Tarih: 21.08.2007 - 09:00 Mesaj konusu: Ankara MD / 19.08.2007 Pazar / Deniz (Karasu) FOTOLARI.....
Bu gezimizde bizlere Ankara Motorcular ve Kuryeleri Derneği üyeleri de katıldılar.
Ufak tefek aksilikler dışında sorunsuz ve muhteşem keyifli bir gezi oldu bizler için.
Ortalama 700 km yolun sonunda artık eve vardığımda hiç bir yerim tutumuyordu.
İstanbul MD den Dezanj (Kübra) ve kısa süreli bi iş için İstanbulda bulunan özünde bir Ankara MD li olan aserdar75 (Ahmet)' i buluşma noktasında bizlerden önce gelmiş ve sıkıntıdan patlamış bir şekilde bulduk.
Karasuya vardığımızda saat 01.30 du. çadırlarımızı kurduk ve içerceklerimizi alıp sabaha kadar muhabbetin belini kırdık.
Öğlene kadar karasuda kalıp daha sonra biraz çevreyi gezmek için yollara koyulduk.
Ucu bucağı olmayan yeşillikler arasında dolaşmayı ve virajlı yolları severim diyorsanız kesinlikle oralara gitmenizi tavsiye ederim.
Dönüş yolunda bizlere evinin kapılarını açan ve misafirperverlikleriyle bizleri utandıran crazy81 (Emrah) arkadaşımıza ve ailesine sonsuz teşekkürler.
Bir teşekkürde ne yapıp ne edip son dakikada bütün işlerini ayarlayıp bizlere katılan sevgili dedemiz Ziya abiye. Sen bitanesin dedecim.
Ayrıca zincirlerini kırıp sabahın köründe yolara çıkan ve bizleri Akçakocada yakalayan Tolga, ne diyeyim ben sana vallahi süpersin.
İşte 18-19.08.2007 Fotoları.
Ve yola çıkıyoruz. Ekibin Kalanını beklerken..
Sonunda düzce kavşağına geldik. Vardık diye sevinirken daha birbuçık saatlik yolumuz var.
Altın kızlar'ın Ankara versiyonu.
Karasuda bizleri beklemekten sıkılmış Dezanj ve aserdar75
Sonunda geldik, Artık bacaklarımız birleşmiyor.
Fatih
TayDen,aserdar75,crazy81
Caneri ifade verirken yakaladık.
leopoldo (Sevgili dedemiz)
Caner ve Ben
Puhahaha Fatihcim boş ver onu kurmayı üstüne ört gitsin.
Ünsal (Kendileri Canerin kardeşi olmakla birlikte bekar ve doktordur.)
Oh Oh Dedem havaya girmiş bile.
Ziya abi, ve Emrah
Kübra, Caner, Mustafa, Mevlüt
Götürrrr Yarasın dedem.
Ben ve Kübra
Mevlüt birazdan şişeyi Canerin kafaya geçirecek.
leopoldo (Ziya) crazy81 (Emrah) ve aserdar75 (Ahmet)
Gecenin delileri, adamlar donlarıyla denize girdiler.
Mevlüt ve Ahmet ( tuuuuuu utanmaz herifler.)
mewlütün motordaki sette ankara havası çalıyor
Caner, Kübra ve Ben
extraların adamı
Altta kalanın canı çıksınnnnnn
Ulen bi uyutmuyorsunuz insanı, dağılın len.
Uyku tulumu ile yürümeye çalışan Dedem..
Tam bu fotodan sonra GÜP diye bi ses geldi. Malasef dedem yerdeydi.
Artık sabah oldu, Hadi yatalım.
güneş görünmemekte ısrar ediyor
Hayırdır Dedem bana ters ters bakmışsın, Vallahi kahvaltıya geldim yanına.
Boğulma tehlikesi geçiren Biz (Ben, Ahmet abi ve Yakup abi) öğrendikki Karasuda fazla açılmayacan, Çünkü geri dönemiyorsun.
Yaklaşık 15 dakika geri dönmek için kulaç attık ama nafile en sonunda imdadımıza yetişen can simidi ve Caner.
Birazda çevreyi dolaşalım, At bininnnn
ve akçakoca ya geldik
karnımız acıktı, öğlen yemeği yemek lazım
oradan Düzce ye geçtik. Dönüş yolunda bizleri ağırlayan Emrah'ın (crazy81) evi.
Bu sıcakta Fulllll Koruma Mevlüt, Geçen haftalardan biri laf atmıştı.
benzinlikte istanbula gidecek olan Ahmet abi ve Kübra ile vedalaşıyoruz
Tarih: 21.08.2007 - 09:12 Mesaj konusu:
şahane
mükemmel
ne diyim.
deniz taylanı alıp götürmemiş ona bozuldum. şakası bile kötü. kardeş şu hiperaktifliğini bi dizginle bi iş gelecek başına allah korusun.
Lepoldo dedeee senin olduğun kareler ayrı bir güzel geliyor gözüme,Allah yüzünden o gülücüğü hiç eksik etmesin.Adamın kralısın
Taylan ve Caner abiler Msn'de beni takmaz tavırlarınız,yazdıklarıma bir hatta iki hatta ve hatta ertesi gün cevap verişleriniz beni çok üzüyor haberiniz olsun.
Ortalıklarda Gemboy'u göremiyorum,o nerelerde
Allah neşenizi hiç bozmasın _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
TayDen, Abi Allah neşenizi eksik etmesin.Süper olmuş.Konyalıların meşhur lafı ''Konya'da deniz mi var.'' Ankara'da da yok ama gidiyorlar.İnşallah Konya MD olarak biz de en kısa zamanda gideriz denize. Abi ben gelince de devamı gelsin bırakıvermeyin. _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tarih: 21.08.2007 - 09:29 Mesaj konusu:
TayDen, sanki biraz kıskandırık oldum valla resimlere bakarken evet evet itiraf ediyorum ben kıskaaannddıııııımmmmm bian dedim ben niye yoktum ki orda altınkızlar fotoğrafınıza bayıldım doğrusu benzetme süper olmuş devamını bekleeerrriiiizzzz _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
gelemeyen ve üzülülenlerden biriyim...
oysaki Esin le haince???!!! planlarımız vardı oraya mutlaka gidicektik sizinle ve dönüşümüz muhteşem olacaktı...
dedeye de uyku tulumu pek yakışmış ayrıca
Hiperaktif Angara MD kim tutar seni
Caner,Taylan sizler süpersiniz,md.nin atom karıncalarısınız vallahi.
yollar,gezi özellikle mustiyle ve tolgayla gidişte ve dönüşte bolu tünelini egzos sesiyle yıkmak bir ömre bedeldi.akçakoca,karasu,virajlı yollar gerçekten bi harikaydı.bayıldım.ayrıca dejanj kübrayı tanımaktanda mutlu olduk.tek sevmediğim karadenizin deniziydi. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 21.08.2007 - 10:06 Mesaj konusu:
ifadesiyle başlamak doğru olur ben demedimmi yüzerek gelicem diye yüzerek gitmesemde kardeşimin kışlasına ziyarete karasuya gittiğim için ben ankara md den önce karasudaydım zaten benim grupla buluşmamı organize eden canerdi süpriz oldu herkeze helede taylana saatlerce orda beklemek zordu yalnız ama ahmet abi istanbuldan geldiği için gruptan önce gelip beni yalnızlıktan kurtardı.sohbetin dibine vurduğumuz bi geceydi sabahı bulduk dedemle tanışmak çok güzeldi grubun dedesiydi gerçekten başımızda bi büyük ii oldu bu yaramaz çocuklar uslu durmuyo yoksa baksanıza dalgalardan bile zor aldık ertesi gün çevreyi gezdik ve crazy_81 bahçesinde ii bi mola verdik ailesi çok misafir perverdi gerçekten ve ayrılık vakti ailem geri döndüğü için istanbula ahmet abinin motoruyla döndük burdan tekrar teşekkürler ahmet abi bu arada sakın karasuya kimse gitmesin sıkıcı biyer...ben haftaya yine ordayım ama benimki kardeşi ziyaret _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
crazy_81,emrahım,evinin kapılarını bizlere açtıgın için çok teşekkürler,ayrıca aileni tanımak bizim için onur vericiydi,onların da bizleri tanıması çok iyi oldu enazından oğullarını kimlere emanet ettiklerini görmüş oldular.o erik suyunu ve kesatane ağacının altı unutulmaz tekrar aileni çok teşekkür ediyorum.
HaYaBuSa, Canım kardeşim,kendi güzelliğin ettiğin iyi dileklerin.çok sağolasın. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 21.08.2007 - 10:19 Mesaj konusu:
resimlerden anlaşıdığı gibi güzel geçmiş gezi motorum çıksaydı katılacaktım o geziye uzun yolu çok seviyorum neyse başka bahara
allah muhabbetinizi bozmasın _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız