Tarih: 21.08.2007 - 15:33 Mesaj konusu: *Gezdim Gördüm, Yarım Türkiye Turu Foto&Video*
1 Aylık tatil dönemimde bu yıl farklı bir rota çizdim kendime her yıl Ege, Akdeniz den sıkıldım ve güneydoğu anadolu turu yaptım...
Tatil programımı mahalle'den arkadaşım erdinc ile birlikte yaptık kendisi gaziantepte şirket açtığı için öncelikle uçakla gaziantepe ordan da arabayla yolumuza devam ettik...
Gezdiğimiz yerler; Gaziantep, Urfa, Adıyaman, Nemrut Dağı, Kilis, Kahramanmaraş, Adana, Mersin, Aksaray, Konya, Ankara, kastamonu, Bolu dağı ve döndük dolaştık çöplüğümüze yani Gebze'ye geri döndük
Sıcaktan bunalan çocuk T-shirt ü çıkartıp atmış kendini dereye serinlemek için
Dünyanın dörbiryanından insanlar Nemrut dağına gün doğuşunu izlemeye geliyorlar,
Nemrut dağı öyle bir yerki hiç bir hayat belirtisi yok. insan kendini mars'ta zannediyor
Arkamda duran arkadaşa dikkat edin, kapşonlu mont giymiş ağustos sıcağında
Bana demişlerdi soğuk olur diye inanmamıştım, şifayı kaptık tabi...
Arkamda duran insanblara dikkat edin tir tir titriyorlar soğuktan, battaniyeye sarılmışlar
Mersin bana göre türkiyenin en güzel şehri,
Tarihi, Turizmi, binaları ve caddeleriyle avrupa kentini andırıyor,
Mersin taşucunda yat turuna çıkıp attık kendimizi akdenizin serin sularına...
Meşhur narlıkuyu lokmacısı günün her saati kuyruk var,
Yolunuz düşerse yemeden geçmeyin, mersin kızkalesine çok yakın.
Cennet Cehennem mağaraları,
Mersinin mutfağıda çok zengin yöresel yemekleri enfes...
Astım mağarasında akşam yemeği,
Sabah kahvaltısı,
Tuz gölü, daha önce söylemişlerdi inanmamıştım üzerinde insanlar geziyor diye
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 21.08.2007 - 16:01 Mesaj konusu:
Ayıp ayıp özendirmek için yapıyorsunuz değil mi? biz çalışalım siz gezin yazıktır günahtır nasıl vicdandır bu..
Şaka bir yana VERİN COŞKUYU
Bu mevsimlerin tadı böyle çıkar. Allah muhabbetinizi daim ettirsin içinize sinirsin inş.
Yanlız dikkatimi çeken husus..
Alıntı:
Gezdiğimiz yerler; Gaziantep, Urfa, Adıyaman, Nemrut Dağı, Kilis, Kahramanmaraş, Adana, Mersin, Aksaray, Konya, Ankara, kastamonu, Bolu dağı ve döndük dolaştık çöplüğümüze yani Gebze'ye geri döndük
Nasıl yani Konya'ya kadar geliyorsunuz ve bundan bizim formalarda haberimiz oluyor ama sağlık olsun görmek istemediyseniz zorla gösterecek değiliz ben yinede diyorumki haber etseydiniz karşılardık ilgilenirdik diyorum hayırlısı yine bekleriz.
Kapıyı açık bıraktım ben.. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.08.2007 - 16:27 Mesaj konusu:
Çok güzel olmuş Allah içine sindirsin, bizede nasip etsin _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
eko_r1, hakikaten tam anlamıyla gezmişsiniz.Güneşin doğuşu videosuna bayıldım.Nemrut'tun üşeyecek kadar soğuk olduğunu öğrenmiş oldum.Ağustosda bu kadar soğuk oluyorsa kışın nasıl oluyor diye de düşünmeden edemedim..
Tuz Gölü'nün üzerinde yürüyebilindiğini öğrendim ya öleyim artık ben _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
eko_r1, iyi gezmişin ama bu yarım turdan fazla,bir yarım birde çeyrek tur olmuş,biraz daha dişini sıksaydın başladığın yerde bitirirdin _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız