Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 31 Ağustos Cuma Günü Tiyatro Oyunumuza Bekliyoruz!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

31 Ağustos Cuma Günü Tiyatro Oyunumuza Bekliyoruz!!!

31 Ağustos Cuma Günü Tiyatro Oyunumuza Bekliyoruz!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.08.2007 - 13:59    Mesaj konusu: 31 Ağustos Cuma Günü Tiyatro Oyunumuza Bekliyoruz!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Shot at 2007-07-20

İzmir MDTK olarak, ilkini mayıs ayında Bademler köyünde sahneye koyduğumuz, "Sidik Yarışı" isimli tiyatro oyunumuzu AZRAGÜL KUYUMCULUK sponsorluğuyla tekrar sahneye koyuyoruz.

Daha önce hiç sahneye çıkmamış olan biz Motordelisi yöneticileri ve üyeleri,Gökçe arkadaşımızın da büyük yardımı ve uğraşıyla, amatör olarak bu oyunu sahneye koymak için ne kadar uğraştığımızı anlatamam.

Aylar süren ezber ve sahne provalarının sahnedeki süresi sadece 45-50 dakika.Oyunu oynayacak olan bizlerin bu işte amatör olması her ne kadar prova süresini uzatsada,oyun başlamadan vede oyunu oynarken ki duyduğunuz ve yaşadığımız heyecanında, aynı şekilde fazla olmasına sebeptir

Oyun sırasında yaptığımız doğaçlamalarda, arkadaşlarımız,kardeşlerimiz,dostlarımız,annenelerimiz ve babalarımız olan seyircileride oyuna dahil edip,izleyicilere oyunu dahada eğlenceli hale getirmeye çalıştık.Ve "sanatçı alkışla beslenir" sözünü biz ogün yaptığımız o 45 dakikalık amatör oyunumuzda bile fazlasıyla anladık.

O gün bizi yalnız bırakmayan,oyundan sonra ayakta alkışlayan bütün abilerim ablalarım ve kardeşlerime tekrar teşekkürü bir borç bilirim.Ve işi yada bazı sebeplerden dolayı o gün bu oyunumuzu izleme fırsatı bulamayan yada tekrar izlemeye değeceğini düşünen bütün arkadaşlarımı ve dostlarımı 28 Temmuzda salonda bekliyor olacağız.

Bu oyunumuzun ücretsiz olduğunu tekrar hatırlatırken önemli bir hususa daha deyinmek istiyorum.

Ücretsiz bir gösteri olduğu için salon kirasını nasıl karşılayacağımızı düşünürken, sadece tek bir telefonumla "tamam abi nedemek çorbada benimde tuzum olsun, ben karşılarım" diyen.Bunun bir sponsorluk değil, kulübe kimliği belirsiz birisi tarafından verilen bir bağış olmasını ve isminin duyurulmamasını isteyen sevgili kardeşime, o her ne kadar bağış olarak versede, ben bunu resmen sponsorluğu olarak buradan duyuruyor ve AZRAGÜL KUYUMCULUK VE MÜCEVHERAT firma sahibi 10UR1 kullanıcı isimli ONUR KARACA kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum.Ve her sponsorun hak ettiği şekilde,bundan fayda etmesini diliyorum.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Ve İŞTE PROGRAM

Yer : Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi(Varyantın yukarıya doğru bitiminde sağda.Hatay a dönüş kavşağında)
Tarih:31 Ağustos Cuma
Saat:20:30

Bizi ilk oyunumuzda yalnız bırakmadınız ve bizimle birlikte tek bir yürek oldunuz.

Sizin için oraya çıkacak ve sizlere çok güzel bir saat geçirmeniz için elimizden geleni yapacağız.

Diğer tiyatrolardan farkı mı ne?

Sahnede oynayanlar beraber çay içtiğiniz,eğlendiğiniz,gezdiğiniz arkadaşlarınız kardeşleriniz ve dostlarınız.

İşte bu yüzden o gün orada olmak zorundasınız Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum ÇÜNKÜ BU OYUN MD İÇİN SİZLER İÇİN OYNANIYOR

Kendi oyunuma bir kaç yenilik ekledim kaçırmayın derim Bravo

En son HalilRR tarafından 03.09.2007 - 09:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Evet çok az zaman kaldı aynı heyecanı tekrar yaşamaya başladım Gülümsüyorum

İzleme fırsatı bulamayanlar içinde çok iyi bir fırsat bu sefer Göz kırpıyorum gerçi izleyenleride tekrar bekliyoruz Bravo Bu sefer daha keyifli daha eğlenceli olacak diyorum Göz kırpıyorum

Benimde o gün süprizim olucak Delirdim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onur tebrikler dostum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ben bu sayfada oynuyorum o zaman diğeri sarmadı. Dil çıkarıyorum Delirdim
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de gelmek istiyorummmmm.... Delirdim Delirdim

Sizleri ayakta alkışlamak için.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaçırmak istemediğim bir etkinlik.. Bravo
İç işleri bakanı ne derse o olur.. Umarım onay çıkarır.. Gülümsüyorum

Tebrikler bu arada.. Allah utandırmasın ... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: güzel izmir

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilkine gelemedim ama buna mutlaka gelecem Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı gün yapılacak olan PUNTA buluşmasını bu etkinlik için iptal edecegiz..
Seyretmeyenler mutlaka bu oyunu seyretmeli..
Arkadaşlarımız büyük emek harcadılar ve ortaya komik,eglenceli bir oyun çıktı.
Onur kardeşimede sagladıgı katkıdan dolayı teşekkür ederim.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keske bende gelebılseydım ama hepınızı ve halıl abıyı yurekten tebrık edıyorum hepınıze bol şans Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haa LÜTFEN 6 yaşın altındaki çocukları getirmeyin..
Oyun sırasında aglayan,ses çıkartan çocuklar yüzünden hem İstanbul MDTK hemde İZMİR tiyatro oyunlarında birçok kişi rahatsız oldu..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilki süperdi! aynı heyecanı yaşayacağımıza eminim.izlemeyenler mutlaka gelsin,pişman olmayacaksınız. Bravo
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umuyorum ki çok güzel ve eğlenceli bi organizasyon olacak.. hepinizi şimdiden tebrik ederim.. şansınız bol olsun..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelmeyi ve sizleri ayakta alkışlamayı çok istiyorum ama elde olmayan sebeplerden ötürü gelemiyrum Ağlıyorum çok ii bi oyun olacağına eminim Bravo cd sini falan yollarsınız bana artık olur mu...hadi bakalım kolay gele....

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, walla her an bir sürpriz yapabilirim.. orda olabilirim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island, Canım senin için cd ayarlamaya çalışırım Göz kırpıyorum

Redlineee, Hadi bakalım süpriz olsun bekliyorum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 21.08.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, saol bebekimmmmm Delirdim Delirdim Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal