Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - *Gezdim Gördüm, Yarım Türkiye Turu Foto&Video*

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

*Gezdim Gördüm, Yarım Türkiye Turu Foto&Video*

*Gezdim Gördüm, Yarım Türkiye Turu Foto&Video*
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.08.2007 - 15:33    Mesaj konusu: *Gezdim Gördüm, Yarım Türkiye Turu Foto&Video* Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 Aylık tatil dönemimde bu yıl farklı bir rota çizdim kendime her yıl Ege, Akdeniz den sıkıldım ve güneydoğu anadolu turu yaptım...
Tatil programımı mahalle'den arkadaşım erdinc ile birlikte yaptık kendisi gaziantepte şirket açtığı için öncelikle uçakla gaziantepe ordan da arabayla yolumuza devam ettik...
Gezdiğimiz yerler; Gaziantep, Urfa, Adıyaman, Nemrut Dağı, Kilis, Kahramanmaraş, Adana, Mersin, Aksaray, Konya, Ankara, kastamonu, Bolu dağı ve döndük dolaştık çöplüğümüze yani Gebze'ye geri döndük Gülümsüyorum

Şanlıurfa'nın tarihi kalesi,

Balıklı göl,

Link

Sıcaktan bunalan çocuk T-shirt ü çıkartıp atmış kendini dereye serinlemek için Gülümsüyorum

Dünyanın dörbiryanından insanlar Nemrut dağına gün doğuşunu izlemeye geliyorlar,
Nemrut dağı öyle bir yerki hiç bir hayat belirtisi yok. insan kendini mars'ta zannediyor Gülümsüyorum
Arkamda duran arkadaşa dikkat edin, kapşonlu mont giymiş ağustos sıcağında Gülümsüyorum
Bana demişlerdi soğuk olur diye inanmamıştım, şifayı kaptık tabi...

Arkamda duran insanblara dikkat edin tir tir titriyorlar soğuktan, battaniyeye sarılmışlar Gülümsüyorum

veee gün doğuyor,

Link

Link

Link

Mersin bana göre türkiyenin en güzel şehri,
Tarihi, Turizmi, binaları ve caddeleriyle avrupa kentini andırıyor,
Mersin taşucunda yat turuna çıkıp attık kendimizi akdenizin serin sularına...

Meşhur narlıkuyu lokmacısı günün her saati kuyruk var,
Yolunuz düşerse yemeden geçmeyin, mersin kızkalesine çok yakın.

Cennet Cehennem mağaraları,

Mersinin mutfağıda çok zengin yöresel yemekleri enfes...
Astım mağarasında akşam yemeği,

Sabah kahvaltısı,

Tuz gölü, daha önce söylemişlerdi inanmamıştım üzerinde insanlar geziyor diye Gülümsüyorum

Link

veee son 3 günlük tatilimide kastamonu abana sahillerinde denize girdik ''kawakartal'' Murat abi ile birlikte Gülümsüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 21.08.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gezi olmuş Allah devamını nasip etsin Alkışlıyorum
Başa dön
firtina_511 Çevrimdışı firtina_511 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.08.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayıp ayıp özendirmek için yapıyorsunuz değil mi? biz çalışalım siz gezin Sinirlendim yazıktır günahtır nasıl vicdandır bu.. İyi fikir
Şaka bir yana VERİN COŞKUYU Delirdim Delirdim Delirdim
Bu mevsimlerin tadı böyle çıkar. Allah muhabbetinizi daim ettirsin içinize sinirsin inş. Alkışlıyorum
Yanlız dikkatimi çeken husus.. İyi fikir
Alıntı:
Gezdiğimiz yerler; Gaziantep, Urfa, Adıyaman, Nemrut Dağı, Kilis, Kahramanmaraş, Adana, Mersin, Aksaray, Konya, Ankara, kastamonu, Bolu dağı ve döndük dolaştık çöplüğümüze yani Gebze'ye geri döndük

Nasıl yani Konya'ya kadar geliyorsunuz ve bundan bizim formalarda haberimiz oluyor ama sağlık olsun görmek istemediyseniz zorla gösterecek değiliz ben yinede diyorumki haber etseydiniz karşılardık ilgilenirdik diyorum hayırlısı yine bekleriz. Gülümsüyorum
Kapıyı açık bıraktım ben.. Bravo Göz kırpıyorum
uzays
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Bornova

MesajTarih: 21.08.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş.. Alkışlıyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.08.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş Allah içine sindirsin, bizede nasip etsin Üzgünüm Gülümsüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 21.08.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde aklımda şöyle uzunca bir Karadeniz gezisi var , sonrada doğuya.
ilk resimler soluk çıkmasına rağmen imrendirici, mekanların güzelliği belli
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.08.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mersine gelmişken haberimiz olsaydı keske agırlardık seni
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
utku_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 21.08.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel gezi bi gezi olmuş..şpaylaşım için saol.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 21.08.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhhhhhhh o tezek kokan memleketım adıyaman nede ozlemısım senı Ağlıyorum cok harıka bı kezı ve cok harıka fotolar cekmıssın arkadasım ne kadar tsk etsem azdır Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 21.08.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, hakikaten tam anlamıyla gezmişsiniz.Güneşin doğuşu videosuna bayıldım.Nemrut'tun üşeyecek kadar soğuk olduğunu öğrenmiş oldum.Ağustosda bu kadar soğuk oluyorsa kışın nasıl oluyor diye de düşünmeden edemedim..

Tuz Gölü'nün üzerinde yürüyebilindiğini öğrendim ya öleyim artık ben Şok oldum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.08.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, iyi gezmişin ama bu yarım turdan fazla,bir yarım birde çeyrek tur olmuş,biraz daha dişini sıksaydın başladığın yerde bitirirdin Dil çıkarıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 21.08.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masallah super gezmıssın dostum daım olsun harıka paylasım tesekkurler Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 21.08.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben geziye gezi demem gezi motorsuz olunca Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.08.2007 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal eko çok saol paylaşım için
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.08.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Helal olsun kardeşim resimler süper ellerine sağlık
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal