Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 20.08.2007 - 19:16 Mesaj konusu: motor kullandığım için hayattayım
GEçen akşamüstü BORNAVA tarafına bir işim düştü motorumla cıktım yola.bir arkcımda wardı neyse olaya geceyim.BAYRAKLI köprüyü geçtikten sonraki düzlükteydim orta şeritte 70-90 arası bi hızla seyirediyorum önümde doblo onun solunda bi polo en sağ şerit boş bu şekilde seyir halindeyiz bir anda frenleri köklediler herkez sola kaçmaya başladı ben sap gibi kaldım orta şeritte önümdeki doblo yüzünden cok ilersini göremiyorum yolun , bir baktım yolun ortasında beyaz bi clio sağ şerittede bi başka araç hafif yan dönmüş duruyor insanlar arabaların etrafında fren yapıp sol şeride kayamayı denedim ama imkansızdı gazverip sol şeritteki polonunda önüne geçemezdim o an sadece 2 araç arasındaki boşluğu gördüm 3 metrelik bi araydı ama insanlarda wardı orda yapacak başka birşey olmadı için arasından geçtim zor yırrttım.İNSan yola bir levha koyar ne bilim araçları sağ şeride ceker 2 şeridide kapamanın öyle biryerde anlamı yok zaten polo ile doblodakiler acemi olsaydı orda en az 5 -6 kişi ölürdü neyse ucuz yırttık allah kimseye göstermesin o an sadece arkcımı düşündüm ve ordaki insanları düşündüm kimseye birşey olmaması bir mucizeydi eğer araba ile bu olayı yaşasaydım sanırım bi katliam olurdu orda cünkü benm kacak hiç bir yerin yoktu bir anda orta şeritte duran araçla burun buruna geldim motor kullandığım için kimseye birşey olmadı _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 214 Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz
Tarih: 20.08.2007 - 19:27 Mesaj konusu:
dostum gecmıs olsun aman kendıne dikkat et allah korumus valla seniii _________________ GÜZELLİĞİNİ ZAMAN GÖTÜRMÜŞ ZALİM İNSANLAR SENİ BİTİRMİŞ GURURLU BAŞIN YERLERE DEGMİŞ HİÇ DÖNMESEYDİN DÖNMESEYDİNNNNNNN.......
CENGİZ KURTOĞLU
Tarih: 20.08.2007 - 20:54 Mesaj konusu:
yamaha_onur, büyük geçmiş olsun atlatabildiğine gerçekten sevindim.Allah hepimizi korusun _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 20.08.2007 - 21:02 Mesaj konusu:
yamaha_onur geçmiş olsun. Ülkemizde kaza sonrası yolda önlem almadıkları için neredeyse kazalardaki kadar ölüm ve yaralanma olayları oluyor. Halbuki kural ne; Kaza sonrasında İLK ÖNCE KENDİ VE YARALILARIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAKSIN ama bunu kimse önemsemiyor, bişey olmaz diyip geçiyorlar _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
adamlar heralde kaza yerinde değişiklik yapmayalım diye bekliyorlardı farkında değiller heralde araçların yerini değiştirmeyeyim diye beklerken dünya değiştirecekler o gibi durumda çok akılcı bir şeklde kararlı davranıp gideceğin yeri anında tayin etmen seni kurtarmış burda refleks çok önemli geçmiş olsun
geçmiş olsun biz buna kader diyoruz motor yada otomobil kullanmayla alakası yok başka bir durumdada otomobil kullanıyor olmak şanslı bir durum olabilirdi
Tarih: 20.08.2007 - 22:36 Mesaj konusu:
geçmiş olsun... _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1986 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 20.08.2007 - 22:40 Mesaj konusu:
Sevgili Onur.. Yaşadığın olay gerçekten şehir içinde başımıza çok sık gelen bir durum. Herkes kafasına göre heryerde ve herzaman durabiliyor, dönebiliyor, vs her numara oluyor.. Bir an düşündüm de, şayet 70-90 hızla değil de, 40-50 km hızla gidiyor olsaydın? fren yaparak durabilme ihtimalin daha fazla olmazmıydı?.. Şehir içinde hız limiti de malum? zaten 50 km/h maksimum.. Bilmiyorum...
Bu gibi durumlar her an tekrarlanabileceğine göre? bence şans kullanmak yerine tedbir alarak şehir içinde hızımızı azaltsak, hayatta kalma ihtimalimiz çok daha fazla olur zannediyorum.. Ayrıca ARTÇI' larımızı günahsız yere de bu tür olaylarda mağdur olmaktan korumuş oluruz.. Ne dersin? _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız