Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor kullandığım için hayattayım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor kullandığım için hayattayım

motor kullandığım için hayattayım
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 20.08.2007 - 19:16    Mesaj konusu: motor kullandığım için hayattayım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GEçen akşamüstü BORNAVA tarafına bir işim düştü motorumla cıktım yola.bir arkcımda wardı neyse olaya geceyim.BAYRAKLI köprüyü geçtikten sonraki düzlükteydim orta şeritte 70-90 arası bi hızla seyirediyorum önümde doblo onun solunda bi polo en sağ şerit boş bu şekilde seyir halindeyiz bir anda frenleri köklediler herkez sola kaçmaya başladı ben sap gibi kaldım orta şeritte önümdeki doblo yüzünden cok ilersini göremiyorum yolun , bir baktım yolun ortasında beyaz bi clio sağ şerittede bi başka araç hafif yan dönmüş duruyor insanlar arabaların etrafında fren yapıp sol şeride kayamayı denedim ama imkansızdı gazverip sol şeritteki polonunda önüne geçemezdim o an sadece 2 araç arasındaki boşluğu gördüm 3 metrelik bi araydı ama insanlarda wardı orda yapacak başka birşey olmadı için arasından geçtim zor yırrttım.İNSan yola bir levha koyar ne bilim araçları sağ şeride ceker 2 şeridide kapamanın öyle biryerde anlamı yok zaten polo ile doblodakiler acemi olsaydı orda en az 5 -6 kişi ölürdü neyse ucuz yırttık allah kimseye göstermesin Beğenmedim o an sadece arkcımı düşündüm ve ordaki insanları düşündüm kimseye birşey olmaması bir mucizeydi Beğenmedim eğer araba ile bu olayı yaşasaydım sanırım bi katliam olurdu orda cünkü benm kacak hiç bir yerin yoktu bir anda orta şeritte duran araçla burun buruna geldim motor kullandığım için kimseye birşey olmadı Beğenmedim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 20.08.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 20.08.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum gecmıs olsun aman kendıne dikkat et allah korumus valla seniii
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 20.08.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmış olsun o yol cok tehlikeli
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 20.08.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun...
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 20.08.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, büyük geçmiş olsun atlatabildiğine gerçekten sevindim.Allah hepimizi korusun
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 20.08.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur geçmiş olsun. Ülkemizde kaza sonrası yolda önlem almadıkları için neredeyse kazalardaki kadar ölüm ve yaralanma olayları oluyor. Halbuki kural ne; Kaza sonrasında İLK ÖNCE KENDİ VE YARALILARIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAKSIN ama bunu kimse önemsemiyor, bişey olmaz diyip geçiyorlar
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 20.08.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim verilmiş sadakan varmış olay bundan ibaret...
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar heralde kaza yerinde değişiklik yapmayalım diye bekliyorlardı farkında değiller heralde araçların yerini değiştirmeyeyim diye beklerken dünya değiştirecekler o gibi durumda çok akılcı bir şeklde kararlı davranıp gideceğin yeri anında tayin etmen seni kurtarmış burda refleks çok önemli geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bosphorus_31
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun vallahi, büyük bir olay atlatmışsın.Soğuk kanlılığın kurtarmış seni bravoo Alkışlıyorum
Başa dön
Bosphorus_31 Çevrimdışı Bosphorus_31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.08.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onur geçmiş olsun lem Şok oldum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun biz buna kader diyoruz motor yada otomobil kullanmayla alakası yok başka bir durumdada otomobil kullanıyor olmak şanslı bir durum olabilirdi Bravo
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.08.2007 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun...
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 20.08.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Onur.. Yaşadığın olay gerçekten şehir içinde başımıza çok sık gelen bir durum. Herkes kafasına göre heryerde ve herzaman durabiliyor, dönebiliyor, vs her numara oluyor.. Bir an düşündüm de, şayet 70-90 hızla değil de, 40-50 km hızla gidiyor olsaydın? fren yaparak durabilme ihtimalin daha fazla olmazmıydı?.. Şehir içinde hız limiti de malum? zaten 50 km/h maksimum.. Bilmiyorum...
Bu gibi durumlar her an tekrarlanabileceğine göre? bence şans kullanmak yerine tedbir alarak şehir içinde hızımızı azaltsak, hayatta kalma ihtimalimiz çok daha fazla olur zannediyorum.. Ayrıca ARTÇI' larımızı günahsız yere de bu tür olaylarda mağdur olmaktan korumuş oluruz.. Ne dersin?
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 20.08.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, o yoldan nefret ediyorum zaten
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal