Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R1 ile çöl,bataklık,taş,toprak demeden DÜNYA TURU::video::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R1 ile çöl,bataklık,taş,toprak demeden DÜNYA TURU::video::

R1 ile çöl,bataklık,taş,toprak demeden DÜNYA TURU::video::
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.08.2007 - 23:59    Mesaj konusu: R1 ile çöl,bataklık,taş,toprak demeden DÜNYA TURU::video:: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun ,başka bişey demiyorum..

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 22.08.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Egzostan çıkan su çok iyidi Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Güzel vidyo başkan ellerine sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora acidim yazik ama harbiden salam makinaymis aslinda bu videodan iyi yamaha reklami olur
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.08.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adama bak ya enduro motor ile zorlanacağın yerleri adam 1000lik racing ile geçmiş.valla helal olsun Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 22.08.2007 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of beeeeeee Bravo Bravo Bravo
tek hayalim işte Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görmüştüm hayret etmiştim, şaşkınlığım devam ediyor...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çüş demek istiyorum o egzozda çıkan su süperdi eline saglık başkanım Bravo
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla söze gerek yok hersey ortada.mükemmel Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.08.2007 - 04:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durmak yok yola devam R1 ile daha öncede bu şahısla ilgili bir haber okumuştum onu düşünüyorum..
Tebrikler doğrusu.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
hdeniz
Üye
Üye

Nereden: bilecik

MesajTarih: 22.08.2007 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son sahne mükemmel.
Başa dön
hdeniz Çevrimdışı hdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 22.08.2007 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İmkansız diye birşey yoktur. Zor, biraz zaman alır. Bravo
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 22.08.2007 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, çok güzel bir video ama daha önce verilmiştihttp://www.motordelisi.com/ftopict-50648.html
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir beş kere izledim hayranlıkla ne muhteşem kalemi olmayan bir motorla imkansız gibi ..bir KTM den daha zevkli sanki süperrdi Alkışlıyorum
Başa dön
Bosphorus_31 Çevrimdışı Bosphorus_31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.08.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayakta alkışlıyorum kendisini. Türk Milletine mahsup hiç kimse bu kadar boş vakit ve sponsor bulamayacaktıR.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 22.08.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BAŞKANIM o da bizden delidir ne yapsa yeridir
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal