Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.08.2007 - 13:59 Mesaj konusu: 31 Ağustos Cuma Günü Tiyatro Oyunumuza Bekliyoruz!!!
Shot at 2007-07-20
İzmir MDTK olarak, ilkini mayıs ayında Bademler köyünde sahneye koyduğumuz, "Sidik Yarışı" isimli tiyatro oyunumuzu AZRAGÜL KUYUMCULUK sponsorluğuyla tekrar sahneye koyuyoruz.
Daha önce hiç sahneye çıkmamış olan biz Motordelisi yöneticileri ve üyeleri,Gökçe arkadaşımızın da büyük yardımı ve uğraşıyla, amatör olarak bu oyunu sahneye koymak için ne kadar uğraştığımızı anlatamam.
Aylar süren ezber ve sahne provalarının sahnedeki süresi sadece 45-50 dakika.Oyunu oynayacak olan bizlerin bu işte amatör olması her ne kadar prova süresini uzatsada,oyun başlamadan vede oyunu oynarken ki duyduğunuz ve yaşadığımız heyecanında, aynı şekilde fazla olmasına sebeptir
Oyun sırasında yaptığımız doğaçlamalarda, arkadaşlarımız,kardeşlerimiz,dostlarımız,annenelerimiz ve babalarımız olan seyircileride oyuna dahil edip,izleyicilere oyunu dahada eğlenceli hale getirmeye çalıştık.Ve "sanatçı alkışla beslenir" sözünü biz ogün yaptığımız o 45 dakikalık amatör oyunumuzda bile fazlasıyla anladık.
O gün bizi yalnız bırakmayan,oyundan sonra ayakta alkışlayan bütün abilerim ablalarım ve kardeşlerime tekrar teşekkürü bir borç bilirim.Ve işi yada bazı sebeplerden dolayı o gün bu oyunumuzu izleme fırsatı bulamayan yada tekrar izlemeye değeceğini düşünen bütün arkadaşlarımı ve dostlarımı 28 Temmuzda salonda bekliyor olacağız.
Bu oyunumuzun ücretsiz olduğunu tekrar hatırlatırken önemli bir hususa daha deyinmek istiyorum.
Ücretsiz bir gösteri olduğu için salon kirasını nasıl karşılayacağımızı düşünürken, sadece tek bir telefonumla "tamam abi nedemek çorbada benimde tuzum olsun, ben karşılarım" diyen.Bunun bir sponsorluk değil, kulübe kimliği belirsiz birisi tarafından verilen bir bağış olmasını ve isminin duyurulmamasını isteyen sevgili kardeşime, o her ne kadar bağış olarak versede, ben bunu resmen sponsorluğu olarak buradan duyuruyor ve AZRAGÜL KUYUMCULUK VE MÜCEVHERAT firma sahibi 10UR1 kullanıcı isimli ONUR KARACA kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum.Ve her sponsorun hak ettiği şekilde,bundan fayda etmesini diliyorum.
Ve İŞTE PROGRAM
Yer : Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi(Varyantın yukarıya doğru bitiminde sağda.Hatay a dönüş kavşağında)
Tarih:31 Ağustos Cuma
Saat:20:30
Bizi ilk oyunumuzda yalnız bırakmadınız ve bizimle birlikte tek bir yürek oldunuz.
Sizin için oraya çıkacak ve sizlere çok güzel bir saat geçirmeniz için elimizden geleni yapacağız.
Diğer tiyatrolardan farkı mı ne?
Sahnede oynayanlar beraber çay içtiğiniz,eğlendiğiniz,gezdiğiniz arkadaşlarınız kardeşleriniz ve dostlarınız.
İşte bu yüzden o gün orada olmak zorundasınız ÇÜNKÜ BU OYUN MD İÇİN SİZLER İÇİN OYNANIYOR
Kendi oyunuma bir kaç yenilik ekledim kaçırmayın derim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 03.09.2007 - 09:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
HalilRR, Evet çok az zaman kaldı aynı heyecanı tekrar yaşamaya başladım
İzleme fırsatı bulamayanlar içinde çok iyi bir fırsat bu sefer gerçi izleyenleride tekrar bekliyoruz Bu sefer daha keyifli daha eğlenceli olacak diyorum
Tarih: 21.08.2007 - 14:31 Mesaj konusu:
Aynı gün yapılacak olan PUNTA buluşmasını bu etkinlik için iptal edecegiz..
Seyretmeyenler mutlaka bu oyunu seyretmeli..
Arkadaşlarımız büyük emek harcadılar ve ortaya komik,eglenceli bir oyun çıktı.
Onur kardeşimede sagladıgı katkıdan dolayı teşekkür ederim.. _________________
Tarih: 21.08.2007 - 14:34 Mesaj konusu:
haa LÜTFEN 6 yaşın altındaki çocukları getirmeyin..
Oyun sırasında aglayan,ses çıkartan çocuklar yüzünden hem İstanbul MDTK hemde İZMİR tiyatro oyunlarında birçok kişi rahatsız oldu.. _________________
Tarih: 21.08.2007 - 14:41 Mesaj konusu:
umuyorum ki çok güzel ve eğlenceli bi organizasyon olacak.. hepinizi şimdiden tebrik ederim.. şansınız bol olsun.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 21.08.2007 - 14:51 Mesaj konusu:
bende gelmeyi ve sizleri ayakta alkışlamayı çok istiyorum ama elde olmayan sebeplerden ötürü gelemiyrum çok ii bi oyun olacağına eminim cd sini falan yollarsınız bana artık olur mu...hadi bakalım kolay gele....
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız