Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ölümden döndüm :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ölümden döndüm :(

ölümden döndüm :(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:37    Mesaj konusu: ölümden döndüm :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaslar dun buyuk bı kaza atlattım gercekten cok buyuktu hala ellerım tıtrıyo Üzgünüm olay gelısımı şöyle oldu..

işim geregı seyahat yapıyorum duzcenın yakın bı koyune gıdıcektım koyun adı yıgılca duzceden 34 km uzaklıkta neyse bız yola cıktık arkadasın motorunu almıstık (ybr125) arkamda bı arkadasım var bayır ve keskın vırajlı bı yolda yaklasık 70 le gıderken suratımın onunden ınanılmaz hızla bısey gectı bende carpmamak ıcın fırenlere bastım ve tam vırajın ortasında arka lastık kıtlendı mıcırlı yolda kaymaya basladık ve yoldan cıktık baktım ucuruma dogru gıdıyoruz son bır hamle ıle arkayı ucurum tarafına cevırdım ve dusmemıze sadece 30 cm kalmıstıkı kurtulduk Üzgünüm hala suratımın onunden gecen seyın ne oldugunu bılmıyorum ama bıldıgım tek sey var ben soguk kanlı olmayıp panık yapsaydım sımdı arkadasımla bırlıkte yasamıyo olucaktık ucurum yaklasık 70 m yukseklı ve asagısı kayalık Allahım bızı koru kımseyede kaza yapmak nasıp etmesın arkadaslar lutfen dıkkatlı olun Üzgünüm
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun emrahım aman dikkat et Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, çok geçmiş olsun. gerçekten çok enteresan ya, muhtemelen önünden geçen bir kuştu bence Şok oldum

tekrar geçmiş olsun, her an herşey gelebilir insanın başına Üzgünüm
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Allah'ım korumuş Büyük geçmiş olsun.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, geçmiş olsun.. Allah korumuş.. dikkat edin..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun allah kazadan beladan korusun inşallah.
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

geçmiş olsun allah korumuş
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Çok büyük geçmiş olsun soğukkanlı olup paniğe kapılmaman sizi kurtarmış. Bu arada kaskın vardı değilmi?

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
error46
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışş Üzgünüm
Başa dön
error46 Çevrimdışı error46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hooya
Üye
Üye

Nereden: KADIKÖY/İSTANBUL

çok büyük geçmiş olsun. inşallah bu tarz tehlikeleri kimse yaşamaz
Başa dön
hooya Çevrimdışı hooya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok sağolun Allah kımseye boyle bısey yasatmasın Üzgünüm canerdemir79, abı suratımın onunden gecen kus degıldı herseyın ustune yemın ederım kucuk bısey degıldı ve zıfırı sıyahtı etrafta poset yoktu karga falan da degıldı emınım themostfast, ben kasksız asla bınmem motora bılen bılır benı Bravo

En son crazy_81 tarafından 22.08.2007 - 09:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Şok oldum gardaşım geçmiş olsun aman dikkat et önüne çıkan cisim havada uçan bişeyse çarp bence düşmekten iyidir
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 22.08.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, çok geçmiş olsun önünden geçen muhtemelen kuştu.
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 22.08.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum çok sakat
Verilmiş sadakanız varmış,büyük geçmiş olsun!

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal