Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 VFR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 VFR
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Pizza
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Mecidiyeköy

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:04    Mesaj konusu: 2008 VFR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 VFR 1000cc V4 olucak deniyor.
MCN motocycle newspaper dergisinden cektigim fotograflar.

2008 Honda VFR revealed in new motorcycle patent

By Ben Purvis

New bikes

16 August 2007 10:20

Details of Honda’s 2008 VFR1000 have been revealed in a newly published motorcycle patent document – which shows the motorcycle to have a radical new frame design.

The Honda V-four sports tourer motorcycle, which gets a capacity boost to 1000cc for next year with an all-new engine, features a two-piece chassis, with separate front and rear sections. The engine itself provides the majority of the motorcycle's frame strength.

The front section of Honda motorcycle frame, incorporating the headstock, bolts to the engine in three places, but doesn’t connect directly to the swingarm pivot point. At the back of the motorcycle, there’s a separate aluminium casting which holds the swingarm, shock mounting and the seat subframe.

The patent also reveals that Honda hasn’t yet ditched the idea of a V-five engine, as one picture shows the same frame design with a five-cylinder motor bolted in place of the V-four.

En son Pizza tarafından 22.08.2007 - 01:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Pizza Çevrimdışı Pizza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vtec teknolojisi ve 1000cc olarak gelirse binilmez bu motora.... Benzin pompasını yanınızda taşımanız lazim artık Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baya kalite bi makına olacagı kesinn hondada tasarımda degişikliklere gidiyor zaten merakala beklıyecegizzz

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

haaa bu arada da ante abime candan katılıyorummm
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aha honda v-tech olayini crx arabalarda kullaniyordu crx leride bilirsiniz 90 li yillarin otoban fareleriydi 1600cc de 150 ps vardi motosikletlerde randiman alirmi bilemem ama dizayni güzel olmus
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
Vtec teknolojisi ve 1000cc olarak gelirse binilmez bu motora.... Benzin pompasını yanınızda taşımanız lazim artık Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

+1 "Alırsan Honda Pantolonda kalmaz don da" Dil çıkarıyorum (VTEC atasözü)

Resimler Photoshop Bravo
kαγα™

En son KaraRR tarafından 22.08.2007 - 01:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
poorfect
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sessizligin bozuldugu yer

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunun Turkiyeye gelmesi 2009u bulur. Ama far çok futuristik olmuş. Süper duruyor. cbr 1000 rr alacak biri buna dönebilir mesela. Daha hoş zira.
Başa dön
poorfect Çevrimdışı poorfect Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stunter demiş ki:
aha honda v-tech olayini crx arabalarda kullaniyordu crx leride bilirsiniz 90 li yillarin otoban fareleriydi 1600cc de 150 ps vardi motosikletlerde randiman alirmi bilemem ama dizayni güzel olmus

CRX'ler bildigim kadarıyla 130 beygirdi... Sadece ba16 motor kullanlar 160hp. En son 1998 Vtec'lerde bu kullanıldı... Bende 98 sedan'ı var(crx değil normal civic)... şöyle diyeyim 40lt' ile 200km gidebiliyorum.... .. him yoksa 300'müydü. Motosiklet nedeniyle kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki unuttum...

Başa dön
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
Stunter demiş ki:

CRX'ler bildigim kadarıyla 130 beygirdi... Sadece ba16 motor kullanlar 160hp. En son 1998 Vtec'lerde bu kullanıldı... Bende 98 sedan'ı var(crx değil normal civic)... şöyle diyeyim 40lt' ile 200km gidebiliyorum....

94 den sonra yeni kasalar cikmisti eski kasalarin 150ps olanlarinda v-tech var yenilerinin tipi pek hosuma gitmiyor beni eskiler ilgilendiriyordu.
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
Stunter demiş ki:

CRX'ler bildigim kadarıyla 130 beygirdi... Sadece ba16 motor kullanlar 160hp. En son 1998 Vtec'lerde bu kullanıldı... Bende 98 sedan'ı var(crx değil normal civic)... şöyle diyeyim 40lt' ile 200km gidebiliyorum.... .. him yoksa 300'müydü. Motosiklet nedeniyle kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki unuttum...

doğru söylüyorsun; 160'lık CRX sayılı geldi, ve sağlamı ya kalmamıştır ya bir-iki tane ya vardır ya yoktur... Civic V-TEC bir depoyla (45 lt) 300 km zor yapıyor... Şok oldum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

MesajTarih: 22.08.2007 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR demiş ki:
Ante demiş ki:
Stunter demiş ki:

doğru söylüyorsun; 160'lık CRX sayılı geldi, ve sağlamı ya kalmamıştır ya bir-iki tane ya vardır ya yoktur... Civic V-TEC bir depoyla (45 lt) 300 km zor yapıyor... Şok oldum

sadece düzeltme civic en azindan 98'ler de depo 40 litre 45 değil... Bu arada bu dediğim arabaya her bindiğinde benim gibi vtec açıyorsan oluyor... Paşa paşa 3000-4000 devirlerde gittiğimde 400-450km yaptığını da bilirim Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Başa dön
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insan modunda VTEC veya 1.4 fark etmiyor aynı yakıyor --> menzil max. 450 km

vtec açarsam (5500 rpm ve üstü) 300 km yi geçmiyor... ve benim VTEC 98 model, depo 45lt Göz kırpıyorum 44lt doldurduğumu bilirim Delirdim
kαγα™
Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.08.2007 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Alırsan Honda Pantolonda kalmaz don da

Delirdim Delirdim Dans
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
badboymad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 22.08.2007 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 vfr cok guzelmıs hosuma gıttı benım Alkışlıyorum + kuyruk kesılırse cok fena olur sankı egsozda guzel Alkışlıyorum
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 22.08.2007 - 04:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dizayni benim hosuma gitmeni,1000cc de bu motora gereksiz,eski kasasi cok daha guzel,SS e benzetmeye calismislar,olmamis,yazik.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viper22, +1

bende beğenmedim dizaynını.e hakkaten mundar etmişler motorun görüntüsünü.
_kadavra_ Çevrimdışı _kadavra_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal