Details of Honda’s 2008 VFR1000 have been revealed in a newly published motorcycle patent document – which shows the motorcycle to have a radical new frame design.
The Honda V-four sports tourer motorcycle, which gets a capacity boost to 1000cc for next year with an all-new engine, features a two-piece chassis, with separate front and rear sections. The engine itself provides the majority of the motorcycle's frame strength.
The front section of Honda motorcycle frame, incorporating the headstock, bolts to the engine in three places, but doesn’t connect directly to the swingarm pivot point. At the back of the motorcycle, there’s a separate aluminium casting which holds the swingarm, shock mounting and the seat subframe.
The patent also reveals that Honda hasn’t yet ditched the idea of a V-five engine, as one picture shows the same frame design with a five-cylinder motor bolted in place of the V-four.
En son Pizza tarafından 22.08.2007 - 01:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 204 Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz
Tarih: 22.08.2007 - 01:12 Mesaj konusu:
baya kalite bi makına olacagı kesinn hondada tasarımda degişikliklere gidiyor zaten merakala beklıyecegizzz
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
haaa bu arada da ante abime candan katılıyorummm _________________ GÜZELLİĞİNİ ZAMAN GÖTÜRMÜŞ ZALİM İNSANLAR SENİ BİTİRMİŞ GURURLU BAŞIN YERLERE DEGMİŞ HİÇ DÖNMESEYDİN DÖNMESEYDİNNNNNNN.......
CENGİZ KURTOĞLU
aha honda v-tech olayini crx arabalarda kullaniyordu crx leride bilirsiniz 90 li yillarin otoban fareleriydi 1600cc de 150 ps vardi motosikletlerde randiman alirmi bilemem ama dizayni güzel olmus _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Vtec teknolojisi ve 1000cc olarak gelirse binilmez bu motora.... Benzin pompasını yanınızda taşımanız lazim artık
+1 "Alırsan Honda Pantolonda kalmaz don da" (VTEC atasözü)
Resimler Photoshop _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
En son KaraRR tarafından 22.08.2007 - 01:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
aha honda v-tech olayini crx arabalarda kullaniyordu crx leride bilirsiniz 90 li yillarin otoban fareleriydi 1600cc de 150 ps vardi motosikletlerde randiman alirmi bilemem ama dizayni güzel olmus
CRX'ler bildigim kadarıyla 130 beygirdi... Sadece ba16 motor kullanlar 160hp. En son 1998 Vtec'lerde bu kullanıldı... Bende 98 sedan'ı var(crx değil normal civic)... şöyle diyeyim 40lt' ile 200km gidebiliyorum.... .. him yoksa 300'müydü. Motosiklet nedeniyle kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki unuttum... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
aha honda v-tech olayini crx arabalarda kullaniyordu crx leride bilirsiniz 90 li yillarin otoban fareleriydi 1600cc de 150 ps vardi motosikletlerde randiman alirmi bilemem ama dizayni güzel olmus
CRX'ler bildigim kadarıyla 130 beygirdi... Sadece ba16 motor kullanlar 160hp. En son 1998 Vtec'lerde bu kullanıldı... Bende 98 sedan'ı var(crx değil normal civic)... şöyle diyeyim 40lt' ile 200km gidebiliyorum....
94 den sonra yeni kasalar cikmisti eski kasalarin 150ps olanlarinda v-tech var yenilerinin tipi pek hosuma gitmiyor beni eskiler ilgilendiriyordu. _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
CRX'ler bildigim kadarıyla 130 beygirdi... Sadece ba16 motor kullanlar 160hp. En son 1998 Vtec'lerde bu kullanıldı... Bende 98 sedan'ı var(crx değil normal civic)... şöyle diyeyim 40lt' ile 200km gidebiliyorum.... .. him yoksa 300'müydü. Motosiklet nedeniyle kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki unuttum...
doğru söylüyorsun; 160'lık CRX sayılı geldi, ve sağlamı ya kalmamıştır ya bir-iki tane ya vardır ya yoktur... Civic V-TEC bir depoyla (45 lt) 300 km zor yapıyor... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
CRX'ler bildigim kadarıyla 130 beygirdi... Sadece ba16 motor kullanlar 160hp. En son 1998 Vtec'lerde bu kullanıldı... Bende 98 sedan'ı var(crx değil normal civic)... şöyle diyeyim 40lt' ile 200km gidebiliyorum.... .. him yoksa 300'müydü. Motosiklet nedeniyle kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki unuttum...
doğru söylüyorsun; 160'lık CRX sayılı geldi, ve sağlamı ya kalmamıştır ya bir-iki tane ya vardır ya yoktur... Civic V-TEC bir depoyla (45 lt) 300 km zor yapıyor...
sadece düzeltme civic en azindan 98'ler de depo 40 litre 45 değil... Bu arada bu dediğim arabaya her bindiğinde benim gibi vtec açıyorsan oluyor... Paşa paşa 3000-4000 devirlerde gittiğimde 400-450km yaptığını da bilirim _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
insan modunda VTEC veya 1.4 fark etmiyor aynı yakıyor --> menzil max. 450 km
vtec açarsam (5500 rpm ve üstü) 300 km yi geçmiyor... ve benim VTEC 98 model, depo 45lt 44lt doldurduğumu bilirim _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız