Tarih: 20.08.2007 - 20:00 Mesaj konusu: Çanakkale Md Yerel Basında..
ayrıcalıklıyız.. çünkü motorcuyuz.. motordelisiyiz.. hiç bi grubun başaramadığı dostluğa sahibiz.. ve biz her yerdeyiz.. çanakkale md olarak küçücük bi kartopuyken kocaman bi çığ olma yolunda emin adımlarla devam ediyoruz fazla söze gerek yok MD ayrıcalığı Türkiye'nin her yerinde..
HABER:
MOTORDELİLERİ ÇANAKKALE’DE
Fotoğraflara bakıp bir deliler topluğu olduğunu sanmayın. Bir internet birlikteliğinin hayata yansıması. Motosiklete gönül veren bu deliler www.motordelisi.com adresinde buluşuyor.
Motordelisi’nin kendilerinin motosiklete olan delice bağlılıklarını, aşklarını ifade eden en güzel kelime olduğunu söyleyen motordelileri, bu isimle oldukça özdeşleşmiş güler yüzlü enerji dolu, samimi, sımsıcak bir topluluk. İşin eğitim yanına verdikleri önem kadar yaptıkları sosyal faaliyetler de bu topluluğun açık ara diğer oluşumlardan farklı ve önde olduğunu gösteriyor.
Şimdilik 43.000 üye sayısına sahip İzmir merkezli Motordelisi Motosiklet Spor Kulübü yıllardır süren çabalarının sonucunu alarak T.M.F.’nin onayı ile,artık lisans verebilme ve T.M.F. nin yaptığı her türlü aktiviteye M.D.S.K. olarak katılıp görev üstlenmeye hak kazanmış.
Motordelisi Motosiklet Spor Kulübünün ülkemizde motosiklet sporunun gelişmesi adına attığı ciddi adımlar, tüm motosiklet camiası tarafından ilgi ve beğeniyle izleniyor. Kendilerine başarılar diliyoruz. Ücretsiz üyelik için www.motordelisi.com _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
nofeaR6, Yaşasın Çanakkale.Sadece Çanakkale değil bütün şehirler MD.com adına çığırlar açıyor.Gitgide büyüyoruz.Bir adım da Çanakkaleden geldi.Bravo arkadaşlar hepinizi kutluyorum... _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
nofeaR6, Organizatör olduğundan beri çanakkale gibi güzel bir ilimizde ne kadar değişiklik olduğunu görmemek elde değil..
Başta sayın org. Pınar'ı ve Çanakkale MD'yi
Helal olsun size arkadaşlar.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 20.08.2007 - 20:32 Mesaj konusu:
Çanakkale Md'ye inanılmaz desteği olan canım arkadaşım Hamit köşesinde bize yer verdiğinden dolayı ayrıca çok teşekkür ederim HakanDincer, sizler başlattınız bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz devamı için.. ve ufak tefekte olsa yaptığımıza inanıyorum..
HaYaBuSa, biz motorcuyuz her yerdeniz.. ve hep beraberiz desteğin için sağol society, şeker teşekkür ederim.. hepimiz için elimizden geleni yapıyoruz.. hiç bi şey bireysel değil.. Çanakkale Md grubu olarak hep burdayız..
izmirlihonda, ekamba, teşekkürler arkadaşlar.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
nofeaR6, ve tüm Çanakkale MD ye birlik , beraberlikleri ve dostlukları için teşekkürler.Muhteşemsiniz _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
nofeaR6, Tebrik ediyorum.Ahmet abimin dediği gibi MD ciler olarak hızlı ve istikrarlı ilerliyoruz.Haftasonu buranın yerel televizyon kanalında bize (Konya MD) özgü program yapılacak.Süperiz.Durmak yok. _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tarih: 21.08.2007 - 09:08 Mesaj konusu:
zxrhalit, yaavv gerçekten biz süperiz galiba diyy mi YoldasDeniz, çok uzakta değilsen senide aramızda görmek isteriz.. SGOR, Amin.. hepimizin inşallah..
Rabbit, hep beraber olduğumuz sürece aramızdaki birlik beraberlik yok olmadığı sürece hep burdayız On7_li, şahsen bende duydum valla...
cbrmusti, konya md zaten can damarlarından biri gibi geliyo bana hem kalabalıksınız hemde cok aktif.. heycanınız hiç bitmesin _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
Çanakkale geçilmez diye bosa söylenmemis iste.MD adına yaptılar yapacaklarını ve geçilmezliklerini bir kez daha göstermis oldular.birlik ve bütünlügün bozulmaması umuduyla _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız