malı scooter 140yapmaz onun kmsinde bişiler var
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.08.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xciting, ne yalan söyliyeyim bana da öyle geldi.
Benzin ibresi sonda, 140 Basıyor gibi ama asfalta baktığınız zaman sanki 50 -60 arası gidiyor gibi.
Valla bende anlayamadım ? ? ?
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım eskı mondıal 150 kn de 170 felan basıyodu hatta devır saatı 25000 devır felan donuyodu hatta bı keresınde ıkı tur attıgına sahıt oldum normaldır
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 20.08.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu motorun ibresinde bı bokluk var yada işlemli bi motor galiba ama gercektende bu hızlara ulasıyorsa bravo valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.08.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

işlemli bi motor galiba

ayarlı diyecektin sanırım Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Scootere de işlem geçiyorlarmı??????????
Hadi mobylette puch a filan ayar geçiyorlarda scootere ilk defa duydum...
Başa dön
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 20.08.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani sokak agzı oldu bıraz pardonnnnn
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mmuzoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 20.08.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi
olabilir veyahut satici arkadaslardan biri motorlarin satilmasi için yapm1_ oldugu bir oyundur olamazm1 himm?
Alkışlıyorum yinede alksisi hak etti
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCE SCOOTER IN KM SAATİ BOZUK BENDEDE 150 ZAT VARDI İBRE SONUN SONUNA DAYANIYORDU YANİ BOZUKTU
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLDBERG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 20.08.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MONDIAL RS 151 BU YAW İPRESİ BOZUKTUR YOKSA BAŞKA TÜRLÜ İMKANSIZ (FİZİK KURALLARINA AYKIRI) Çok gülüyorum
Başa dön
GOLDBERG Çevrimdışı GOLDBERG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.08.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLDBERG demiş ki:
MONDIAL RS 151 BU YAW İPRESİ BOZUKTUR YOKSA BAŞKA TÜRLÜ İMKANSIZ (FİZİK KURALLARINA AYKIRI) Çok gülüyorum

aynen Bravo Bravo Bravo
her iddasına varım bu motor 140km/h yapsın ne diyim yapsa zaten herkes mondial biner Çok gülüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 20.08.2007 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet mondıallerın km bozulunca kendını 60 km le giderken nasıl yapıyorsa Çok gülüyorum km saatnde limitörde gösterıyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çok gülüyorum

desibel67@hotmail.com____kahadeer@w.cn
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 20.08.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Korkulur bu scooterlardan Dil çıkarıyorum ...
Güzel bir paylasim olmus cengiz dostum Bravo
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 20.08.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendi dünyasında 140km/h olsada o aslında max 90-100km/h de
yinede çekik gözlüler mümkün mertebe hissettirmeye çalışıyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal