Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kocaeli MD "24" Agustos Cuma Toplanıyoruz.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kocaeli MD "24" Agustos Cuma Toplanıyoruz.

Kocaeli MD "24" Agustos Cuma Toplanıyoruz.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
red-baron
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 21.08.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Kocaeli MD "24" Agustos Cuma Toplanıyoruz. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Motordelisi,
Her hafta Cuma günleri saat 19:00 dan sonra buluşmaya devam ediyoruz.

İzmit de bizimle birlikte olmak isteyen herkesi bekleriz
İşte mekandan görüntüler:

Adres: Hürriyet cad. yürüyüş yolu üzeri ( eski adıyla demiryolu caddesi olarak da gecmektedir.) "Yıldız Pastahanesin"de toplanıyoruz. Bravo

Tesekkürler
Başa dön
red-baron Çevrimdışı red-baron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.08.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

red-baron, size iyi eğlenceler dilerim...fotolarıda burada görmek dileğiyle Bravo

Konuyu sabitledim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 21.08.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi aksilik cıkmadıgı sürece ordayım kocaeli
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
red-baron
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.08.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REPSOL41, bu sefer seni bekliyoruz Bravo
HaYaBuSa, tşkr. Gülümsüyorum

Tesekkürler
Başa dön
red-baron Çevrimdışı red-baron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.08.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

red-baron, anaaa o iskeletin orda ne işi var abi sorması ayıptır Çok gülüyorum
İskelet resimlerden çekil abim. Bozuyorsun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Buluşmanız daim neşeniz bol olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 21.08.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben orda olacağım
red-baron
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.08.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, bekliyoruz. Delirdim

Tesekkürler
Başa dön
megadeth
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 21.08.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REPSOL41 demiş ki:
bi aksilik cıkmadıgı sürece ordayım kocaeli
enes abi sen bi gelde çarşı ses duysun yeahh Delirdim polisle papaz olmayalım ama Dil çıkarıyorum bende orada olacam Bravo
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 21.08.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

megadeth, motorla gelemem zaten granajlarım geldi takılıyo bi daha ki toplantı da herşeyi tam bi zxr-6 olarak katılıcam..

hiç yoktan farım olucakk Çok gülüyorum oneydi yaa toros sis farlarıyla tolaşmak Çok gülüyorum
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaaaa ben evet evet ben Çok gülüyorum arkadaslar keske ımkan olsada gelsem kısmet bakalım Bravo
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
red-baron
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, sen yinede gelmeye çalış Bravo

Tesekkürler
Başa dön
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım kocaeli,
orda olucaz inş. yine
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.08.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shado, abı gelırken unutmıcam kolanyanı getırıcem Çok gülüyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

NiGhTeXpReSs demiş ki:
red-baron, anaaa o iskeletin orda ne işi var abi sorması ayıptır Çok gülüyorum
İskelet resimlerden çekil abim. Bozuyorsun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Buluşmanız daim neşeniz bol olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

herzaman dıyorum keske sen degılde su lafları baskası dese bana bak neler oluyo Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 22.08.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam aksilik çıkmazsa orda olmaya çalışacagım mekan değişmiş red-baron, güzel bir yer Bravo
richy
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli / izmit / Merkez

MesajTarih: 22.08.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hafta ben de geliyorum Bravo
Başa dön
richy Çevrimdışı richy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal